Η Niiki
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να στα πω σε πμ αλλά θα συμφωνήσεις μαζί μου;Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:27πες τα στο π μ - να παρεις απαντηση αντι να υποθετεις και να κρυβεσαι με ψευτοδικαιολογιες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ότι είχε 20 κρητικαρους διμετρους.ολους και τους μαγειρεύει όλη μέρα γιατί είναι παλικάρια και τους έχει υπό την δουλεψη της όπως είπε. Ρε γελάει ο κόσμος λεμεNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:38Γιατί δεν βγαίνουν σε 2μετρους οι Κρητικοί;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:37την αμφισβητησα μονο για το 10 διμετροι κρητικοι![]()
![]()
για τιποτα αλλο
εχω γραψει και οτι δεν αντεγραψε το κρητικομπλογκ, και οτι μου μοιαζει και βιωματικη, και μπραβο και της εχω στειλει πμ παρολο που δεν μου αρεσει να την πεφτω ηλεκτρονικως
η ζωη σου ειναι βυθισμενη στο ψεμα μικρη μου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
στειλτα να παρεις απαντηση γιατι σκεπτεσαι λαθος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
ετσι ειναι αν δεν εχεις βρει αυτον που θα καλυψει τα κενα σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Μάιος 2020, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ. Αν έχεις νοοτροπία ανθρώπινη. Θα το ήξερες αλλά πάω στοίχημα είσαι παιδί της πόλης.Gewponos90 έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:33Ότι είχε 20 κρητικαρους διμετρους.ολους και τους μαγειρεύει όλη μέρα γιατί είναι παλικάρια και τους έχει υπό την δουλεψη της όπως είπε. Ρε γελάει ο κόσμος λεμεNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:38Γιατί δεν βγαίνουν σε 2μετρους οι Κρητικοί;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:37
την αμφισβητησα μονο για το 10 διμετροι κρητικοι![]()
![]()
για τιποτα αλλο
εχω γραψει και οτι δεν αντεγραψε το κρητικομπλογκ, και οτι μου μοιαζει και βιωματικη, και μπραβο και της εχω στειλει πμ παρολο που δεν μου αρεσει να την πεφτω ηλεκτρονικως
η ζωη σου ειναι βυθισμενη στο ψεμα μικρη μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμ είδες, αφού δεν παραδέχεσαι τίποτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε πολεμάνε με όλες τους τις δυναμεις. Στο ύψος σου εσύ. Στο ύψος σου.
Το ξέρω. Λυσσσαξε η πατριαρχία τώρα που πλέει στα ολίσθηρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι εγινε ; καταλαβες την χοντρομαλακια που κανεις και στριβεις μην τα ακουσεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Naida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:35Είναι συνηθισμένο στην επαρχία να προσφέρεις φαγητό στους εργαζόμενους σε χωράφια κτλ. Αν έχεις νοοτροπία ανθρώπινη. Θα το ήξερες αλλά πάω στοίχημα είσαι παιδί της πόλης.Gewponos90 έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:33Ότι είχε 20 κρητικαρους διμετρους.ολους και τους μαγειρεύει όλη μέρα γιατί είναι παλικάρια και τους έχει υπό την δουλεψη της όπως είπε. Ρε γελάει ο κόσμος λεμε
Το στοίχημα το έβαλες και το έχασες. Δεν είμαι παιδί της πολης και φυσικά έχω ταισει και τους ανθρώπους που έχω <<υπό την δούλεψή μου>>. Επίσης όπως είπανε άλλοι παραπανω, στην επαρχία ΔΕΝ κυκλοφορούμε όλοι με μαχαίρια πάνω μας και τουφέκια. Όποιος τα έχει τα έχει σπίτι του Σε όλα έξω επεσες λοιπόν. Συνέχισε να κλαις τον χαμένο σου έρωτα και να αναρωτιεσαι γιατί έκαναν όλοι μπουλινγκ στην Νικη, το σοβαρό κοριτσι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Όχι επειδή είμαι άνθρωπος της ηρεμίας και του διαλόγου αναγνωρίζω έγκαιρα τον συνομιλητή με προδιάθεση στην διαφωνία.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:38
τι εγινε ; καταλαβες την χοντρομαλακια που κανεις και στριβεις μην τα ακουσεις ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-