!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
mpiftekopoiimeno burger
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Δεν αναρωτιέμαι, ξερω. Γιατί ζηλεύετε. Πρώτα την αρχίσατε στα κοπλιμέντα όσο θεώρησατε ότι είναι ακίνδυνη και απλά μια νοικοκυρουλα, και μετά μπήκε στη στροφή με χειρόφρενο και σας εσκιαξεGewponos90 έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:42Naida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:35Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ. Αν έχεις νοοτροπία ανθρώπινη. Θα το ήξερες αλλά πάω στοίχημα είσαι παιδί της πόλης.Gewponos90 έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:33
Ότι είχε 20 κρητικαρους διμετρους.ολους και τους μαγειρεύει όλη μέρα γιατί είναι παλικάρια και τους έχει υπό την δουλεψη της όπως είπε. Ρε γελάει ο κόσμος λεμε
Το στοίχημα το έβαλες και το έχασες. Δεν είμαι παιδί της πολης και φυσικά έχω ταισει και τους ανθρώπους που έχω <<υπό την δούλεψή μου>>. Επίσης όπως είπανε άλλοι παραπανω, στην επαρχία ΔΕΝ κυκλοφορούμε όλοι με μαχαίρια πάνω μας και τουφέκια. Όποιος τα έχει τα έχει σπίτι του Σε όλα έξω επεσες λοιπόν. Συνέχισε να κλαις τον χαμένο σου έρωτα και να αναρωτιεσαι γιατί έκαναν όλοι μπουλινγκ στην Νικη, το σοβαρό κοριτσι
Πήγατε να την κατασπαραξετε.
Και όλα αυτά γιατί; για 16 Κρητικούς που τρώνε παστίτσιο απο τα χεράκια της που κρατάνε και καμα. Τα χεράκια της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
ωχ παναΐα μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Την Niki δεν θα τη ξαναπιασετε στο στόμα σας, την Niki.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Νταξ ότι πειςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:48Δεν αναρωτιέμαι, ξερω. Γιατί ζηλεύετε. Πρώτα την αρχίσατε στα κοπλιμέντα όσο θεώρησατε ότι είναι ακίνδυνη και απλά μια νοικοκυρουλα, και μετά μπήκε στη στροφή με χειρόφρενο και σας εσκιαξεGewponos90 έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:42Naida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:35
Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ. Αν έχεις νοοτροπία ανθρώπινη. Θα το ήξερες αλλά πάω στοίχημα είσαι παιδί της πόλης.
Το στοίχημα το έβαλες και το έχασες. Δεν είμαι παιδί της πολης και φυσικά έχω ταισει και τους ανθρώπους που έχω <<υπό την δούλεψή μου>>. Επίσης όπως είπανε άλλοι παραπανω, στην επαρχία ΔΕΝ κυκλοφορούμε όλοι με μαχαίρια πάνω μας και τουφέκια. Όποιος τα έχει τα έχει σπίτι του Σε όλα έξω επεσες λοιπόν. Συνέχισε να κλαις τον χαμένο σου έρωτα και να αναρωτιεσαι γιατί έκαναν όλοι μπουλινγκ στην Νικη, το σοβαρό κοριτσι
Πήγατε να την κατασπαραξετε.
Και όλα αυτά γιατί; για 16 Κρητικούς που τρώνε παστίτσιο απο τα χεράκια της που κρατάνε και καμα. Τα χεράκια της.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Eθνικοκοινωνιστης
καταλαβες τωρα τυπε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
mpiftekopoiimeno burger
αυτος ναι
εσυ ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
πού υπογράφω για μύηση μέλους; άντε να τελειώνουμε με τις θεόμουρλες
Σαν έτοιμοι είσαστε απο καιρό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
αν ακουγατε τον goback δεν θα υπηρχε τιποτε τωρα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω σας τα εξηγω ωραια τυπεΑγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:55αυτος ναι
εσυ ;
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εσενα περιμεναμεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Μάιος 2020, 00:05εγω σας τα εξηγω ωραια τυπε![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-