!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά μήπως είναι οι δημοκράτες πιο σεξιστές και φασίστες απ' τους "φασίστες"?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τελικά μήπως είναι οι δημοκράτες πιο σεξιστές και φασίστες απ' τους "φασίστες"?
ή ο φασισμος της καθημερινης ζωης
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: Τελικά μήπως είναι οι δημοκράτες πιο σεξιστές και φασίστες απ' τους "φασίστες"?
Αν δεν την πιστέψετε, γίνεστε αντιφεμινιστές.Αν δεν την πιστέψουμε τί συμβαίνει;
Ο Εθνι σας περιμένει μ' ανοιχτές αγκάλες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
άρα η αντικομουνιστική CIA πολεμησε τον φασισμόΒλήμα έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:30Το ότι ζορίζεται κάποιος δεν τον κάνει από μόνο του ιδεολογικό σύμμαχό μου.Lord Brum έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:27 ο αντικομουνιστής όργουελ που είχε πολεμήσει με τους καταλανούς εναντίον του φρανκο ως εθελοντής, είχε μάλιστα τραυματιστεί και από σφαίρα στο λαιμό κάτι που επιβάρυνε την υγεία του και οδήγησε στο θανατό του μερικά χρόνια αργότερα.
Πράκτορας της CIA ο άγγλος εθελοντής που πολέμησε τον φασισμό σε ξένη χώρα. Εσύ που γράφεις από τον καναπέ σου είσαι επαναστατης ε?
Ο Όργουελ είχε μεγαλύτερα αρχίδια από εμένα; Αδιαμφηβήτητα.
Δούλευε στην αντικομουνιστική CIA; Δούλευε.
Και το ένα ισχύει και το άλλο.
δόξα και τιμή στην CIA
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έθρεψε τον φασισμό όσο την βόλευε, τον πολέμησε όταν σταμάτησε να την εξυπηρετεί.Lord Brum έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:39 άρα η αντικομουνιστική CIA πολεμησε τον φασισμό
δόξα και τιμή στην CIA
-
karadeniz1
δεν ειναι δημοκρατες αυτοι μην μπερδευεσαιKauldron έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:05 Έχουμε το πρόσφατο περιστατικό του Ρουβίκωνα, που αν πιστέψουμε τη σύντροφό του, οχι απλά την έδερνε, αλλά της επιτέθηκε και με μαχαίρι.
Και έχουμε και άλλο περιστατικό, σε συναυλία με "δημοκρατικά άσματα", όπου αντίστοιχος νταής χτύπησε τη γυναίκα του μπροστά στον κόσμο.
Μήπως τελικά όσοι δηλώνουν ανθρωπισταράδες, ευαισθητούλjηδες, δημοκράτες, είναι τσόγλανοι, χοντρόπετσοι, αφιλότιμοι, τομάρια και φασιστάκια του κερατά?
Πείτε τις εμπειρίες σας. Εγώ έχει τύχει να γνωρίσω τύπο με μπλουζάκια και λούκ Τσεπαπάρα, που ήταν ο πλέον αντιδημοκράτης και ανελεύθερος τύπος.
ειναι αναρχοκομουνιστες δηλαδη κοκκινοι φασιστες
εκμεταλευονται τη δημοκρατια μας, την χρησιμοποιουν με σκοπο να την καταλυσουν και να φερουν τη δικτατορια του κομουνισταριάτου τους και του ξεφτιλαριατου τους, εγκαθιδρυοντας δια της βιας την αρωστημενη θρησκεια τους τον κομουνισμο τους, εξοντωνοντας εκατομμυρια ελληνες αντιφρονουντες ΜΗ αριστερους και σφαζοντας παλι χιλιαδες νηπια και βρεφη των αστων
αντε μπειτε επιτελους στ νοημα και μην αυτουπονομευεστε συνεχεια αστουληδες...
δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!
ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!
λίγη κοινή λογική.όχι
την μπερδεύεις με τη μαμα ρωσία που έθρεψε τον και συμμάχησε με τον ναζισμό όσο τη βόλευε και τον πολέμησε όταν τα χάλασαν στη μοιρασιά
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι σκληροί εργοδότες αντικειμενικάstavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:13Για την ακρίβεια αυτό που ξέρεις είναι ότι οι κομμουνιστές που εσύ γνωρίζεις είναι σκληροί εργοδότες κατά την δική σου άποψη κι εκτίμηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:11 δεν ξέρω γι'αυτό που ρωτάς αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι κομμουνιστές που έχουν επιχείρηση είναι οι πιο σκληροί εργοδότες
τώρα αν όλοι οι κομμουνιστές είναι σκληροί εργοδότες είναι άλλη συζήτηση
άλλα όσους ξέρω, είναι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τις αλήθειες να τις λέμε...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 21:25είναι σκληροί εργοδότες αντικειμενικάstavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:13Για την ακρίβεια αυτό που ξέρεις είναι ότι οι κομμουνιστές που εσύ γνωρίζεις είναι σκληροί εργοδότες κατά την δική σου άποψη κι εκτίμηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:11 δεν ξέρω γι'αυτό που ρωτάς αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι κομμουνιστές που έχουν επιχείρηση είναι οι πιο σκληροί εργοδότες
τώρα αν όλοι οι κομμουνιστές είναι σκληροί εργοδότες είναι άλλη συζήτηση
άλλα όσους ξέρω, είναι
Spoiler
Μακριά από γριά πουτάνα κι από αριστερό αφεντικό
-
mpiftekopoiimeno burger
έθνι;Antares έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:41 Οι γυναίκες είναι μουσουλμάνες χωρίς φερετζέ. Με χρήμα είτε από πατέρα, είτε από σύζυγο που συνήθως ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Γλοιώδεις, με ακριβά γούστα και επιφανειακή μόρφωση, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Χειρότερες από τις μουσουλμάνες σε αυτό τον τομέα οι οποίες διαλέγουν "ανδρικές" επιστήμες. Σάπιο φρούτο που στολίζεται και αρωματίζεται με ακριβά ρούχα και αρώματα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν μπορούμε να γενικεύουμε από ελάχιστα περιστατικά. Ακόμα κι αν στη συναυλία του αρχικού βίντεο ακούγονταν δημοκρατικά ή αντιφασιστικά τραγούδια, δεν προκύπτει ότι ο θεατής που χτυπά τη γυναίκα είναι συνειδητοποιημένος δημοκράτης με όλες τις συνοδευτικές αξίες που συνήθως απαντούν στις δημοκρατίες. Βασικά πολλοί Έλληνες δεν ασχολούνται με πολιτικές ιδεολογίες. Απλά έχουν προσαρμοστεί στο πολιτικό καθεστώς της χώρας τους.
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι,η μαστιγα του γυναικοκεντρισμου διατρεχει ολους τους πολιτικους χωρους απλα δεν ειναι συνειδητοποιημενοι οπως εμεις και δεν βγαινουν εξω απο την σαπιλα του νοικοκυρισμου
take the red pill χελωνε

take the red pill χελωνε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
O έθνι είναι επιεικής σε σχέση με μένα. Αγαπώ τις γυναίκες εκτός από αυτές. Είναι στο αντίθετο άκρο. Δεν ανακαλύπτουμε πρώτη φορά τον φεμινισμό. Σε αρχαίες εποχές οι γυναίκες ήταν σεβαστές και είχαν προνόμια, πριν τις πατριαρχικές θρησκείες.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 08 Μάιος 2020, 23:41έθνι;Antares έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:41 Οι γυναίκες είναι μουσουλμάνες χωρίς φερετζέ. Με χρήμα είτε από πατέρα, είτε από σύζυγο που συνήθως ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Γλοιώδεις, με ακριβά γούστα και επιφανειακή μόρφωση, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Χειρότερες από τις μουσουλμάνες σε αυτό τον τομέα οι οποίες διαλέγουν "ανδρικές" επιστήμες. Σάπιο φρούτο που στολίζεται και αρωματίζεται με ακριβά ρούχα και αρώματα.![]()
Βλέπω γυναίκες που ανήκουν στους left liberals αλλά ο σύζυγος ή πατέρας ανήκει στους δεξιούς καπιταλιστές (για να καλύπτονται όλα τα πεδία μην ξεφύγει κανένα ευρώ) στην δουλειά μου. Όλο χαρά για τον εποικισμό της Ευρώπης και της Ελλάδας ιδιαιτέρως, με μουσουλμάνους (που πάει ο φεμινισμός;), με ιδιαίτερη αγάπη για τα ακίνητα , ακριβά γούστα και επιφανειακή μόρφωση. Προσπαθούν να βγάλουν όλους τους άλλους αγράμματους. Λέρα κανονική.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 21:25είναι σκληροί εργοδότες αντικειμενικάstavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:13Για την ακρίβεια αυτό που ξέρεις είναι ότι οι κομμουνιστές που εσύ γνωρίζεις είναι σκληροί εργοδότες κατά την δική σου άποψη κι εκτίμηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:11 δεν ξέρω γι'αυτό που ρωτάς αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι κομμουνιστές που έχουν επιχείρηση είναι οι πιο σκληροί εργοδότες
Δηλαδή, γνώρισες πολλούς "μη αριστερούς" που είναι "μαλακοί εργοδότες";
Ο εργοδότης είναι "σκληρός" από τη φύση της εργασίας. Κι ο μέσος υπάλληλος θα λουφάρει όταν του δοθεί η παραμικρή ευκαιρία.
- EKPLIKTIKOS
Τελικα εχουμε ισότητα; οπως θα εδινα μια μπουφλα σε εναν φιλο που με σκοτιζει μπορώ να δώσω μια κ στη γυναίκα μου; πειτε να ξέρω 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 25 Απαντήσεις