!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
το προβλημα στην νιγηρια ειναι καθαρα θεμα φανελας
οι ανθρωποι φορανε ανακλαστηρες πανω τους,σαν τα γιλεκα τροχονομων
οι ανθρωποι φορανε ανακλαστηρες πανω τους,σαν τα γιλεκα τροχονομων
- wooded glade
Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε η Βραζιλία παρ' όλο που κέρδισε στις καθυστερήσεις.
Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, της πήρε πίσω το πέναλτυ ο διαιτητής με το ... δυναμόμετρο, είχε απέναντι της τον Νάβας και είχε έναν Νέϋμαρ που παραείναι ατομιστής.
Ο παίκτης μου της Βραζιλίας -ο Γουϊλλιαν- δυστυχώς ήταν κάκιστος σήμερα και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, της πήρε πίσω το πέναλτυ ο διαιτητής με το ... δυναμόμετρο, είχε απέναντι της τον Νάβας και είχε έναν Νέϋμαρ που παραείναι ατομιστής.
Ο παίκτης μου της Βραζιλίας -ο Γουϊλλιαν- δυστυχώς ήταν κάκιστος σήμερα και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εγώ ειμαι φουλ αντι βραζιλιανος αναγνωριζω ομως την κρισιμοτητα της εποχης που απαιτει οι ενδο νοτιοαμερικανικες κοντρες να κοιμηθουν λιγο μπροστα στον κινδυνο να αρχισουν οι ευρωπαιοι αποκτουν σταθερο προβαδισμαΝταρνάκας έγραψε: 22 Ιουν 2018, 18:01 Γι' αυτό και στηρίζουμε αλιείς βακαλάων. Είμαι αντιαργεντινός, λόγω βραζιλιανοφιλίας (ακόμα μου κάθεται στο στομάχι η εικόνα του αντιπαθέστατου κεφτέ να πανηγυρίζει με τον Κανίγια στο 1-0 με τη Βραζιλία το 90).
Παλια η τερματαρα ο Εν Κονο τελειωνε κατι τετοια κορνερ με το ενα χερι. Τι γατακια οι τωρινοι...
25 λεπτα μια ευκαιρια.Ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πέταξες 0-1 τέρματα,αλητη? 
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μπα, δε νομίζω. Εντάξει, ήταν πέρασμα Μινωιτών και Μυκηναίων το νησί αλλά δε νομίζω να έπιασαν και ράτσα. Εξάλλου ο Μεγαλέκος δεν άνοιξε ακόμα νήμα για τους ξεχασμένους Έλληνες αλιείς βακαλάων της Ωγυγίας. Πώς του ξέφυγαν αυτοί, εδώ κοντεύει να βγάλει Έλληνες τους Παπούα και τους Μαορί.Nero έγραψε: 22 Ιουν 2018, 18:04Μην ξεχνάς,οι ψαράδες είναι και ξαδέρφια μας,απόγονοι μινωιτώνΝταρνάκας έγραψε: 22 Ιουν 2018, 18:01Γι' αυτό και στηρίζουμε αλιείς βακαλάων. Είμαι αντιαργεντινός, λόγω βραζιλιανοφιλίας (ακόμα μου κάθεται στο στομάχι η εικόνα του αντιπαθέστατου κεφτέ να πανηγυρίζει με τον Κανίγια στο 1-0 με τη Βραζιλία το 90Maspoli έγραψε: 22 Ιουν 2018, 17:55
Το αποτελεσμα επηρεαζει την αργεντινη. Αν νικησει η Ισλανδια σχεδον μηδενιζονται οι οποιες πιθανοτητες της).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Μου εχουν βγαλει τρελη αντιπαθεια οι Ισλανδοι και δεν μπορω να προσδιορισω τον ακριβη λογο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ε ναι ρε μλκ αφου ειναι ολοι αμπαλοι.Οι Νιγηριανοι δεν ξερουν τι να κανουν μπροστα,οι αλλοι μονο με κεφαλιες αλλα οι μαυροι πηδανε ψηλα.Δωρο ηταν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πωπω εχω μεγαλη αγωνια. Ελπιζω να μην νικησουν οι ψαραδες για να εχει ενδιαφερον η τελευταια αγωνιστικη.
Θελω να δω τον Σαμπαολι να βλεπει την προκριση απο το σπιτι του!
Θελω να δω τον Σαμπαολι να βλεπει την προκριση απο το σπιτι του!
Το εκπληκτικο ειναι οτι επι 30 λεπτα οι ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ παιζουν με ψηλες μπαλιες στην περιοχη των ΨΑΡΑΔΩΝ, οι οποιοι ειναι 2.10 ο κοντυτερος...
-
Nero
Μια χαρά παικτάκια έχουν μπροστά οι νιγηριανοί αλλά έχχουν βάλει να τους ταΐζει ο Μικελ που είναι και αρχηγός! 
- Κόκκορας
ελαφρως λιγοτερο αμπαλοι οι βακαλαοι
που ειναι ο λουγκο;
που ειναι ο λουγκο;
- Κόκκορας
ειναι ηρωικο εθνος σαν και μας οι ισλανδοι,ελπιζω σε κατι καλο
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF ... E%BF%CF%85
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF ... E%BF%CF%85