!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί έχει στην Αγία Παρασκευή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τί έχει στην Αγία Παρασκευή
Ως γνωστόν, είναι πολλαπλές οι επαναστάσεις που ξεκίνησαν απο προάστια σαν....την Αγία Παρασκευή 
We're on a mission from God 777
Δίκιο έχεις. Εμείς ήμασταν μία παρέα στην Χαλκιδική και το πρωί θα κολυμπούσαμε σε αυτήν την θάλασσα. Χώρια που θα μας άρχιζαν οι γονείς μας πρωί πρωί. Αλλά πιστεύω πως θα το κάναμε ούτως ή άλλως. Ποτέ δεν έχω αφήσει σκουπίδια εκεί που δεν πρέπει ούτε ξέρω κανένα από τον κύκλο μου να το κάνει.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:27 Δε διαφωνώ, αλλά πρακτικά είναι δύσκολο για μία παρέα μεθυσμένων να τα κάνουν όλα λίμπα και μετά να ξεκινήσουν το συμμάζεμα.
Άν μιλάμε δε για 500-1000 άτομα ακόμα πιο δύσκολο.
Όμως συνήθως άλλα συμβαίνουν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:13 Δεν ειχα ιδεα οτι η Αγια Παρασκευη θεωρειται τοσο πλουσια περιοχη.
Δεν είναι όλη η Αγία Παρασκευή τόσο πλούσια. Μόνο η κλίκα της πάνω πλατείας. Η οποία είναι γνωστή και ως "Η Μεγάλη Παρέα". Για να καταλάβεις για τι επίπεδα γελοιότητας μιλάμε.
- Μαυροβασίλης
ψηλότερα από το χαλάνδρι με τον πουροάπλυτο δήμαρχο;foscilis έγραψε: 07 Μάιος 2020, 00:28stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:13 Δεν ειχα ιδεα οτι η Αγια Παρασκευη θεωρειται τοσο πλουσια περιοχη.
Δεν είναι όλη η Αγία Παρασκευή τόσο πλούσια. Μόνο η κλίκα της πάνω πλατείας. Η οποία είναι γνωστή και ως "Η Μεγάλη Παρέα". Για να καταλάβεις για τι επίπεδα γελοιότητας μιλάμε.
επίσης παρατηρώ στο νήμα ικανό αριθμό αντίστοιχων μελών που κάθονται με τη νεολαία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Πολύ παρόμοια φάση. Βασικά το Χαλάνδρι είναι μεγαλύτερο σε πληθυσμό και έκταση οπότε δεν δίνει τόσο χρώμα η δικιά του Μεγάλη Παρέα. Αυτό το ψιλοσώζει. Η Αγία είναι πιο κωλοχώρι.
Και δεύτερον ποια νεολαία; Δεν είδες φωτογραφίες; Της καράφλας το κάγκελο.Μαυροβασίλης έγραψε: 07 Μάιος 2020, 00:47ψηλότερα από το χαλάνδρι με τον πουροάπλυτο δήμαρχο;foscilis έγραψε: 07 Μάιος 2020, 00:28stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:13 Δεν ειχα ιδεα οτι η Αγια Παρασκευη θεωρειται τοσο πλουσια περιοχη.
επίσης παρατηρώ στο νήμα ικανό αριθμό αντίστοιχων μελών που κάθονται με τη νεολαία
- Eθνικοκοινωνιστης
ο αστικος,καλος κοσμος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαυροβασίλης
είδα τη σαλούφα του ανταρσυα, ειλικρινά απορώ αν τα καθάρματα στοχεύουν σε αναζωπύρωση για να πλήξουν τον Κούλη ή είναι παντελώς ψεκfoscilis έγραψε: 07 Μάιος 2020, 01:45 Και δεύτερον ποια νεολαία; Δεν είδες φωτογραφίες; Της καράφλας το κάγκελο.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Το δεύτερο.
Θέλουν φυσικά να πλήξουν και τον Κούλη αλλά αψηφώντας τους περιορισμούς. Νομίζουν ότι το θέμα είναι μπάτσοι εναντίον ανεμελιάς. Δεν πάει το μυαλό τους ότι υπάρχει αληθινό προβλημα, άλλωστε ακόμα και οι πενηνταρηδες έχουν αυτοεικονα εικοσάχρονου στο μυαλό τους, όταν μαθαίνουν ότι απειλούνται μεσήλικες δεν πάει το μυαλό τους ότι είναι κι αυτοί.
Μιλάμε βασικά για ηλίθια μουνια με όλη τη σημασία της έκφρασης.
Θέλουν φυσικά να πλήξουν και τον Κούλη αλλά αψηφώντας τους περιορισμούς. Νομίζουν ότι το θέμα είναι μπάτσοι εναντίον ανεμελιάς. Δεν πάει το μυαλό τους ότι υπάρχει αληθινό προβλημα, άλλωστε ακόμα και οι πενηνταρηδες έχουν αυτοεικονα εικοσάχρονου στο μυαλό τους, όταν μαθαίνουν ότι απειλούνται μεσήλικες δεν πάει το μυαλό τους ότι είναι κι αυτοί.
Μιλάμε βασικά για ηλίθια μουνια με όλη τη σημασία της έκφρασης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 07 Μάιος 2020, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα την καιρια αναρτηση ενοπλου μαλλον εχουμε να κανουμε με σημειο συγκεντρωσης-πηγη γκιλφ-μιλφ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΣΥΓΝΩΜΗ, τι αιώνα πιστεύεις ότι έχουμε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:20Αυτά θέλουν λαιβ. Το καλό με το ρειβ πάρτυ είναι πως γίνεται diy. Βάζεις εκεί να παίζει η μουσική, πατάς και κάνα κουμπάκι που και που , και όλοι χορεύουν. Τώρα κάνουν βέβαια και κάτι τρας πάρτυ, αλλά εγώ προσωπικά τα αποφευγω.Feindflug έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:17Τύπε, γι' αυτούς που έχουν άλλα μουσικά γούστα, παίζει κανένα Παντελίδης πάρτυ, Σαμπάνης φεστ ή τίποτα τέτοιο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 18:49 Μαλακιές. Επειδή μαζεύεται νεολαια και άραζει, το βαπτισαν πάρτυ, στο οποίο μάλιστα μοιρασθηκαν και προσκλήσεις διαδικτυακά σύμφωνα με τον ηλιθιο δήμαρχο, τα οποία όλα τα έβγαλε από την κοιλιά του. Και έβαλε και "ναρκωτικά" να νοστιμησει το πραμα . Από την μία το παίζουν σκληροί και ζόρικοι, από την άλλη ανοίγουν γυμνάσια και λύκεια, γιατί στο σχολείο προφανώς ο ιός δεν πήγαινει. Σουργελα αλλοπρόσαλλα που κούρασαν.
Τώρα βέβαια πως θα κλείσουν μια... πλατεια, δεν ξέρω. Θα βάλουν ματ για κάνα τρίμηνο; θα έχουν ενδιαφέρον πάντως οι επόμενες μέρες, βλέπω να πηγαίνουνε όλοι οι πιτσιρικάδες πλατεία Αγίας παρασκευής για άραγμα. Θα έχουμε σόου.
Η δικιά μου πρόταση πάντως παραμένει ρειβ πάρτυ σε ερημιες και δάση. Η καλύτερη λύση, για διασκέδαση, και προστασία όσο γίνεται, αφού η ένωση μέσω του χορού είναι πνευματική.
- Eθνικοκοινωνιστης
Φος αρχιζεις και μπαρμπαδιζεις-νοικοκυριζεις
100 χρονια μπροστα ο Λεβε σε ρολο βασιλη δανιηλ, ολη η γιολαντα ενα ατελειωτο ρειβ παρτυ
100 χρονια μπροστα ο Λεβε σε ρολο βασιλη δανιηλ, ολη η γιολαντα ενα ατελειωτο ρειβ παρτυ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Επειδή θεωρώ τα ρεηβ πάρτυ σε δάση σκηνικό του προηγούμενου αιώνα;
Δηλαδή για να είμαι ακόμα πιο νέος μήπως να αφήσω μακρύ μαλλί να ντυθώ παρδαλά και να ακούω Πελόμα Μποκιού;
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Το κάνουν σεξ στο κανάλι 5 του Κουρή με σόκαρεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:08
100 χρονια μπροστα ο Λεβε σε ρολο βασιλη δανιηλ, ολη η γιολαντα ενα ατελειωτο ρειβ παρτυ![]()
-
mpiftekopoiimeno burger
foscilis έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:14Επειδή θεωρώ τα ρεηβ πάρτυ σε δάση σκηνικό του προηγούμενου αιώνα;
Δηλαδή για να είμαι ακόμα πιο νέος μήπως να αφήσω μακρύ μαλλί να ντυθώ παρδαλά και να ακούω Πελόμα Μποκιού;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 59 Απαντήσεις