Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
dotcom έγραψε: 09 Μάιος 2020, 21:15
Ναι έχεις δίκαιο δεν είμαστε φιλόζωοι γενικώς και αορίστως,είμαστε σκυλόφιλοι - γατόφιλοι - ζωοσυντροφόφιλοι και δεν βρίσκουμε τίποτα κακό σε αυτό.
Κανείς δεν βάζει στην ίδια κλίμακα την ζωή ενός σκύλου και ενός σκουλικιού. Και δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν για αυτό.
Δεν είναι άρρωστο να έχεις σκύλο για συντροφιά. Άρρωστος είναι ο υπερβολικός βαθμός αγάπης που ενδέχεται να του έχεις. Πχ να βάζεις έναν σκύλο στο κρεβάτι σου είναι άρρωστο. Πχ. το να ταΐζεις αδέσποτα ζώα βάσει προγράμματος είναι άρρωστο. Το να απαιτείς τον θάνατο ανθρώπων επειδή κακοφέρθηκαν σε ένα ζώο είναι άρρωστο.
Στο κρεβάτι του μπορεί να βάζει ο καθένας ότι θέλει εφόσον δεν το κακοποιεί.
Το ταίσμα αδεσπότων δεν καταλαβαίνω γιατι είναι άρρωστο
Το να απαιτείς θάνατο ανθρώπων επειδή σκότωσαν σκύλο μπορεί να είναι παντελώς ακραία και ηλίθια άποψη αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να την εκφράζει.
Το πρώτο είναι άρρωστο γιατί είναι ανθυγιεινό. Τα σκυλιά είναι βρώμικα ζώα, βάζουν το στόμα τους παντού. Βάζουν το σώμα τους παντού και μετα το γλείφουν. Και όταν τα αφήνεις να σε γλείφουν φέρνουν όλες τις βρωμιές πάνω σου. Κοίτα τι έπαθε αυτή εδώ https://www.google.com/amp/s/www.indepe ... html%3famp
Όσο για το δεύτερο τώρα πες μου ειλικρινά. Θεωρείς τις σκυλομάνες που ταΐζουν όλη τη γειτονιά άτομα σοβαρά που είναι στα καλά τους;
Δεν λέω δικαίωμα τους να εκφράζουν την άποψη τους αλλά αφού το κανουν να πάει να τους δει κανένας ψυχίατρος. Για να στο πω αλλιώς. Δικαίωμα σου να είσαι αναρχικός (η οτιδήποτε άλλο ακραίο) και να ξερνάς μίσος παντού για τον συνάνθρωπό σου. Αλλά δεν πρέπει να σε κοιτάξει και κανένας γιατρός κάποια στιγμή;
Green Dragon έγραψε: 09 Μάιος 2020, 19:55
Τι ακριβώς σε κάνει καλύτερο από ένα άλλο ζώο;
Γιατί και ο άνθρωπος στο ζωικό βασίλειο ανήκει.
Ο άνθρωπος είναι καλύτερος από τα άλλα ζώα γιατί ΜΠΟΡΕΙ και τα υποδουλώνει, τα τρώει, τα εκτοπίζει τα κάνει κέφι με χάδια τα τα τα. Verstanden?
Ο κορωνοϊός είναι καλύτερος από τον άνθρωπο γιατί του γαμάει τα πρέκια. Ο έμπολα ακόμα καλύτερος γιατί του τα γαμάει ακόμα περισσότερο.
Το ξέρω ότι άνοιξες νήμα για να προκαλέσεις και για να τρολάρεις αλλά εδώ μέσα υπάρχουν πρωταθλητές. Δεν εννοώ εμένα.
Τώρα είσαι σοβαρός; Είναι σοβαρός αντίπαλος του ανθρώπινου γένους συλλογικά ο ebola και ο COVID19? Ξέρεις τι ήταν πολύ χειρότερο από τα δύο; Δύο λόγια θα σου πω. Smallpox και Rinderpest. Ξέρεις που πήγανε; PWNED! Τις fucking εξαλείψαμε.
Ο άνθρωπος είναι καλύτερος από τα άλλα ζώα γιατί ΜΠΟΡΕΙ και τα υποδουλώνει, τα τρώει, τα εκτοπίζει τα κάνει κέφι με χάδια τα τα τα. Verstanden?
Ο κορωνοϊός είναι καλύτερος από τον άνθρωπο γιατί του γαμάει τα πρέκια. Ο έμπολα ακόμα καλύτερος γιατί του τα γαμάει ακόμα περισσότερο.
Το ξέρω ότι άνοιξες νήμα για να προκαλέσεις και για να τρολάρεις αλλά εδώ μέσα υπάρχουν πρωταθλητές. Δεν εννοώ εμένα.
Τώρα είσαι σοβαρός; Είναι σοβαρός αντίπαλος του ανθρώπινου γένους συλλογικά ο ebola και ο COVID19? Ξέρεις τι ήταν πολύ χειρότερο από τα δύο; Δύο λόγια θα σου πω. Smallpox και Rinderpest. Ξέρεις που πήγανε; PWNED! Τις fucking εξαλείψαμε.
Και στην αρένα, για την πλάκα τους θα τον σκότωναν. Οι μονομάχοι, όχι τα λιοντάρια.
Πολύ εμπάθεια για την πάρτη μου και από συμμετοχή στο θέμα τίποτα. Ξουτ! Σε άλλο νήμα, δεν θέλω αδέσποτες γαλήδες εδώ (=νυφίτσες)
Εμπάθεια για την πάρτη σου, γιατί; Στις ένδοξες στιγμές του ανθρώπινου γένους αναφέρθηκα.
Ή θεωρείς ότι οι θεατές του Κολοσσαίου έτρεφαν ιδιαίτερη εκτίμηση στο ανθρώπινο είδος γενικώς;
Η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για τους μονομάχους είναι χολιγουντιανή. Δηλαδή λάθος. Οι μονομάχοι σπάνια, πολύ σπάνια πολεμούσαν μέχρι θανάτου. Επαγγελματίες αθλητές ήταν. Όσο εκτιμάει την ανθρωπότητα ένας θεατής στα ρινγκ του WWE σήμερα άλλο τόσο την εκτιμούσε ένας θεατής μονομαχιών τότε. Και μην νομίζεις ότι δεν υπήρχε αυθεντικός ανθρωπισμός στην αρχαιότητα. Κοίτα το παράδειγμα του Seneca.
Πολύ εμπάθεια για την πάρτη μου και από συμμετοχή στο θέμα τίποτα. Ξουτ! Σε άλλο νήμα, δεν θέλω αδέσποτες γαλήδες εδώ (=νυφίτσες)
Εμπάθεια για την πάρτη σου, γιατί; Στις ένδοξες στιγμές του ανθρώπινου γένους αναφέρθηκα.
Ή θεωρείς ότι οι θεατές του Κολοσσαίου έτρεφαν ιδιαίτερη εκτίμηση στο ανθρώπινο είδος γενικώς;
Η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για τους μονομάχους είναι χολιγουντιανή. Δηλαδή λάθος. Οι μονομάχοι σπάνια, πολύ σπάνια πολεμούσαν μέχρι θανάτου. Επαγγελματίες αθλητές ήταν. Όσο εκτιμάει την ανθρωπότητα ένας θεατής στα ρινγκ του WWE σήμερα άλλο τόσο την εκτιμούσε ένας θεατής μονομαχιών τότε. Και μην νομίζεις ότι δεν υπήρχε αυθεντικός ανθρωπισμός στην αρχαιότητα. Κοίτα το παράδειγμα του Seneca.
Xoλυγουντιανό κατασκεύασμα είναι οι εικόνες με τον άνω και κάτω αντίχειρα.
Κατά τα άλλα, δεν έχω και την καλύτερη των εντυπώσεων για το κοινό του Κολοσσαίου, ούτε ποτέ πάτησα το πόδι μου σε τσίρκο.
Και από ψωνισμένους που έχουν ταυτισθεί με αυτοκράτορες, στρατηγούς, συγκλητικούς και ποτέ με μεροκαματιάρηδες και σκλάβους της αρχαιότητας, άλλο τίποτα.
Antigeist έγραψε: 09 Μάιος 2020, 15:35
Ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να έχει ένα σκυλί ή γατί για συντροφιά στην αυλή. Όταν όμως έχεις άνω των δύο, τα βάζεις σπίτι σου, στο κρεβάτι σου, τους δίνεις γλωσσόφιλα, παίρνεις τηλέφωνο και ρουφιανεύεις κάποιον που κλώτσησε ένα αδέσποτο ή το φώλιασε, ή κάνεις φιλοζωϊκό "ακτιβισμό" ε συγνώμη αλλά είσαι άρρωστος, ποταπός και βρώμικος. Είναι δυνατόν κάποιος να μαστιγώνει ένα γαϊδούρι και εσύ να το κάνεις θέμα; Δηλαδή αυτή η κατάντια του ανθρώπινου γένους να εξισώνει περίπου έναν άνθρωπο με έναν κωλόζωο θα έπρεπε να μας εξοργίζει.
Εχμ . τα έχεις μπερδεμένα καπως . Δεν εχει να κανει με το ποσα ζωακια εχεις . αλλοι εχουν χωρο αλλοι ζουν σε χωρια και εχουν αγροκτηματα και απλετο χωρο . αλλοι ειναι σε πολη και δεν εχουν κοκ . Συν οτι ξεκινας λαθος την σκεψη σου . Μπορει να μην εχεις κανενα ζωο . αυτο δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να σεβεσαι οργανισμούς κατώτερης ευφυίας (ζώα ) όπου οργανισμοί ανώτερης ( άνθρωπος ) τους φερονται ασχημα για το θεαθηναι το βιτσιο η προσωπική (άρρωστη ) ευχαρίστηση . Οφείλουμε να σεβόμαστε ολες τις υπαρξεις στον πλανητη που ζουμε . Δε θα παω στο αλλο ακρο να σου πω να σωζεις οτι βλεπεις στο δρομο η σε υπερβολες διαβίωσης του τύπου γιατι να φας το καημενο το προβατακι . αλλα απο την αλλη να μη κανεις κακο . Γιατι να φολιασεις το αδεσποτο και γιατι να μαστιγωσεις το γαιδουρι ?
Κατά τα άλλα, δεν έχω και την καλύτερη των εντυπώσεων για το κοινό του Κολοσσαίου, ούτε ποτέ πάτησα το πόδι μου σε τσίρκο.
Και από ψωνισμένους που έχουν ταυτισθεί με αυτοκράτορες, στρατηγούς, συγκλητικούς και ποτέ με μεροκαματιάρηδες και σκλάβους της αρχαιότητας, άλλο τίποτα.
παπαριές μαρίτσαμ
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Νon4me έγραψε: 09 Μάιος 2020, 22:10
Γιατι να φολιασεις το αδεσποτο και γιατι να μαστιγωσεις το γαιδουρι ?
Γιατί αυτό που δεν μπορείς να κάνεις στους ανθρώπους, το κάνεις στα ζώα.
Είναι πολύ απλό.
Ε με αυτο το σκεπτικο πρεπει να ερθει στη γη καποιος υπερ-ανεπτυγμενος πολιτισμος εξωγηινος και να μας γαμησει την παναγουλα μπας και μαθουμε σεβασμο .
Στα αμφιθέατρα μαζεύονταν δεκάδες χιλιάδες κόσμος. Δεν είναι λίγο (εννοώ άκρως ) ψωνισμένο από τη μεριά σου να μου πεις ότι έχεις για όλους κακή άποψη; Δεν θα σου άρεσε εσένα ως γυναίκα να παρακολουθήσεις μια μονομαχία με αληθινά σπαθιά που κυλάει αληθινό αίμα; Δεν σε υγραίνει καθόλου;