Cavaliere έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:56
Ο Παππούς ο Τάσος είναι ο Παππούς του Γιου μου, και σήμερα διαγνώστηκε με αρρώστια. Ο μεγάλος Καβαλιέρε λύγισε. Αυτό με ξενυχτάει.
καλη δυναμη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο Παππούς ο Τάσος είναι ο Παππούς του Γιου μου, και σήμερα διαγνώστηκε με αρρώστια. Ο μεγάλος Καβαλιέρε λύγισε. Αυτό με ξενυχτάει.
Με πρόλαβε η σύζυγος και έκανε φακές, και έψησε και τα λουκάνικά μας. Καλά ήτανε, αλλά είμαι σήμερα βαρύθυμος, και δεν τα κατάλαβα, τα έτρωγα μηχανικά. Πάντως τα αραβικά τα κόκκινα ήτανε πιο γευστικά από τα άσπρα. Ούτε μουστάρδα δεν θέλανε.
Ευχομαι το καλυτερο δυνατο.
Καλο κουραγιο σε ολους σας και υπομονη.
Ελπίζω και στο εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
σοβαρα τωρα ;
καλη δυναμη σε ολους σας και να το ξεπερασει αλυγιστος
Είναι βουνό, κοσμοπολίτης και αυτοδημιούργητος, με 5 γλώσσες, και καλός σαχίμπ, αλλά του βρήκαν αρχές Altzheimer. Δεν μπορώ να το καταπιώ.
Συγγνώμη που θα σου το πω,αλλά με Αλτσχάιμερ ...μπλέξατε.
Είναι μεγάλος σε ηλικία ;
Ωχ... κουράγιο.
Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:53
Το αλουμινιο θεωρειται βασικος υποπτος της εμφανισης Αλτσχαιμερ - μιας κ μιλαγαμε για σκευη αλουμινιου πριν κατι σελιδες .
Ωχ... κουράγιο.
Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 16:53
Το αλουμινιο θεωρειται βασικος υποπτος της εμφανισης Αλτσχαιμερ - μιας κ μιλαγαμε για σκευη αλουμινιου πριν κατι σελιδες .
Μόνο σκεφτείς τα αλουμινένια κουτάκια που έχεις ανοίξει για να δροσιστείς, σε πιάνει τρόμος.
σκεψου και τα αλουμινοχαρτα που τυλιγουν πατατες κ μπαινουν στη θρακα ..κ ποσα αλλα φαγητα
αυτα ειναι τα χειροτερα με τα καρβουνα η τη θερμοκρασια γινεται χαμος απο απελευθερωση υλικου
Έκανα για μένα λινγκουίνια με μια πολύ, πολύ απλή σάλτσα ντομάτα με κρεμμύδι, τριμμένο σκορδο, λίγη ριγανη και ελαιόλαδο και έγινε εκπληκτική. Από πάνω παρμεζάνα τριμμένη και σαλάτα με ντοματίνια, απακι κοτόπουλου και ελαιόλαδο (καταγλυκα τα ντοματινια). Και έκανα και στο καμάρι μου ομελέτα στο αντικολλητικο βγήκε άψογη με μόνο δύο σταγόνες δύο σταγόνες λάδι, απακι κοτόπουλο που το ζέστανα στο τηγάνι και ντοματινια με λίγο κρέμα μπαλσάμικο.
Χρώματα κι αρώματα