!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πόλεμος Παγκοσμιοποίησης έναντι εθνών με απόκρυψη στοιχείων για Τράμπ – Τζόνσον
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πόλεμος Παγκοσμιοποίησης έναντι εθνών με απόκρυψη στοιχείων για Τράμπ – Τζόνσον
Καλά λέει ο Γιαννόπουλος, το Σαν Μαρίνο που είναι; FAKE NEWS
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Re: Ο πόλεμος Παγκοσμιοποίησης έναντι εθνών με απόκρυψη στοιχείων για Τράμπ – Τζόνσον
1ο το σαν μαρίνο
2ο το Βέλγιο
3η η Ανδόρα
4η η Ισπανία
5η η Ιταλία
6η η Βρετανία
7η η Γαλλία
κ.ο.κ
2ο το Βέλγιο
3η η Ανδόρα
4η η Ισπανία
5η η Ιταλία
6η η Βρετανία
7η η Γαλλία
κ.ο.κ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
tl;dr: Ο Τραμπ και ο Μπόρις τα κάνανε όλα σωστά, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, α ξέρω, θα φταίνε τα πορνοκάναλα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Fake news, κλείστε το τόπικ, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο. Ο Γιαννόπουλος τον έγδαρε, ο Πατησιώτης τον άλειψε με αλάτι.
FUCK DONALD TRUMP
Είναι λίγο περίεργο που ο ο Κος Αρίστος χρησιμοποιεί ως πρότυπο έθνους-κράτους την Αμερική, μια χώρα που δεν είναι και ποτέ δεν ήταν έθνος-κράτος....
Αν τα έγραφε στο breitbart αυτά ο αρίστος ο πατ θα τα σπάμαρε στο τραμπονήμα χωρίς δεύτερη σκέψη πάντως.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αυτό λέει τόσα πολλά και για τους δύο.Stalker έγραψε: 07 Μάιος 2020, 09:28 Αν τα έγραφε στο breitbart αυτά ο αρίστος ο πατ θα τα σπάμαρε στο τραμπονήμα χωρίς δεύτερη σκέψη πάντως.
Αρίστο, FAKE NEWS
FUCK DONALD TRUMP
πατησιωτης έγραψε: 07 Μάιος 2020, 07:31 Τον Μητσοτάκη που τον έβαλες;O πληθυσμός των ΗΠΑ είναι 30 φορές μεγαλύτερο από τον ελληνικό.
Εχουμε 150 θανάτους.Αναλογικά οι ΗΠΑ έπρεπε να έχουν 4.500 και έχουν 72.000.Κάτι δεν πήγε καθόλου καλά ή κάτι πήγε πολύ καλά εδώ.
Αυτά βέβαια δεν αρέσουν στο συριζανέλικο κοινό και δεν γράφονται.![]()
Απλα τα Βαλκανια ειναι απομονωμενη ζωνη.
Γιατι λες μονο για Μητσοτακη;
Ολοι οι Βαλκανιοι πηγαν αριστα και ολοι σχεδον στην Ανατολικη Ευρωπη.
Η Νεα Υορκη ομως ειναι το μεγαλυτερο εμπορικο κεντρο του κοσμου.
.
Το μονο που ειναι fake ειναι το μυαλο σου.
Ανηκεστη εγκεφαλικη βλαβη λεμε.
(ελπιζω να ξερεις τη λεξη)
.
Stalker έγραψε: 07 Μάιος 2020, 09:28 Αν τα έγραφε στο breitbart αυτά ο αρίστος ο πατ θα τα σπάμαρε στο τραμπονήμα χωρίς δεύτερη σκέψη πάντως.
Σε προλαβα, το εστειλα στο παραρτημα του Ρεπουμπλικανικου Κομματος στην Ελλαδα.
Τωρα για Breitbart δεν το σκεφτηκα αλλα ειναι καλη ιδεα.
.
Σενέκας έγραψε: 07 Μάιος 2020, 09:15 Είναι λίγο περίεργο που ο ο Κος Αρίστος χρησιμοποιεί ως πρότυπο έθνους-κράτους την Αμερική, μια χώρα που δεν είναι και ποτέ δεν ήταν έθνος-κράτος....
Στις ΗΠΑ εχει δημιουργηθει απο δεκαετιες εθνος με συνδετικο κρικο το χριστιανισμο, την πιστη στις φιλελευθερες-ουμανιστικες αξιες που καθιερωθηκαν απο το Συνταγμα των Founding Fathers αλλα και στην ανωτεροτητα της Αμερικης (the Land of the Free)
.
Αν ήσουν πιο ανοιχτός με τον τυχοδιωκτισμό σου αντί να το παίζεις Ιωάννης ο Βαπτιστής του ψεκασμού θα ήσουν πολύ πιο συμπαθητική περσόνα.Αρίστος έγραψε: 07 Μάιος 2020, 10:29Stalker έγραψε: 07 Μάιος 2020, 09:28 Αν τα έγραφε στο breitbart αυτά ο αρίστος ο πατ θα τα σπάμαρε στο τραμπονήμα χωρίς δεύτερη σκέψη πάντως.
Σε προλαβα, το εστειλα στο παραρτημα του Ρεπουμπλικανικου Κομματος στην Ελλαδα.![]()
Τωρα για Breitbart δεν το σκεφτηκα αλλα ειναι καλη ιδεα.
.
Κρίμα που δεν θα στο επιτρέψει ποτέ το ασυμμάζευτο εγώ σου.
Stalker έγραψε: 07 Μάιος 2020, 08:54 tl;dr: Ο Τραμπ και ο Μπόρις τα κάνανε όλα σωστά, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, α ξέρω, θα φταίνε τα πορνοκάναλα.
Αυτο που δειχνει το νημα ειναι οτι τα εκαναν πιο σωστα απο την ΕΕ.
.
Πάλι μοιράζει τρομπόνια ο Αρίστος;
Πληρώνει καλά η αναμετάδοση τραμποπροπαγάνδας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις