!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Να βγάλω βιβλίο για το πχόρουμ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Να βγάλω βιβλίο για το πχόρουμ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Siegfried έγραψε:Και ποιοι καπιταλιστές;

Όλοι ξέρουμε ποιοι ήλεγχαν τότε και τώρα και πάντα το διεθνές κεφάλαιο, μη στρουθοκαμηλίζετε.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Ο εθνικοσοσιαλισμός τα έβαλε με το σύστημα των Εβραίων, πολέμησε τον καπιταλισμό στις ακτές της Νορμανδίας. Εσείς της ΕΣΣΔ πού πολεμήσατε τους Αμερικανούς; Όταν τρώγατε MACDONALDS ή όταν διαφημίζατε την Pizza hut;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Siegfried έγραψε:Αινειάν, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από καθεστώτα η Γερμανία εκπροσωπούσε μία πολιτιστική παράδοση, την ευρωπαική, οι βλάχοι της ΕΣΣΔ είχαν καταστρέψει τον ρωσικό πολιτισμό επιβάλλοντας τον γραφικό σοβιετικό "πολιτισμό", μετατρέποντας τη χώρα τους σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης (το 1939 υπήρχαν περίπου 5 εκ. έγκλειστοι στα στρατόπεδα της ΕΣΣΔ, στη Γερμανία 25.000).
Από την άλλη οι καπιταλιστές Αμερικανοί με τον πολιτισμό τους που επικράτησε μεταπολεμικά στη Δύση.
Εγώ απλώς λέω ότι υπήρχε και μία τρίτη επιλογή, της έμφασης στην παράδοση, την οικολογία, τη φυλή, την ιστορία και αυτή εξαφανίστηκε το 1945. Η Γερμανία δεν έπρεπε να εξαφανιστεί με αυτόν τον τρόπο ούτε ο εθνικοσοσιαλισμός, δεν ήταν έργα του Σατανά, όπως ακόμη νομίζουν κάποιοι ανιστόρητοι ηθικολόγοι, αλλά ένα κίνημα που άλλαζε τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:09
Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:25
Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 09:24 Με χάιλαιτς απο συζητήσεις που εχω σωσει απο το παλιο και απο το νέο πχόρουμ.

Αλλά και με ότι χαιλάιτς έχω σώσει απο άλλα φόρα παλιότερα.

Εννοειται οτι δεν προκειται να εκθεσω κανεναν η να δημοσιευσω ποστ με προσβολες κλπ.

Εχω σωσει αρκετα πράγματα αλλα θελω και τη βοηθεια σας.

Αν εχετε σωσει καποια ποστ σας που θεωρειτε οτι εγραψαν ιστορια στειλτε τα μου για να μεινουν στην αιωνιοτητα. :D

Δεκτες και ατακες η πικαντικα ποστ.

.
Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις από δω υλικό να το βάλεις σε δικό σου σχέδιο. Συγγνώμη, enough is enough. Απορώ κιόλας πώς το αναφέρεις ως υπόθεση. Εγώ απαγορεύω πολύ αυστηρά οποιαδήποτε αναδημοσίευση γραπτών μου. Κι οποιοσδήποτε άλλος λογικός, το ίδιο θα κάνει.

Μην τσαντιζεσαι Νικο, ειπα εξ αρχης οτι θα δημοσιευσω οτι εσεις μου υποδειξετε να δημοσιευσω. Σε αυτα τα θεματα υπαρχει δεοντολογια που πρεπει να τηρειται. :D

.
Δεν τσαντίζομαι, μονάχα λέω ποιό είναι το πρέπον. Επειδή μου έτυχε κάποιος blogger μια φορά να δημοσιεύσει κείμενά μου χωρίς άδεια, και θύμωσα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Αν τα βαλω αυτα θα επεμβουν 15 αστυνομιες σκεψης να κλεισουν το πχορουμ. :lol:

Για να τα εξισορροπησω θα πρεπει να βρω ποστ που να εξυμνουν την ΟΠΛΑ και τα κονσερβοκουτια. :003:

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ρε αν τα βαλω αυτα θα κυνηγανε το κεφαλι του Siegfrid η μιση ελληνικη αστυνομια και η μιση ευρωπαικη. :P

Δεν θα βαλω τιποτα που θα σας δημιουργησει μπελαδες ακομη κι αν εσεις θελετε να μπει.

.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Siegfried έγραψε:Κλασικοί αφελείς τύποι, καλά ρε Αλέκο νομίζεις ότι έτσι είναι, οι Σουδάραβες κάνουν ό,τι θέλουν τις ΗΠΑ;
Οι ΗΠΑ, φίλε μου βάζουν ΠΡΩΤΑ τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και μετά τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφέροντά τους, αλλά που να το καταλάβετε οι μαρξιστές σας έχει καταστρέψειο η μαρξιστική οικονομολογομαλακία

Οι ΗΠΑ έχουν πολιτισμό ανόητοι, έχουν
1. Τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου
2. Τις καλύτερες ένοπλες δυνάμεις του κόσμου
3. Τους καλύτερους ερευνητές του κόσμου σε κάθε επιστημονικό τομέα
4. Παράγουν τον παγκόσμιο πολιτισμό (κακώς, αλλά αφού το 1945 θέλατε Αμερικάνους τι να κάνουμε τώρα;)

Και εσείς νομίζετε ότι δεν εχουν πνευματικό πολιτισμό; και ποιος έχει; η Ευρώπη που έχει γίνει Ευραβία και φοβάται τη σκιά της, που ζει εςκτός ιστορίας σαν γέροι στην αιώνια σάπια ειρήνη τους

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΓΡΙΕΣ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:52
Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:09
Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:25 Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις από δω υλικό να το βάλεις σε δικό σου σχέδιο. Συγγνώμη, enough is enough. Απορώ κιόλας πώς το αναφέρεις ως υπόθεση. Εγώ απαγορεύω πολύ αυστηρά οποιαδήποτε αναδημοσίευση γραπτών μου. Κι οποιοσδήποτε άλλος λογικός, το ίδιο θα κάνει.

Μην τσαντιζεσαι Νικο, ειπα εξ αρχης οτι θα δημοσιευσω οτι εσεις μου υποδειξετε να δημοσιευσω. Σε αυτα τα θεματα υπαρχει δεοντολογια που πρεπει να τηρειται. :D

.
Δεν τσαντίζομαι, μονάχα λέω ποιό είναι το πρέπον. Επειδή μου έτυχε κάποιος blogger μια φορά να δημοσιεύσει κείμενά μου χωρίς άδεια, και θύμωσα.

Το πρεπον θα τηρηθει. Αν εσυ μου υποδειξεις κατι μπαινει, αν οχι δεν βαζω τιποτα δικο σου.

.
Άβαταρ μέλους
bullet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:58 Ρε αν τα βαλω αυτα θα κυνηγανε το κεφαλι του Siegfrid η μιση ελληνικη αστυνομια και η μιση ευρωπαικη. :P

Δεν θα βαλω τιποτα που θα σας δημιουργησει μπελαδες ακομη κι αν εσεις θελετε να μπει.

.
Το 'χω! Θα βάλεις τις δημοσιεύσεις σου. :003:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

bullet έγραψε: 09 Μάιος 2020, 19:09
Αρίστος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 18:58 Ρε αν τα βαλω αυτα θα κυνηγανε το κεφαλι του Siegfrid η μιση ελληνικη αστυνομια και η μιση ευρωπαικη. :P

.
Το 'χω! Θα βάλεις τις δημοσιεύσεις σου. :003:

Μπα, δεν το κανω για αυτοπροβολη, οτι βαλω απο μενα θα ειναι ποσοτικα το ιδιο με τους υπολοιπους και επιπλεον δεν θα αναφερω οτι ο Αριστος θα ειναι ο επιμελητης της εκδοσης.

Συν οτι θα βαλω και ατομα που εχω κοντρα.

Πιχι Γιαννοπουλος και Γαλη θα μπουν.

.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Α, οκ, Αρίστο, αυτό που ρώτησα, αν χρηματοδοτείς τα βιβλία σου, απαντήθηκε, μια και βρήκα το νήμα που άνοιξες για το πρώτο βιβλίο σου.
Είδα και εκδότη εκεί ("ΝΟΩΝ"), οπότε κάπως κατατοπίστηκα.

Ένας αναγνώστης μείον, φοβάμαι...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
mpiftekopoiimeno burger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

Feindflug έγραψε: 09 Μάιος 2020, 10:18
Daje έγραψε: 09 Μάιος 2020, 10:15 H συμβουλη μου, αν το κανεις, ειναι να μην γινει απλη παραθεση ποστ και νηματων γιατι θα ειναι βαρετο.
Πρεπει να ειναι κατι σαν μυθιστορημα με μονομαχιες και φανταστικους χαρακτηρες οπου στο τελος θα μπορει ν'ανατρεξει κανεις και να διαβασει τα "πραγματικα" (φορουμικα) γεγονοτα.

υ.γ. Αν βγαλεις λεφτα απο αυτο το ποστ μου, θελω το 25%.
Πηρα screenshot.
Έγκλημα στο
Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....

Υ.Γ.: Ο φόνος έγινε με μηχανικό μολύβι του Chilloutbuddy
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
mpiftekopoiimeno burger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μάιος 2020, 19:27 Α, οκ, Αρίστο, αυτό που ρώτησα, αν χρηματοδοτείς τα βιβλία σου, απαντήθηκε, μια και βρήκα το νήμα που άνοιξες για το πρώτο βιβλίο σου.
Είδα και εκδότη εκεί ("ΝΟΩΝ"), οπότε κάπως κατατοπίστηκα.

Ένας αναγνώστης μείον, φοβάμαι...
τι υπονοείς τύπε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

'Οτι δεν μου γέμισε τόσο το μάτι ο εκδοτικός οίκος.
Νάταν κάνας Παπαζήσης π.χ. άλλαζε το πράγμα.

Μη ζορίζεσαι, γούστα είναι αυτά.
Από το 1980 στα εκδοτικά τεκταινόμενα, έχω αποκτήσει τα δικά μου κριτήρια, που είναι πολυπαραγοντικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Είναι ωραία ιδέα Αρίστο αλλά για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να γίνει κατανοητό θα πρέπει εκτός από την παράθεση των posts των μελών να πλαισιωθεί από επεξηγήσεις, εισαγωγές και αναλύσεις του συγγραφέα για θέματα όπως 1)Το γενικό ιδεολογικό προφίλ του μέλους πριν την παράθεση δημοσιεύσεών του, 2) Τη σημασία ενός forum συζητήσεων και ποια η ιδιαιτερότητά του (αν υπάρχει) σε σχέση με άλλους τόπους κατάθεσης απόψεων όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα chatrooms κλπ.

Για παράδειγμα αν φιλοξενούσες δικό μου post θα έπρεπε να ξέρει ο αναγνώστης ότι ο Jimmy81 είναι υποστηρικτής της mainstream επιστήμης και της "συμβατικής" ιστορίας και πολέμιος των εναλλακτιών θεωριών σε σχέση με την αρχαιολογία,προϊστοριολογία, ιστορία, γλωσσολογία κλπ. με προοδευτική πολιτική ιδεολογία.

Δεν νομίζω βέβαια ότι ένα τέτοιο βιβλίο θα πουλήσει. Περισσότερο για το μεράκι και την τρέλα γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν δικά μου κείμενα. Περισσότερα...όταν και αν υπάρξει κάτι πιο στέρεο για το εγχείρημα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Θα γράφει και για τους μαγνήτες εξοικονόμησης βενζίνης; :smt017
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”