το πήγα πεσκέσι μες στο καμάρι όμως και το πήρα πίσω
δεν τρώει αρνί
μόνο κατσίκι
σωστοNaida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:13Μπαααα και να μου χρεώσεις φυλλαράκι και 50ευρω.Ασε που μπορεί να τα έχεις ψεκάσει με χαλκό επίτηδες να δηλητηριαστω και να πεις μετά "να είδατε είναι επικίνδυνη η τεχνική".
Αυτό θα ήταν μια καλή εκδοχή
Τελικά να το καπνισω με φύλλα ελιάς ή δεν κάνει;Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:18 Τεσπα με καθε καλη διάθεση και επειδη εχω πρόσφατη τη
Βοτανική.
Τα φυτικά κυτταρα περιέχουν ενα μεγάλο οργανιδιο -vacuole. Μεσα εκει τα φύλλα εμπεριέχουν πολλα συστατικα τα οποία πχ χρησιμοποιούμε για παρασκευη φαρμάκων, ναρκωτικών, αλλά συστατικα ειναι τοξικά , αλλα
με την καύση γίνονται καρκινογόνα κλπ κλπ. Εξαρτάται το φύλλο και την επεξεργασία του. Σε αντιθεση με τα κυτταρα τωρα των κορμών, ξύλων κλπ που ειναι στην εξωτερική πλευρά συνήθως νεκρά με cellulose, hemicellulose, lignin που φυσικα εχεις τους κίνδυνους τωρα αρωματικών υδρογονανθράκων αλλά γλιτωνεις τα υπολοιπα . Τεσπα ολα αυτα τα λεω, για να μην πειραματίζεστε.
Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:18 Τεσπα με καθε καλη διάθεση και επειδη εχω πρόσφατη τη
Βοτανική.
Τα φυτικά κυτταρα περιέχουν ενα μεγάλο οργανιδιο -vacuole. Μεσα εκει τα φύλλα εμπεριέχουν πολλα συστατικα τα οποία πχ χρησιμοποιούμε για παρασκευη φαρμάκων, ναρκωτικών, αλλά συστατικα ειναι τοξικά , αλλα
με την καύση γίνονται καρκινογόνα κλπ κλπ. Εξαρτάται το φύλλο και την επεξεργασία του. Σε αντιθεση με τα κυτταρα τωρα των κορμών, ξύλων κλπ που ειναι στην εξωτερική πλευρά συνήθως νεκρά με cellulose, hemicellulose, lignin που φυσικα εχεις τους κίνδυνους τωρα αρωματικών υδρογονανθράκων αλλά γλιτωνεις τα υπολοιπα . Τεσπα ολα αυτα τα λεω, για να μην πειραματίζεστε.
αυτο δεν ειναι καπνισμα - ειναι παπαρια που κατεβασε η γκλαβα της - μην κανεις τη μαλακια και το δοκιμασειςNaida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:22Τελικά να το καπνισω με φύλλα ελιάς ή δεν κάνει;Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:18 Τεσπα με καθε καλη διάθεση και επειδη εχω πρόσφατη τη
Βοτανική.
Όταν ήμουν μικρή κάναμε εκδρομές στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι για 2ο βδομάδες. Ε τις 8-9 φορές έπαιρνα κατσικάκι στα εστιατόρια που καθόμασταννύχτα έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:13 με συγκινείτε όσοι χαρήκατε με τη χαρά μου![]()
το πήγα πεσκέσι μες στο καμάρι όμως και το πήρα πίσω![]()
δεν τρώει αρνί![]()
μόνο κατσίκι![]()
Στειλτο με κορδέλα στη μανα του.νύχτα έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:13 με συγκινείτε όσοι χαρήκατε με τη χαρά μου![]()
δεν τρώει αρνί![]()
μόνο κατσίκι![]()
Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:25 Α εγω δεν εχω ηθικά διλήμματα να απαγορεύσω. Ειμαι υπερ της φυσικής διαλογής-επιβίωσης το εχω ξαναγράψει. Αφου το θεμα με τον κορωνοιο με εχει κουράσει, τρομερή νωχελικότητα. Θα ψηνόμουνα για μια βουβωνική πανώλη να βράσει το αίμα μας.
I’ve been to the movies, I’ve seen how it ends.Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:29Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:25 Α εγω δεν εχω ηθικά διλήμματα να απαγορεύσω. Ειμαι υπερ της φυσικής διαλογής-επιβίωσης το εχω ξαναγράψει. Αφου το θεμα με τον κορωνοιο με εχει κουράσει, τρομερή νωχελικότητα. Θα ψηνόμουνα για μια βουβωνική πανώλη να βράσει το αίμα μας.κτηνος
εγω ειμαι καλοψυχος...
Εγώ πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δύο.νύχτα έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:13 με συγκινείτε όσοι χαρήκατε με τη χαρά μου![]()
δεν τρώει αρνί![]()
μόνο κατσίκι![]()
Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:28αυτο δεν ειναι καπνισμα - ειναι παπαρια που κατεβασε η γκλαβα της - μην κανεις τη μαλακια και το δοκιμασειςNaida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:22Τελικά να το καπνισω με φύλλα ελιάς ή δεν κάνει;Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:18 Τεσπα με καθε καλη διάθεση και επειδη εχω πρόσφατη τη
Βοτανική.
γλυκαμου εσύ- Casper - έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:28
Όταν ήμουν μικρή κάναμε εκδρομές στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι για 2ο βδομάδες. Ε τις 8-9 φορές έπαιρνα κατσικάκι στα εστιατόρια που καθόμαστανπολύ τρυφερό το κρέας του, εδώ δεν είναι τόσο νόστιμο. Αλλά με το αρνάκι και τις πατάτες σου μου έτρεξαν και μένα τα σάλια. Το εκτιμήσαμε εμείς. Εύγε
![]()