!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
σωστα δεν χρειαζεται,απο μονες τους τα φωναζουν 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
γαστρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είναι αυτό που λες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:34ετσι ειναι αν δεν εχεις βρει αυτον που θα καλυψει τα κενα σου![]()
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
σωστα ειναι και ο ψιπασμος και η καλομαθειαCavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 01:52Δεν είναι αυτό που λες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:34ετσι ειναι αν δεν εχεις βρει αυτον που θα καλυψει τα κενα σου![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
mpiftekopoiimeno burger
ωπ, μεταμεσονύχτια μάζωξη στην Μαγειρική;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
ΈλεοςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:35 Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ.
Πάντως το νήμα έχει γίνει άκρως διασκεδαστικό.
Καθένας μας έχει τα χούγια και τα κολλήματά του. Η Naida δεν κρατάει κακίες, και είναι ευχάριστο παιδί, μιλάς ωραία μαζί της. Κι είναι αυθεντική. Δεν φοβάται μην την πω χαζογκόμενα, και αν το πω, θα μου κάνει μια χαζομάρα να με πειράξει, και δεν θα χαλαστούμε. Έχει μια πριμιτίφ φεμινιστική τάση, πιο πολύ ως ένστικτο και λιγότερο ως ιδεολογική πόζα. Θα την πειράξουμε για τα βραστά, θα μας την πει για τα φαλλοκρατικά, αυτό. Και για τη Niki, δεν έχω να πω κάτι κακό. Μου φαίνονται γραφικά ορισμένα, αυτό. Αλλά και ωραία πιάτα μας έχει δείξει, και ιδέες θα πει, και ανθρώπινη κι ευγενική είναι. Δεν πρέπει να συμφωνούμε σε όλα. Κι εγώ να γράψω πως έκανα παστίτσο για 15 δίμετρες Τσέχες, θα φάω δούλεμα.
Ordem e Progresso.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Επίσης νιώθω σα να διαβάζω τον καπετάν Μιχάλη σε μάγειρα
Η Νίκη να μαγειρεύει και να φέρνει κρασί στον αρχετυπικό Καπετάν Μιχάλη όσο αυτός γίνεται λιάρδα, ο Άγις στο ρόλο του Νουρήμπεη να ψιλοζηλεύει το φαί και η Νάιδα μάλλον μία από τις γειτονοπούλες που σχολίαζαν τον Πολυξίγκη όταν πήγαινε να "φάει" στης Εμινέ
Η Νίκη να μαγειρεύει και να φέρνει κρασί στον αρχετυπικό Καπετάν Μιχάλη όσο αυτός γίνεται λιάρδα, ο Άγις στο ρόλο του Νουρήμπεη να ψιλοζηλεύει το φαί και η Νάιδα μάλλον μία από τις γειτονοπούλες που σχολίαζαν τον Πολυξίγκη όταν πήγαινε να "φάει" στης Εμινέ
- Eθνικοκοινωνιστης
redistribute the means of reproduction (και οχι μονο) με λιγα λογιαCavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 02:06Καθένας μας έχει τα χούγια και τα κολλήματά του. Η Naida δεν κρατάει κακίες, και είναι ευχάριστο παιδί, μιλάς ωραία μαζί της. Κι είναι αυθεντική. Δεν φοβάται μην την πω χαζογκόμενα, και αν το πω, θα μου κάνει μια χαζομάρα να με πειράξει, και δεν θα χαλαστούμε. Έχει μια πριμιτίφ φεμινιστική τάση, πιο πολύ ως ένστικτο και λιγότερο ως ιδεολογική πόζα. Θα την πειράξουμε για τα βραστά, θα μας την πει για τα φαλλοκρατικά, αυτό. Και για τη Niki, δεν έχω να πω κάτι κακό. Μου φαίνονται γραφικά ορισμένα, αυτό. Αλλά και ωραία πιάτα μας έχει δείξει, και ιδέες θα πει, και ανθρώπινη κι ευγενική είναι. Δεν πρέπει να συμφωνούμε σε όλα. Κι εγώ να γράψω πως έκανα παστίτσο για 15 δίμετρες Τσέχες, θα φάω δούλεμα.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και μάστορα να φέρουμε στο σπίτι προσφέρουμε καφέ, νερό, γλυκό κι άμα έχει φάει όλη την μέρα σπίτι μας και τον βρει εκεί μεσημέρι και φαγητό. Δεν θέλω όμως να σε σοκαρω. Στενοχωριέμαι.The Age of Aquarius έγραψε: 08 Μάιος 2020, 02:05ΈλεοςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:35 Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και πατριάρχης είσαι.Cavaliere έγραψε: 08 Μάιος 2020, 02:06Καθένας μας έχει τα χούγια και τα κολλήματά του. Η Naida δεν κρατάει κακίες, και είναι ευχάριστο παιδί, μιλάς ωραία μαζί της. Κι είναι αυθεντική. Δεν φοβάται μην την πω χαζογκόμενα, και αν το πω, θα μου κάνει μια χαζομάρα να με πειράξει, και δεν θα χαλαστούμε. Έχει μια πριμιτίφ φεμινιστική τάση, πιο πολύ ως ένστικτο και λιγότερο ως ιδεολογική πόζα. Θα την πειράξουμε για τα βραστά, θα μας την πει για τα φαλλοκρατικά, αυτό. Και για τη Niki, δεν έχω να πω κάτι κακό. Μου φαίνονται γραφικά ορισμένα, αυτό. Αλλά και ωραία πιάτα μας έχει δείξει, και ιδέες θα πει, και ανθρώπινη κι ευγενική είναι. Δεν πρέπει να συμφωνούμε σε όλα. Κι εγώ να γράψω πως έκανα παστίτσο για 15 δίμετρες Τσέχες, θα φάω δούλεμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
Naida έγραψε: 08 Μάιος 2020, 08:38Και μάστορα να φέρουμε στο σπίτι προσφέρουμε καφέ, νερό, γλυκό κι άμα έχει φάει όλη την μέρα σπίτι μας και τον βρει εκεί μεσημέρι και φαγητό. Δεν θέλω όμως να σε σοκαρω. Στενοχωριέμαι.The Age of Aquarius έγραψε: 08 Μάιος 2020, 02:05ΈλεοςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:35 Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ.![]()
παντως, λενιω δεν ειναι, σιγα μην εμπαινε στον κοπο.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:07 η λεπτομερεια με τα στυλο ολα τα λεφτα - η κορωνιδα της '' τεχνικης''![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σφραγιζεις το υπολοιπο με καποιον τροπο, και ρυθμιζεις τη ροη αερα απο τα βιδακια της κλεμμας, σα να φτιαχνεις το μιγμα σε καρμπυρατερ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν μπαίνει και στον κόπο να ρωτήσει με ποιά Λενιώ την μπερδεύουμε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις