Αρα αυτος το κληρονομησε απο φτωχο παππου ενω η πασιοναρια αγορασε το σπιτι αργοτερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαρώνει ο κορονοϊός σε Φιλοθέη, Ψυχικό, Μαρούσι, Κηφισιά
- Obi Wan Iakobi
Re: Σαρώνει ο κορονοϊός σε Φιλοθέη, Ψυχικό, Μαρούσι, Κηφισιά
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η Κανέλλη ισχυρίζεται πως πήρε τη βίλα με δάνειο από οικογενειακή φίληObi Wan Iakobi έγραψε: 04 Μάιος 2020, 16:46Αρα αυτος το κληρονομησε απο φτωχο παππου ενω η πασιοναρια αγορασε το σπιτι αργοτερα.
https://www.iefimerida.gr/news/28885/%C ... E%BB%CE%B7
- Obi Wan Iakobi
90 μυρια δραχμες τοτε.Πρεπει να περασε δυσκολα μεχρι να το αποπληρωσει.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μάιος 2020, 16:51
Η Κανέλλη ισχυρίζεται πως πήρε τη βίλα με δάνειο από οικογενειακή φίλη
https://www.iefimerida.gr/news/28885/%C ... E%BB%CE%B7
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
φαση αντρεα - κατσιφαρα δλδ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιατί ντρέπονται να τις δουν μαζί με τα λαικά παιδιά; Δύσμορφοι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:03Δεν έχουμε τους χώρους φίλε μου να φιλοξενήσουμε τα γνωστά πάρτυ των βορείων προαστίων, με τους δεκάδες καλεσμένους, τις κοκες τις σαμπάνιες, τα χαβαρια και όσα επακολουθουν μετά, που όλοι ξέρουμε. Εμεις τα λαϊκά παιδιά των δυτικων, σε μικρά διαμερίσματα την βγάζουμε στα στενά σοκάκια με φτηνοκρασα και ούζο βυσσινο, που οι κυρίες των βορείων μόνο για λίγες ώρες μας καταδεχονται, πριν φύγουν κρυφά με τα μαντίλια στο πρόσωπο μην ντροπιαστουν.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:03Δεν έχουμε τους χώρους φίλε μου να φιλοξενήσουμε τα γνωστά πάρτυ των βορείων προαστίων, με τους δεκάδες καλεσμένους, τις κοκες τις σαμπάνιες, τα χαβαρια και όσα επακολουθουν μετά, που όλοι ξέρουμε. Εμεις τα λαϊκά παιδιά των δυτικων, σε μικρά διαμερίσματα την βγάζουμε στα στενά σοκάκια με φτηνοκρασα και ούζο βυσσινο, που οι κυρίες των βορείων μόνο για λίγες ώρες μας καταδεχονται, πριν φύγουν κρυφά με τα μαντίλια στο πρόσωπο μην ντροπιαστουν.
Έλα βρε παραπονιάρικο. Αφού είπες πως θα σου πληρώσουν διακοπές φέτος. Και οι δύο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Είκοσι χρόνια μικρότεροι. Τουλάχιστον είκοσι.Bipsco έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:01Γιατί ντρέπονται να τις δουν μαζί με τα λαικά παιδιά; Δύσμορφοι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:03Δεν έχουμε τους χώρους φίλε μου να φιλοξενήσουμε τα γνωστά πάρτυ των βορείων προαστίων, με τους δεκάδες καλεσμένους, τις κοκες τις σαμπάνιες, τα χαβαρια και όσα επακολουθουν μετά, που όλοι ξέρουμε. Εμεις τα λαϊκά παιδιά των δυτικων, σε μικρά διαμερίσματα την βγάζουμε στα στενά σοκάκια με φτηνοκρασα και ούζο βυσσινο, που οι κυρίες των βορείων μόνο για λίγες ώρες μας καταδεχονται, πριν φύγουν κρυφά με τα μαντίλια στο πρόσωπο μην ντροπιαστουν.
Έχει δώσει ρεσιτάλ ο συμπχωρουμίτης στις περιγραφές. Μέχρι και φωτογραφία της μιας έβαλε και την κάναμε αναφορά και την έσβησαν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έβαλα και τη δεύτερη, δεν είδα αν έπεσε κι αυτή.Juno έγραψε: 07 Μάιος 2020, 21:44Είκοσι χρόνια μικρότεροι. Τουλάχιστον είκοσι.Bipsco έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:01Γιατί ντρέπονται να τις δουν μαζί με τα λαικά παιδιά; Δύσμορφοι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:03
Δεν έχουμε τους χώρους φίλε μου να φιλοξενήσουμε τα γνωστά πάρτυ των βορείων προαστίων, με τους δεκάδες καλεσμένους, τις κοκες τις σαμπάνιες, τα χαβαρια και όσα επακολουθουν μετά, που όλοι ξέρουμε. Εμεις τα λαϊκά παιδιά των δυτικων, σε μικρά διαμερίσματα την βγάζουμε στα στενά σοκάκια με φτηνοκρασα και ούζο βυσσινο, που οι κυρίες των βορείων μόνο για λίγες ώρες μας καταδεχονται, πριν φύγουν κρυφά με τα μαντίλια στο πρόσωπο μην ντροπιαστουν.
Έχει δώσει ρεσιτάλ ο συμπχωρουμίτης στις περιγραφές. Μέχρι και φωτογραφία της μιας έβαλε και την κάναμε αναφορά και την έσβησαν.
Το θα γίνει πάντως ; εγώ θα μονοπωλω όλο το φόρουμ με τις περιπέτειες μου; πρέπει να βρω κάνα ξενο μάλλον για μειτσουρ τζιλφ λοβερς. Εδώ στην Ελλάδα, χλωμό να έχουμε τέτοιο. Εκτός από το φόρουμ αυτό, σε ένα είχα γραφτεί για καραφλους, που όλα τα νήματα ήταν καραφλοσυζητησεις. Με είχε πιάσει κι εμένα η καραφλομανια όταν άρχισα να τα χάνω. Πάντως εντάξει, ακόμα κρατάμε σε αυτόν τον τομέα. Αδικαιολογητος πανικός. Θα ενεργοποιήσω πάλι το προφίλ αν έρθει ο καιρός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 14 Απαντήσεις