Το πρώτο ζητάνε. Το δεύτερο, δηλαδή το επίδομα one off τούς δόθηκε. Το κράτος δεν τους απαγορεύει να κάνουν την δουλειά τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:23 Δεν ζητάνε βοήθεια επειδή επεσε η δουλειά λόγω ιού, αλλά επειδή το κράτος τους Απαγορεύει να κάνουν τη δουλειά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη
- hellegennes
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Κατάργησαν οι εξουσιαστές δικτατορικά την κατ' εξοχήν πνευματική και υπερβατική περίσταση, την κοινή των πιστών λατρεία του Θεού, την πυρηνική, ζωοδόχο Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών Του και την Ανάσταση, και κιχ δεν έβγαλαν οι βδελυροί μιμητές της Ελ. Παπαδάκη και της Μ. Μερκούρη που μόνο για το χρήμα νοιάζονται, απειλούν και εκβιάζουν τα γερμανοτσολιαδάκια ότι θα το μαρτυρήσουν στα αφεντικά τους «στο εξωτερικό».Θα προχωρήσουμε σε καθολικές απαγορεύσεις των έργων μας, θα το κάνουμε μεγάλη είδηση στο εξωτερικό που -εν αντιθέσει με εδώ- όλοι οι Οργανισμοί Πνευματικών Δικαιωμάτων ενισχύθηκαν μέσα στην πανδημία. Είναι η έσχατη λύση απελπισίας στην οποία μας οδηγούν.
Καταραμένα γρόσια...
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:30 Παίδες. Ο λόγος που βγαίνουν και σκούζουν οι έντεχνοι είναι η αντιπολίτευση. Μήπως οι λαικοί τραγουδιστές δεν χάνουν σεζόν. Εδώ βγήκε η Φωτεινή Βελεσιώτου που είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Τι κάνει νιάου νιάου μές στην κιθάρα του Μάλαμα.
Ο Τσίπρας.

https://sporadestv.com/2020/05/08/k-kaz ... hesiaudio/ Η κατάσταση στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης δεν αντιμετωπίζεται με δεκαρούλες και επιδοτήσεις, ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην εκπομπή GPS και τους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Καζάκος.
Τα προβλήματα στον πολιτισμό δεν είναι καινούρια, αλλά ήταν στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γάϊδαρος, είπε ο κ. Καζακος. Ο κ. Καζάκος δήλωσε ακόμη, ότι οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε δεινή θέση και χτυπιούνται κάτω σαν χταπόδια για να επιβιώσουν. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε τα πράγματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα αλλά και απρόβλεπτα, σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
σωστο κι αυτο.Bipsco έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:05 Γιατί να μην πληρώνουν δικαιώματα οι εφευρέτες στους κατασκευαστές των οργάνων που χρησιμοποίησαν;
επισης, ολοι να πληρωνουμε δικαιωματα στους απογονους αυτου που ανακαλυψε την φωτια, και τον τροχο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τα δικαιώματα αυτά υπάρχουν και έχουν ημερομηνία λήξης.
25 χρόνια από την κατοχύρωση για πατέντες (=υλικές εφευρέσεις).
75 χρόνια από το θάνατο του δημιουργού για πνευματικά έργα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτό θα γινόταν αν κάνανε συναυλίες και φοβόταν ο κόσμος λόγω ιού. Τώρα τους το απαγορεύουν προληπτικά. Βέβαια όπως είπα, οι πιο γνωστοί θα μπορούσαν να φτιάξουν κανάλια στο yt και να έχουν κάποιο επαρκές εισόδημα. Το ότι ζουν ακόμα στον 20 αιώνα είναι και δικό τους θέμα. Μεγαλύτερο θέμα έχουν τα πιο μικρά ονόματα, που τραγουδάνε περισσότερο διασκευές κλπ.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:51Το πρώτο ζητάνε. Το δεύτερο, δηλαδή το επίδομα one off τούς δόθηκε. Το κράτος δεν τους απαγορεύει να κάνουν την δουλειά τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:23 Δεν ζητάνε βοήθεια επειδή επεσε η δουλειά λόγω ιού, αλλά επειδή το κράτος τους Απαγορεύει να κάνουν τη δουλειά τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
- hellegennes
Όταν πληρώνω δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και τα εισπράττει ο Φοίβος, δεν πληρώνω επειδή ακούω Φοίβο αλλά οτιδήποτε.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:11 Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
Η αντιστοιχία λοιπόν είναι να πληρώνει ο μουσικός όλους τους κατασκευαστές επειδή χρησιμοποιεί μουσικό όργανο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο πολιτισμός κινδυνεύει και θα κάνω το χρέος μου.κάθε φορά που παίζει το κονσέρτο για πολυβόλα θα ρίχνω ένα ευρώ στο γουρουνάκι και όταν γεμίσει θα του το στείλωgeorgebi έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:59 Κ. Καζάκος: Οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε δεινή θέση Η κατάσταση στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης δεν αντιμετωπίζεται με δεκαρούλες και επιδοτήσεις, ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην εκπομπή GPS και τους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Καζάκος.
Τα προβλήματα στον πολιτισμό δεν είναι καινούρια, αλλά ήταν στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γάϊδαρος, είπε ο κ. Καζακος. Ο κ. Καζάκος δήλωσε ακόμη, ότι οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε δεινή θέση και χτυπιούνται κάτω σαν χταπόδια για να επιβιώσουν. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε τα πράγματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα αλλά και απρόβλεπτα, σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.
hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:22Όταν πληρώνω δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και τα εισπράττει ο Φοίβος, δεν πληρώνω επειδή ακούω Φοίβο αλλά οτιδήποτε.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:11 Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
Η αντιστοιχία λοιπόν είναι να πληρώνει ο μουσικός όλους τους κατασκευαστές επειδή χρησιμοποιεί μουσικό όργανο.
Αν τα μουσικά όργανα ήταν ελεύθερα διαθέσιμα σε τίποτα δημόσια σταντ, να πάρει όσα θέλει οπότε θελει για να κάνει τη δουλειά του, πράγματι έτσι θα πληρώνονταν οι κατασκευαστές.
Η ακροβασία σε εξυπνάδες και εγκεφαλικούς γρίφους σε στιλ πατρίδα σκακιού, είναι πεοκρουσία για φραπέ. Μούρλια όμως.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Αφενός η διαφορά είναι τρομακτική, αφετέρου είναι εύκολο να αντιγράψεις μια πατέντα και να την διαφοροποιήσεις αρκετά ώστε να μην πληρώσεις τίποτα, σε αντίθεση π.χ. με τα τραγούδια που το αντικείμενο του δικαιώματος είναι η περιγραφή του έργου και όχι μια συγκεκριμένη εκτέλεση (που κι αυτή έχει ανεξάρτητα δικαιώματα, αν είναι επίσημη εκτέλεση).foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:08 Τα δικαιώματα αυτά υπάρχουν και έχουν ημερομηνία λήξης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Oχι ακριβώςhellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:22Όταν πληρώνω δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και τα εισπράττει ο Φοίβος, δεν πληρώνω επειδή ακούω Φοίβο αλλά οτιδήποτε.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:11 Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
Πληρώνεις δικαιώματα τα οποία μοιράζονται στους καλλιτέχνες βάσει του airplay που έχουν στο ραδιόφωνο. Δηλαδή αν πληρώσεις 100 ευρώ τα 80 θα τα πάρει ο Βερτης (η γουατεβερ) και τα 20 θα πάρει ο Φοίβος (μην σου πω 5)
Αυτό με τα όργανα ισχύει μόνο στα πολύ ακριβά που προορίζονται για κλασσική μουσική. Δηλ αφού ένα αξιοπρεπές βιολί για σολίστα έχει από 500χιλ εως 40εκατ ευρώ, τα όργανα αυτά είναι στην κυριότητα μεγάλων οργανισμών που τα "νοικιάζουν" για συναυλίες η ηχογραφήσεις.
- hellegennes
Η μουσική και οι ταινίες δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμες πουθενά απολύτως. Εκτός κι αν εννοείς πειρατικές μουσική και ταινίες οπότε η αντιστοιχία σου θα πρέπει να είναι κλεμμένα μουσικά όργανα.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:32Αν τα μουσικά όργανα ήταν ελεύθερα διαθέσιμα σε τίποτα δημόσια σταντ, να πάρει όσα θέλει οπότε θελει για να κάνει τη δουλειά του, πράγματι έτσι θα πληρώνονταν οι κατασκευαστές.hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:22Όταν πληρώνω δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και τα εισπράττει ο Φοίβος, δεν πληρώνω επειδή ακούω Φοίβο αλλά οτιδήποτε.foscilis έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:11 Επίσης αυτό που λέτε δεν απαγορεύεται. Πράγματι μπορεί να πει ένας κατασκευαστής ότι σου πουλάω αυτό το όργανο με ένα τίμημα Χ + ποσοστό από τα πνευματικά δικαιώματα στα live και τις ηχογραφήσεις που θα κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όργανο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχει σημασία αν τα παίρνει συγκεκριμένα ο Φοίβος. Παράδειγμα ήταν.stargazer έγραψε: 08 Μάιος 2020, 15:35 Oχι ακριβώς
Πληρώνεις δικαιώματα τα οποία μοιράζονται στους καλλιτέχνες βάσει του airplay που έχουν στο ραδιόφωνο. Δηλαδή αν πληρώσεις 100 ευρώ τα 80 θα τα πάρει ο Βερτης (η γουατεβερ) και τα 20 θα πάρει ο Φοίβος (μην σου πω 5)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 3 Απαντήσεις