!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΚΑΤΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΣΚΑΤΑ
Αντικειμενικά μπορεί να γίνει κάτι με τα ΣΚΑΤΑ; Έχω βαρεθεί να βλέπω ΣΚΑΤΑ παντού στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Από μικρέ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ μέχρι τεράστιες ΚΟΥΡΑΔΕΣ, παντού έχει ΣΚΑΤΑ σκύλων και ενίοτε και ανθρώπων. Έχει ένα παρτέρι κοντά στο σπίτι μου που είναι κυριολεκτικά ΧΕΣΤΡΑ. Μια φορά είδα έναν Πακιστανό να κατουράει μέσα χύμα μεσημεριάτικα και μου 'ρθε να του κοπανήσω το κεφάλι στον τοίχο έτσι όπως ήταν πλάτη αλλά μετά σκέφτηκα ότι μάλλον είδε τόσα ΣΚΑΤΑ ο άνθρωπος και θα νόμιζε ότι είναι η ΧΕΣΤΡΑ, τι φταίει και αυτός;
Ειλικρινά έλεγα μήπως και ο Μπακογιάννης έκανε τίποτα δεν τον βλέπω.
Re: ΣΚΑΤΑ
από εκεί ξεικνάει το πρόβλημα, όταν απομακρυνθούν οι παραγωγείς τον σκατών θα εκλείψουν και τα σκατάζιτανιτα έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:11 Αντικειμενικά μπορεί να γίνει κάτι με τα ΣΚΑΤΑ; Έχω βαρεθεί να βλέπω ΣΚΑΤΑ παντού στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Από μικρέ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ μέχρι τεράστιες ΚΟΥΡΑΔΕΣ, παντού έχει ΣΚΑΤΑ σκύλων και ενίοτε και ανθρώπων. Έχει ένα παρτέρι κοντά στο σπίτι μου που είναι κυριολεκτικά ΧΕΣΤΡΑ. Μια φορά είδα έναν Πακιστανό να κατουράει μέσα χύμα μεσημεριάτικα και μου 'ρθε να του κοπανήσω το κεφάλι στον τοίχο έτσι όπως ήταν πλάτη αλλά μετά σκέφτηκα ότι μάλλον είδε τόσα ΣΚΑΤΑ ο άνθρωπος και θα νόμιζε ότι είναι η ΧΕΣΤΡΑ, τι φταίει και αυτός;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Κυρίως σκατά σκύλων είναι, ο Πακιστανός κατούραγε. Αλλά το πρόβλημα είναι γενικό, πολύ σκατό η Αθήνα ρε γαμώτο.Lord Brum έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:14από εκεί ξεικνάει το πρόβλημα, όταν απομακρυνθούν οι παραγωγείς τον σκατών θα εκλείψουν και τα σκατάζιτανιτα έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:11 Αντικειμενικά μπορεί να γίνει κάτι με τα ΣΚΑΤΑ; Έχω βαρεθεί να βλέπω ΣΚΑΤΑ παντού στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Από μικρέ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ μέχρι τεράστιες ΚΟΥΡΑΔΕΣ, παντού έχει ΣΚΑΤΑ σκύλων και ενίοτε και ανθρώπων. Έχει ένα παρτέρι κοντά στο σπίτι μου που είναι κυριολεκτικά ΧΕΣΤΡΑ. Μια φορά είδα έναν Πακιστανό να κατουράει μέσα χύμα μεσημεριάτικα και μου 'ρθε να του κοπανήσω το κεφάλι στον τοίχο έτσι όπως ήταν πλάτη αλλά μετά σκέφτηκα ότι μάλλον είδε τόσα ΣΚΑΤΑ ο άνθρωπος και θα νόμιζε ότι είναι η ΧΕΣΤΡΑ, τι φταίει και αυτός;
μπόγιας και στειρώσειςζιτανιτα έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:16Κυρίως σκατά σκύλων είναι, ο Πακιστανός κατούραγε. Αλλά το πρόβλημα είναι γενικό, πολύ σκατό η Αθήνα ρε γαμώτο.Lord Brum έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:14από εκεί ξεικνάει το πρόβλημα, όταν απομακρυνθούν οι παραγωγείς τον σκατών θα εκλείψουν και τα σκατάζιτανιτα έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:11 Αντικειμενικά μπορεί να γίνει κάτι με τα ΣΚΑΤΑ; Έχω βαρεθεί να βλέπω ΣΚΑΤΑ παντού στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Από μικρέ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ μέχρι τεράστιες ΚΟΥΡΑΔΕΣ, παντού έχει ΣΚΑΤΑ σκύλων και ενίοτε και ανθρώπων. Έχει ένα παρτέρι κοντά στο σπίτι μου που είναι κυριολεκτικά ΧΕΣΤΡΑ. Μια φορά είδα έναν Πακιστανό να κατουράει μέσα χύμα μεσημεριάτικα και μου 'ρθε να του κοπανήσω το κεφάλι στον τοίχο έτσι όπως ήταν πλάτη αλλά μετά σκέφτηκα ότι μάλλον είδε τόσα ΣΚΑΤΑ ο άνθρωπος και θα νόμιζε ότι είναι η ΧΕΣΤΡΑ, τι φταίει και αυτός;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπόγιας, δεν προέρχεται από τα αδέσποτα το πρόβλημα αλλά από τα δεσποζόμενα. Άλλοι τα μαζεύουν, άλλοι τα μαζεύουν μόνο όταν τους κοιτάνε και άλλοι βγαίνουν μόνο τα βράδια και δεν τα μαζεύουν καθόλου. Μετά υπάρχει και το θέμα της κατουρλίλας που δεν μαζεύεται. Πραγματικά κοροϊδεύουμε τους Ινδούς ότι χέζουν στον δρόμο και δεν είμαστε και τίποτα καλύτεροι.
δεν αναφερόμουν σε στειρώσεις τετράποδων αλλά δίποδωνGreen Dragon έγραψε: 07 Μάιος 2020, 19:22Μπα, δεν είναι από αδέσποτα, τα αδέσποτα σκυλιά είναι πλέον ελάχιστα. Είναι από σκυλιά ΓΥΦΤΩΝ ιδιοκτητών που δεν τα μαζεύουν όπως κάνουν οι σωστοί και καθαροί άνθρωποι.
Γύφτων στη νοοτροπία, όχι στην καταγωγή.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-