ammophila έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:48 ο Κύρρος και ο Θρέος μου αυτοί ,από όλο το πλήρωμα, τουλάχιστον δεν εχει pos που δεν λειτουργει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Γιατί πάτε στον γιατρό και δεν πάτε να σάς κάνει καλά ο Θεός αφού τον πιστεύετε;»
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: «Γιατί πάτε στον γιατρό και δεν πάτε να σάς κάνει καλά ο Θεός αφού τον πιστεύετε;»
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Re: «Γιατί πάτε στον γιατρό και δεν πάτε να σάς κάνει καλά ο Θεός αφού τον πιστεύετε;»
παράκουσε κάποιος από τους θεατές, ρέυ.. Κύριος και θεός, ενω τα ονοματα τους ήταν Κύρρος και ο Θρέος
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
- Nandros
ammophila έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:48ο Κύρρος και ο Θρέος μου αυτοί ,από όλο το πλήρωμα, τουλάχιστον δεν εχει pos που δεν λειτουργει.
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά και το υπόλοιπο κείμενο δεν βγάζει νόημα, είναι ασύντακτο.ammophila έγραψε: 09 Μάιος 2020, 15:21 παράκουσε κάποιος από τους θεατές, ρέυ.. Κύριος και θεός, ενω τα ονοματα τους ήταν Κύρρος και ο Θρέος
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ax αχ η ζωή ειναι ασύντακτη και ουχί ό λόγος, λέω κάποια πράγματα που σιγουρα δεν εξυπηρετουν την αφηγηση.
ας είναι, ο Κύρρος και ο Θρέος στο πειραμα μου, ειναι δυο οινοφλυγες, που πεταξανε τα χαλασμενα φαγητα τους, σε ενα παρκινγ πριν απο 5 δισ χρονια.
καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! από ένα ασύντακτο που του εχει αμβλυνθει το ενστικτο του γελοίου του πράγματος
ας είναι, ο Κύρρος και ο Θρέος στο πειραμα μου, ειναι δυο οινοφλυγες, που πεταξανε τα χαλασμενα φαγητα τους, σε ενα παρκινγ πριν απο 5 δισ χρονια.
καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! από ένα ασύντακτο που του εχει αμβλυνθει το ενστικτο του γελοίου του πράγματος
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Καραμπαμπίζεις άστοχα και, κατά την γνώμη μου, με παιδακίσιο πείσμα.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:02 Εγώ, μετά τον Άνθρωπο, δεν βλέπω καμία εξέλιξη. Φτάνουμε και στον Sapiens, και τελειώνει εδώ. Γιατί;
Κάτι σαν "άντρα θέλω τώρα τονε θέλω..."
Δεν "τελειώνει εδώ"...
Διότι η ζωούλα μας διαρκεί κατά μέσον όρο 75 χρόνια.
Και η μετάβαση από το ένα είδος Homo στο άλλο, χρειάζεται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια για να συντελεστεί.
Γιατί έχουμε την απαίτηση να συντελεστεί κατά την διάρκεια της ολιγόλεπτης (με εξελικτικά χρονολογικά κριτήρια) και ασήμαντης δικής μας παρουσίας στην Γη, ώστε να είμαστε εμείς οι μάρτυρες της εξέλιξης;
Και μιας και δεν την "είδαμε" την εξέλιξη, χρησιμοποιούμε αυτό το "εγώ δεν βλέπω εξέλιξη", σαν επιχείρημα εναντίον αυτής.
Αλλά είναι αχυρένιο.
Εγώ είμαι καράμπαμπας, αλλά εσύ δείχνεις υπερβολικά σίγουρος για όσα ξέρεις, όταν μάλιστα η Γνωσιολογία είναι το μόνο πράγμα που έχει σίγουρα εξέλιξη.Λοξίας έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:16Καραμπαμπίζεις άστοχα και, κατά την γνώμη μου, με παιδακίσιο πείσμα.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:02 Εγώ, μετά τον Άνθρωπο, δεν βλέπω καμία εξέλιξη. Φτάνουμε και στον Sapiens, και τελειώνει εδώ. Γιατί;
Δεν "τελειώνει εδώ"...
Και η μετάβαση από το ένα είδος Homo στο άλλο, χρειάζεται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια για να συντελεστεί.
Γιατί έχουμε την απαίτηση να συντελεστεί κατά την διάρκεια της ολιγόλεπτης (με εξελικτικά χρονολογικά κριτήρια) και ασήμαντης δικής μας παρουσίας στην Γη, ώστε να είμαστε εμείς οι μάρτυρες της εξέλιξης;
Και μιας και δεν την "είδαμε" την εξέλιξη, χρησιμοποιούμε αυτό το "εγώ δεν βλέπω εξέλιξη", σαν επιχείρημα εναντίον αυτής.
Αλλά είναι αχυρένιο.
Ordem e Progresso.
Καλώς τον.Λοξίας έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:16Καραμπαμπίζεις άστοχα και, κατά την γνώμη μου, με παιδακίσιο πείσμα.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 14:02 Εγώ, μετά τον Άνθρωπο, δεν βλέπω καμία εξέλιξη. Φτάνουμε και στον Sapiens, και τελειώνει εδώ. Γιατί;
Δεν "τελειώνει εδώ"...
Αλλά είναι αχυρένιο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μοιράζει πόνο ο πστης ο Λοξίας . Γω καίτοι κομμούνι ,αλλά χριστιανός ορθόδοξος, σε μερικά σημεία τον παραδέχομαι.
Προτείνω διάλογο bluerose - Λοξία
Η "ΜΗΤΕΡΑ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 09 Μάιος 2020, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το "καραμπαμπίζεις" το είπα με βάση το πολύ παλιό σου νικ. Όχι για προσβολή.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 16:39 Εγώ είμαι καράμπαμπας, αλλά εσύ δείχνεις υπερβολικά σίγουρος για όσα ξέρεις, όταν μάλιστα η Γνωσιολογία είναι το μόνο πράγμα που έχει σίγουρα εξέλιξη.
Όχι μόνον δεν είμαι υπερβολικά σίγουρος, αλλά ούτε και απλά σίγουρος για όσα ξέρω.
Απλώς επανέλαβα τις μέχρι στιγμής επιστημονικές γνώσεις, που βασίζονται σε αρκετές ενδείξεις.
Κάποιες απλές ενδείξεις, αλλά και κάποιες πολύ ισχυρές. Στις οποίες συμφωνεί σχεδόν το σύνολο της επιστήμης, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Οι όποιες αντιρρήσεις εκφέρονται από μια ελάχιστη μειοψηφία, δίνει την δυνατότητα στην επιστήμη να ανανεώνει και να επεκτείνει το "μέχρι στιγμής" γνωστικό της υπόβαθρο. Και αυτό είναι, κατά την γνώμη μου, το ασύγκριτο προσόν της επιστήμης απέναντι στις θρησκείες.
Εκεί βασίζω λοιπόν τα "όσα ξέρω".
Αλλά νομίζω ότι θα μπορούσα και εγώ, με την σειρά μου, να σε "ψέξω" για την δική σου σιγουριά;
Που την βασίζεις; Ποιες είναι οι δικές σου ενδείξεις, που μπορούν να ελεγχθούν και να τεκμηριωθούν, ώστε να συμφωνεί σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων;
Γεια σου Λεγεώνη.
Εσύ παλιο Χάρε, θα με παραδέχεσαι σε όλα, αλλιώς θα σου ρίξω τον Τίγρη κατακέφαλα...
Εσύ παλιο Χάρε, θα με παραδέχεσαι σε όλα, αλλιώς θα σου ρίξω τον Τίγρη κατακέφαλα...
Oυκ ειμί Χάρων πλέον ,απέτυχα στην αξιολόγηση προσωπικού και με υποβαθμίσανε οι καριόληδες σε απλό βαρκάρη.Λοξίας έγραψε: 09 Μάιος 2020, 17:10 Γεια σου Λεγεώνη.
- Nandros
Πας καλά;Στύγιος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 17:01 Μοιράζει πόνο ο πστης ο Λοξίας . Γω καίτοι κομμούνι ,αλλά χριστιανός ορθόδοξος, σε μερικά σημεία τον παραδέχομαι.
Ο πρωταθλητής ενάντια στην κορασίδα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο!
- Nandros
Μάγκες, λίγο-λίγο το εξαρτησιογόνο και με προσοχή, μην το καταλάβει και λακίσει πάλι.
Όταν την πατήσει, δεν θα μας ξαναφύγει πια!
Αού ρε!
Περαστικός είμαι...
Περαστικός είμαι...
Αχά! Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη λοιπόν...Στύγιος έγραψε: 09 Μάιος 2020, 17:20 Oυκ ειμί Χάρων πλέον ,απέτυχα στην αξιολόγηση προσωπικού και με υποβαθμίσανε οι καριόληδες σε απλό βαρκάρη.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση