!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο βιαστης εισαι εσυ ... Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ο βιαστης εισαι εσυ ... Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/21 ... i-epithesi
Εικόνα

Εικόνα
Μήνυση για σεξουαλική επίθεση υποβλήθηκε εναντίου του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν (γεν. 1926), για σεξουαλική επίθεση.

Τη μήνυση υπέβαλε η Γερμανίδα δημοσιογράφος Ann-Kathrin Stracke του κρατικού καναλιού WDR.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Monde και της Süddeutsche Zeitung, τα αναφερόμενα στη μήνυση γεγονότα συνέβησαν στο Παρίσι στις 18 Δεκεμβρίου 2018 στο γραφείο του ντ’ Εστέν.

Μετά από μια συνέντευξη σχετικά με τον Χέλμουτ Σμιτ, η Ann-Kathrin Stracke aurait ζήτησε από τον Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν να ποζάρει μαζί με αυτήν τον καμεραμάν και τον ηχολήπτη της για μια αναμνηστική φωτογραφία. Τότε ο πρώην Πρόεδρος έπιασε δύο φορές τους γλουτούς της.

Η δημοσιογράφος αναφέρει στη μήνυση ότι ένιωσε έκπληξη και απέρριψε τις κινήσεις του ντ’ Εστέν οι οποίες την έκαναν να νιώσει εξαιρετικά άβολα. Το περιστατικό επαναλήφθηκε όταν τις έδειχνε τις φωτογραφίες που κρέμονταν στον τοίχο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο WDR κινητοποίησε την ομάδα των δικηγόρων του για να συντάξουν μια αναφορά σχετικά με τα γεγονότα. Το Μάιο του 2019 απέστειλε επιστολή στον Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν στη οποία έγραφε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί οι συνεργάτες του να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο βιαστης εισαι εσυ ... Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Άσε μας, κυρά μου. Τη δουλειά πώς την πήρες; Και μου πεις, με την αξία σου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

92 χρονων και το μυαλο του ηταν στο πως θα χουφτωσει την δημοσιογραφα? :smt017
ισιος ο παππους :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Το να ακουμπήσεις τους γλουτούς μιας γυναίκας είναι βιασμός ?!!
Φσιιιιιτ Μποινγκ !!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

σιγά τη γκόμενα
μήπως έχει καταρράκτη ο παππούς;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Keyser Soze έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:19 Το να ακουμπήσεις τους γλουτούς μιας γυναίκας είναι βιασμός ?!!
Φσιιιιιτ Μποινγκ !!
βιασμός όχι
σεξουαλική παρενόχληση όμως είναι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:22 Άσε μας, κυρά μου. Τη δουλειά πώς την πήρες; Και μου πεις, με την αξία σου.
Μέσω...ΑΣΕΠ. :003:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ευρωπαίοι ηγέτες: Πιάναν τον κώλο από γυναίκες μέχρι και χωρών.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:36 Ευρωπαίοι ηγέτες: Πιάναν τον κώλο από γυναίκες μέχρι και χωρών.
Δεν θα ήθελες να ξέρεις τι πιστεύει η κυρία για τσι χώρες του Νότου της Ευρώπης και τους κατοίκους των. Πραγματικά δεν θέλω να σε πικράνω σήμερα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:22 Άσε μας, κυρά μου. Τη δουλειά πώς την πήρες; Και μου πεις, με την αξία σου.
και στα γονατα να την πηρε δεν σημαινει οτι θελει καθε κωλογερος να της πιανει τον κωλο
αν εγινε βεβαια η φαση και δεν ειναι παραμυθια της χαλιμας
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Cavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:37
Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:36 Ευρωπαίοι ηγέτες: Πιάναν τον κώλο από γυναίκες μέχρι και χωρών.
Δεν θα ήθελες να ξέρεις τι πιστεύει η κυρία για τσι χώρες του Νότου της Ευρώπης και τους κατοίκους των. Πραγματικά δεν θέλω να σε πικράνω σήμερα.
Δε με νοιάζει και δε θέλω να μάθω. Δε σημαίνει οτι καλώς της έπιασε τον κώλο. Εγώ δε θα έμπαινα στον κόπο.
Αλλά η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν οτι στη γενιά του Ντ Εσταίν αυτός θα ήταν ο κανόνας. Τι θα έχει να διηγηθεί η Τρέμη... Μιττεράν και Παπανδρέου μου ήρθαν στο μυαλό
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μεγάλος Ευρωπαίος ηγέτης.
Μακάρι στην ηλικία του να έχουμε τις καύλες του

Ρισπεκτ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:40Δε με νοιάζει και δε θέλω να μάθω. Δε σημαίνει οτι καλώς της έπιασε τον κώλο. Εγώ δε θα έμπαινα στον κόπο.
Αλλά η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν οτι στη γενιά του Ντ Εσταίν αυτός θα ήταν ο κανόνας. Τι θα έχει να διηγηθεί η Τρέμη... Μιττεράν και Παπανδρέου μου ήρθαν στο μυαλό
Είσαι αφελής αν πιστεύεις ότι αυτά σταμάτησαν επειδή ακούς πού και πού ένα σκάνδαλο που καταστρέφει κάποιον. Πραγματικά, δεν ήξερα πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε ροζ σύννεφο. Καλέ μου, ακόμα, αν δεν γαμηθείς, καριέρα δεν κάνεις, στην Πολιτική, στο Πανεπιστήμιο, παντού. Δεν λέμε για τα Media. Τι μου λες εσύ;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πιάσεις γλουτούς.
Αν ακουμπήσω π.χ. μία στο ύψος ας πούμε της κωλότσεπης κατά τη διάρκεια ενός φωτογραφικού ενστντανέ δεν είναι νομίζω.
Άσε που μπορεί η άλλη το ύψος της ζώνης να το λέει "γλουτούς".
Τώρα αν πρόκειται για π(α)σοκολλητό βέβαια αλλάζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Cavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:44
Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 14:40Δε με νοιάζει και δε θέλω να μάθω. Δε σημαίνει οτι καλώς της έπιασε τον κώλο. Εγώ δε θα έμπαινα στον κόπο.
Είσαι αφελής αν πιστεύεις ότι αυτά σταμάτησαν επειδή ακούς πού και πού ένα σκάνδαλο που καταστρέφει κάποιον. Πραγματικά, δεν ήξερα πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε ροζ σύννεφο. Καλέ μου, ακόμα, αν δεν γαμηθείς, καριέρα δεν κάνεις, στην Πολιτική, στο Πανεπιστήμιο, παντού. Δεν λέμε για τα Media. Τι μου λες εσύ;
Στην εποχή μας είναι πιο δύσκολα αυτά. Υπάρχουν καμερες, σόσιαλ μήντια, κινήματα me too κλπ. Δε γίνονται τόσο εύκολα αυτα σήμερα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”