Και παρεμπιπτόντως εσύ που πληρώνεις δικαιώματα στην ΑΕΠΙ επειδή παίζεις ράδιο μπορεί να δίνεις ένα ποσό γενικά κι αόριστα (αν δεν κάνω λάθος έχει ταρίφα "για μαγαζιά τέτοιου τύπου/μεγέθους που παίζουν ράδιο") αλλά ο ραδιοσταθμός που δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό δίνει ταυτόχρονα και μια λίστα με όλα τα τραγούδια που έπαιξε και τους δημιουργούς τους. Και όλες οι λίστες που υποβάλλουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες αναπαράγουν σε μαζικό κοινό αθροίζονται και συνυπολογίζονται και βγαίνει ότι τα μισά λεφτά του μήνα πρέπει να τα πάρει π.χ. ο Sin Boy και το 0.0001% πρέπει να το πάρουν οι άγνωστοι μαλάκες που ακούς μόνο εσύ, που αν πολλαπλασιάσεις με τα συνολικά λεφτά που εισπράττει η ΑΕΠΙ βγαίνει πολύ κοντά στα λεφτά που πληρώνεις.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:22Όταν πληρώνω δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και τα εισπράττει ο Φοίβος, δεν πληρώνω επειδή ακούω Φοίβο αλλά οτιδήποτε.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:11 Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
Η αντιστοιχία λοιπόν είναι να πληρώνει ο μουσικός όλους τους κατασκευαστές επειδή χρησιμοποιεί μουσικό όργανο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Του γαμησα το σπιτακι λόγω βιασύνης .ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 02:01
Αλλος ενας που εχει μαυρα μεσανυχτα αλλα φυσικα νομιζει πως τα ξερει ολα. Για ολους τους υπολοιπους τι εχεις να πεις? Και αυτοι "εβγαζαν οσα ο μεσος ελλ στο μηνα ( λειαν επιεικως . )" ?
Ζουγανέλης: Ο Γεωργιάδης δεν έχει δίκιο - Σε απόγνωση οι καλλιτέχνες https://tvxs.gr/news/ellada/zoyganelis- ... nes-binteo

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ε οι άνθρωποι έχουν γράψει τραγούδια, όσο δημοφιλή είναι τόσα πνευματικά δικαιώματα θα παίρνουν. Δίκαιο μου φαίνεται...hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:37Δεν έχει σημασία αν τα παίρνει συγκεκριμένα ο Φοίβος. Παράδειγμα ήταν.stargazer έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:35 Oχι ακριβώς
Πληρώνεις δικαιώματα τα οποία μοιράζονται στους καλλιτέχνες βάσει του airplay που έχουν στο ραδιόφωνο. Δηλαδή αν πληρώσεις 100 ευρώ τα 80 θα τα πάρει ο Βερτης (η γουατεβερ) και τα 20 θα πάρει ο Φοίβος (μην σου πω 5)
Είπες γιατί ακούς οτιδήποτε, όποιος καλλιτέχνης και να τα τσεπώνει τα έχουν βρει μεταξύ τους, μην ανησυχείς.
Τι μας χαλάει;
- hellegennes
Παπαριές λες, γιατί από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα λεφτά που παίρνει ο καλλιτέχνης που πληρώνεται από την ΑΕΠΙ δεν αντιστοιχούν στο ποσοστό της μουσικής του που ακούγεται στις επιχειρήσεις. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, γιατί η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων παίζει είτε playlists είτε πολύ συγκεκριμένα ραδιόφωνα και πάντως όχι τα mainstream ραδιόφωνα από όπου βγαίνουν οι λίστες, γιατί πολύ απλά το ρεπερτόριό τους είναι ενοχλητικά μικρό, πράγμα που θα ήξερες αν άκουγες μουσική όλην την μέρα.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:40Και παρεμπιπτόντως εσύ που πληρώνεις δικαιώματα στην ΑΕΠΙ επειδή παίζεις ράδιο μπορεί να δίνεις ένα ποσό γενικά κι αόριστα (αν δεν κάνω λάθος έχει ταρίφα "για μαγαζιά τέτοιου τύπου/μεγέθους που παίζουν ράδιο") αλλά ο ραδιοσταθμός που δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό δίνει ταυτόχρονα και μια λίστα με όλα τα τραγούδια που έπαιξε και τους δημιουργούς τους. Και όλες οι λίστες που υποβάλλουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες αναπαράγουν σε μαζικό κοινό αθροίζονται και συνυπολογίζονται και βγαίνει ότι τα μισά λεφτά του μήνα πρέπει να τα πάρει π.χ. ο Sin Boy και το 0.0001% πρέπει να το πάρουν οι άγνωστοι μαλάκες που ακούς μόνο εσύ, που αν πολλαπλασιάσεις με τα συνολικά λεφτά που εισπράττει η ΑΕΠΙ βγαίνει πολύ κοντά στα λεφτά που πληρώνεις.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:22Όταν πληρώνω δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και τα εισπράττει ο Φοίβος, δεν πληρώνω επειδή ακούω Φοίβο αλλά οτιδήποτε.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:11 Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
Η αντιστοιχία λοιπόν είναι να πληρώνει ο μουσικός όλους τους κατασκευαστές επειδή χρησιμοποιεί μουσικό όργανο.
Υ.Γ.: Ακούω μη εκπροσωπούμενη μουσική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σόρι, αλλά δεν μπορείς να διεκδικείς το δικαίωμα (υποχρεώνοντας τους άλλους) να πληρώνεσαι για πάντα για ένα τραγούδι που έγραψες πριν 20 χρόνια και μπορεί να σου πήρε 2 ώρες δουλειάς και ταυτόχρονα να σε ξελασπώνει το κράτος όταν δεν βγάζεις λεφτά.stargazer έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:45 Ε οι άνθρωποι έχουν γράψει τραγούδια, όσο δημοφιλή είναι τόσα πνευματικά δικαιώματα θα παίρνουν. Δίκαιο μου φαίνεται.
Όσο μας συμφέρει είναι καλός ο καπιταλισμός και το σύστημα δυνατότητας εύκολου πλουτισμού αλλά όταν βρούμε τα σκούρα ζητάμε κρατική πρόνοια;
Συγγνώμη, αλλά my sympathy is wearing thin.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς παίζουν λίστες που προέρχονται άνωθεν.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:52
Παπαριές λες, γιατί από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα λεφτά που παίρνει ο καλλιτέχνης που πληρώνεται από την ΑΕΠΙ δεν αντιστοιχούν στο ποσοστό της μουσικής του που ακούγεται στις επιχειρήσεις. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, γιατί η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων παίζει είτε playlists είτε πολύ συγκεκριμένα ραδιόφωνα και πάντως όχι τα mainstream ραδιόφωνα από όπου βγαίνουν οι λίστες, γιατί πολύ απλά το ρεπερτόριό τους είναι ενοχλητικά μικρό, πράγμα που θα ήξερες αν άκουγες μουσική όλην την μέρα.
Υ.Γ.: Ακούω μη εκπροσωπούμενη μουσική.
Πολύ απλά γιατί οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο δεν πληρώνουν αυτά που πλήρωναν κάποτε και έτσι οι παράγωγοι κρέμονται απ τα @@ των δισκογραφικών για να πάρουν κάνα φράγκο
ΥΓ τι είναι αυτό;
- hellegennes
Υπάρχουν ραδιόφωνα χωρίς διαφημίσεις. Πολλά. Άλλα δημοτικά, άλλα ερασιτεχνικά, άλλα ιντερνετικά που βγάζουν λεφτά από διαφημίσεις στις σελίδες τους, κτλ.
Μη εκπροσωπούμενη μουσική είναι μουσική της οποίας τα δικαιώματα δεν έχουν οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης.
Μη εκπροσωπούμενη μουσική είναι μουσική της οποίας τα δικαιώματα δεν έχουν οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εφόσον τα παίζουν εμπορικοί σταθμοί για να τους βοηθάνε να βγάλουν φράγκα αυτοί από διαφημίσεις, καλώς ζητάνε δικαιώματα. Δηλαδή αν έχει γράψει κάποιος ένα βιβλίο πριν 20 χρόνια, μπορώ εγώ να το εκδώσω και να βγάζω λεφτά χωρίς να τον ρωτήσω και να του δώσω φράγκο;hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:58Σόρι, αλλά δεν μπορείς να διεκδικείς το δικαίωμα (υποχρεώνοντας τους άλλους) να πληρώνεσαι για πάντα για ένα τραγούδι που έγραψες πριν 20 χρόνια και μπορεί να σου πήρε 2 ώρες δουλειάς και ταυτόχρονα να σε ξελασπώνει το κράτος όταν δεν βγάζεις λεφτά.stargazer έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:45 Ε οι άνθρωποι έχουν γράψει τραγούδια, όσο δημοφιλή είναι τόσα πνευματικά δικαιώματα θα παίρνουν. Δίκαιο μου φαίνεται.
Όσο μας συμφέρει είναι καλός ο καπιταλισμός και το σύστημα δυνατότητας εύκολου πλουτισμού αλλά όταν βρούμε τα σκούρα ζητάμε κρατική πρόνοια;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το θέμα είναι πως ζητούσαν δικαιώματα από παντού, από καφενεία, κουρεια, καταστήματα ρούχων, μαγαζιά δηλαδή που δεν πας για να ακούσεις μουσική. Επίσης κλαίγονται πως ο καθένας χρησιμοποιεί τη μουσική τους, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάτσει να φτιάξουν ένα κανάλι στο yt, και τα ακούνε όλοι από κάτι βίντεο του 2007 με ηλιθιες γλυκαναλατες φώτο. Μετά σου φταίνε οι άλλοι αφού εσύ πρώτος δε σέβεσαι το έργο σου;
Αυτό είπα. Δεν έχουν διαφημίσεις γιατί πλέον οι διαφημίσεις δεν πληρώνουν και όσες πληρώνουν πάνε σε "γνωστούς". Για αυτό παίζουν το playlist που τους δίνει η δισκογραφική για να πληρωθούν από εκεί. Τα ιντερνετικα ειδικά από Ελλάδα, δεν βγάζουν μια, είναι κυρίως από χομπίστες.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:06 Υπάρχουν ραδιόφωνα χωρίς διαφημίσεις. Πολλά. Άλλα δημοτικά, άλλα ερασιτεχνικά, άλλα ιντερνετικά που βγάζουν λεφτά από διαφημίσεις στις σελίδες τους, κτλ.
Ε ναι οκ, αλλά τι είδους μουσική είναι; Βάλε κάτι.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα ακριβώς αυτό είναι το αστείο. Οι αριστεροί καλλιτέχνες μιλούν για την πνευματική τους ιδιοκτησία. Φαντάσου να τους έτρωγε κανα μέτρο από το χωράφι ο γείτονας.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:58Σόρι, αλλά δεν μπορείς να διεκδικείς το δικαίωμα (υποχρεώνοντας τους άλλους) να πληρώνεσαι για πάντα για ένα τραγούδι που έγραψες πριν 20 χρόνια και μπορεί να σου πήρε 2 ώρες δουλειάς και ταυτόχρονα να σε ξελασπώνει το κράτος όταν δεν βγάζεις λεφτά.stargazer έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:45 Ε οι άνθρωποι έχουν γράψει τραγούδια, όσο δημοφιλή είναι τόσα πνευματικά δικαιώματα θα παίρνουν. Δίκαιο μου φαίνεται.
Επίσης τι εννοεί ο Καζάκος όταν λέει ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Μήπως θα κλάσει καμιά επανάσταση παρέα με τον Κραουνάκη. Μπρτ. Γίδια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ραδιοσταθμό χωρίς διαφημίσεις εγώ ξέρω μόνο την ερτ που έχει λίγες και το τρίτο πρόγραμμα που παίζει κλασική που δεν έχει καθόλου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όποιος είναι αριστερος δεν μπορεί να έχει ιδιοκτησία η δικαιώματα σε ότι έχει δημιουργήσει , το ακούσαμε κι αυτό. 
app.php/radioΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 16:14 Ραδιοσταθμό χωρίς διαφημίσεις εγώ ξέρω μόνο την ερτ που έχει λίγες και το τρίτο πρόγραμμα που παίζει κλασική που δεν έχει καθόλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 3 Απαντήσεις