Πόσο καιρό είσαι καραντίνα είπαμε;jason έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:04 Μαζευτείτε καουμποιδες, αν δεν έχω ελπίδα εγώ με ναιδα δεν έχει κανενας σας, ξερω θα δούμε και εγώ το φοβάμαι
Ίσως να μπαίνουμε σε άλλη εποχή που θα μαστε σαν ζόμπι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περνάω καλύτερα παρά ποτέ αγάπη μου
Εντάξει λατρεία μου. Συνέχισε να περνάς όμορφα, δεν θέλω να στο χαλάσω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλα ρε, χαζομαρα
Μπορούσες να το κάνεις καλύτερο, θα μάθεις
Μπορούσες να το κάνεις καλύτερο, θα μάθεις
Έχω πονοκέφαλο γι'αυτό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Με θεωρώ μέτριας εμφανίσεως 1,78 , 65 κιλά το πρόσωπο είναι υποκειμενικό , καστανόξανθος , κεφάλι σχετικά μεγαλούτσικο με κρόταφο που καλύπτω με φράντζα και τα πλαινά ξυρισμένα . Υπόψιν ότι όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα ήμουν αρκετά κιλά βαρύτερος και περισσότερο άβγαλτος .
Οικονομικά δεν θεωρούμαι και πολύ άνετος αλλά τα βασικά μπορώ να τα παρέχω σε μία κοπέλα συν κανένα ταξιδάκι και ρουχαλάκι , συν ότι αν μου έλεγε η συγκεκριμένη το ναι πουλούσα άνετα την επιχείρηση ή κανένα ακίνητο και είχαμε να ξοδεύουμε μία δεκαετία σε άλλο μέρος .
Εν πάση περίπτωση εγώ θέλω να επιτύχω ένα από τα εξής :
Ή να την κατακτήσω κάτι που χλωμό το βλέπω όσο και να το επιθυμεί όλο μου το είναι μιας που όπως μου είπε το είχε υποψιαστεί και τότε ξεκίνησε να αποφεύγει κάποια πράγματα ( αγκαλίτσες , φιλάκια ρουφηχτά , πιάσιμο χέρι κλπ που παλιότερα τα έκανε )
Ή να μην την χάσω από φίλη μου επειδή πραγματικά είναι πολύ ξηγημένη αλλά να κοπούν κάποια πράγματα : Δεν θέλω να μαθαίνω γκομενικές λεπτομέρειες , δεν θέλω να μου επιβάλλεται όπως έκανε κάποιες φορές παλιά ( για βόλτα για έξοδο για αγγαρεία κλπ ) και δεν θέλω να είμαστε στον ίδιο χώρο εγώ αυτή και κάποιο φλερτ ή σχέση της .
Περιμένω την συνάντηση .
ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ - μην πας στην συναντηση .Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:30Με θεωρώ μέτριας εμφανίσεως 1,78 , 65 κιλά το πρόσωπο είναι υποκειμενικό , καστανόξανθος , κεφάλι σχετικά μεγαλούτσικο με κρόταφο που καλύπτω με φράντζα και τα πλαινά ξυρισμένα . Υπόψιν ότι όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα ήμουν αρκετά κιλά βαρύτερος και περισσότερο άβγαλτος .
Οικονομικά δεν θεωρούμαι και πολύ άνετος αλλά τα βασικά μπορώ να τα παρέχω σε μία κοπέλα συν κανένα ταξιδάκι και ρουχαλάκι , συν ότι αν μου έλεγε η συγκεκριμένη το ναι πουλούσα άνετα την επιχείρηση ή κανένα ακίνητο και είχαμε να ξοδεύουμε μία δεκαετία σε άλλο μέρος .
Ή να την κατακτήσω κάτι που χλωμό το βλέπω όσο και να το επιθυμεί όλο μου το είναι μιας που όπως μου είπε το είχε υποψιαστεί και τότε ξεκίνησε να αποφεύγει κάποια πράγματα ( αγκαλίτσες , φιλάκια ρουφηχτά , πιάσιμο χέρι κλπ που παλιότερα τα έκανε )
Ή να μην την χάσω με από φίλη μου επειδή πραγματικά είναι πολύ ξηγημένη αλλά να κοπούν κάποια πράγματα : Δεν θέλω να μαθαίνω γκομενικές λεπτομέρειες , δεν θέλω να μου επιβάλλεται όπως έκανε κάποιες φορές παλιά ( για βόλτα για έξοδο για αγγαρεία κλπ ) και δεν θέλω να είμαστε στον ίδιο χώρο εγώ αυτή και κάποιο φλερτ ή σχέση της .
Περιμένω την συνάντηση .
* δεν παμε καλα δωμεσα η τρολλαρουν η ειναι για τα σιδερα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Λόρδος Ταντρίδης
Εντάξει υπερβάλλω για την επιχείρηση αλλά τόσα χωράφια χωρίς να ξέρω ούτε να οργώνω τι να τα κάνω ; Είναι δύο χιλιάρικα τον χρόνο αγρανάπαυση . Θα ήταν καλό ντιλ η ανταλλαγή κανενός με κάποιο διαμερισματάκι να ξυπνάει και να βλέπει τον Θερμαικό το ζουζούνι μου . Ή να την ανοίξω ένα μαγαζάκι ( στο όνομα μου ) .Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:34ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ - μην πας στην συναντηση .Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:30Με θεωρώ μέτριας εμφανίσεως 1,78 , 65 κιλά το πρόσωπο είναι υποκειμενικό , καστανόξανθος , κεφάλι σχετικά μεγαλούτσικο με κρόταφο που καλύπτω με φράντζα και τα πλαινά ξυρισμένα . Υπόψιν ότι όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα ήμουν αρκετά κιλά βαρύτερος και περισσότερο άβγαλτος .
Ή να μην την χάσω με από φίλη μου επειδή πραγματικά είναι πολύ ξηγημένη αλλά να κοπούν κάποια πράγματα : Δεν θέλω να μαθαίνω γκομενικές λεπτομέρειες , δεν θέλω να μου επιβάλλεται όπως έκανε κάποιες φορές παλιά ( για βόλτα για έξοδο για αγγαρεία κλπ ) και δεν θέλω να είμαστε στον ίδιο χώρο εγώ αυτή και κάποιο φλερτ ή σχέση της .
Περιμένω την συνάντηση .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 06 Μάιος 2020, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:30Με θεωρώ μέτριας εμφανίσεως 1,78 , 65 κιλά το πρόσωπο είναι υποκειμενικό , καστανόξανθος , κεφάλι σχετικά μεγαλούτσικο με κρόταφο που καλύπτω με φράντζα και τα πλαινά ξυρισμένα . Υπόψιν ότι όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα ήμουν αρκετά κιλά βαρύτερος και περισσότερο άβγαλτος .
Ή να μην την χάσω από φίλη μου επειδή πραγματικά είναι πολύ ξηγημένη αλλά να κοπούν κάποια πράγματα : Δεν θέλω να μαθαίνω γκομενικές λεπτομέρειες , δεν θέλω να μου επιβάλλεται όπως έκανε κάποιες φορές παλιά ( για βόλτα για έξοδο για αγγαρεία κλπ ) και δεν θέλω να είμαστε στον ίδιο χώρο εγώ αυτή και κάποιο φλερτ ή σχέση της .
Περιμένω την συνάντηση .
Την έχεις χάσει από φίλη και από κοπέλα μάλλον δεν την είχες ποτέ. Πας παρακάτω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φιλαρακι μου δεν τα χεις καλα καθόλου με τον εαυτο σου χαχαχα 1.78 65 οι μισες εδω μέσα έχουν κατεβάσει στριγκακια γελάει ο κόσμος
Είσαι πολύ καλά, χεστην
Είσαι πολύ καλά, χεστην
γκουλαγκ κ δεσμευση περιουσιας θελετεΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:38Εντάξει υπερβάλλω για την επιχείρηση αλλά τόσα χωράφια χωρίς να ξέρω ούτε να οργώνω τι να τα κάνω ; Είναι δύο χιλιάρικα τον χρόνο αγρανάπαυση . Θα ήταν καλό ντιλ η ανταλλαγή κανενός με κάποιο διαμερισματάκι να ξυπνάει και να βλέπει τον Θερμαικό το ζουζούνι μου . Ή να την ανοίξω ένα μαγαζάκι ( στο όνομα μου ) .Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:34ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ - μην πας στην συναντηση .Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:30
Με θεωρώ μέτριας εμφανίσεως 1,78 , 65 κιλά το πρόσωπο είναι υποκειμενικό , καστανόξανθος , κεφάλι σχετικά μεγαλούτσικο με κρόταφο που καλύπτω με φράντζα και τα πλαινά ξυρισμένα . Υπόψιν ότι όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα ήμουν αρκετά κιλά βαρύτερος και περισσότερο άβγαλτος .
Περιμένω την συνάντηση .
γινετε σωστοι αντρες της ισοτητας - θα στα πει και η Naida ποσο πατριαρχικα σκεπτεσαι κ ξενερωτα καταδικαζοντας την κοπελιτσα με τα δωρακια τα διαμερισματα που βλεπουν θαλασσα την ευκολη ζωη και την απραξια μεσα στην αστικοτσιφλικαδικη παρακμη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Λόρδος Ταντρίδης
Έχω αρκετά χαμηλή αυτοπεποίθηση . Από τα 26 χρόνια , ούτε τα πέντε ( όχι στην σειρά ) δεν θεωρούμε αδύνατος ή έστω κανονικός . Έκανα τιτανοτεράστιες προσπάθειες . Θεωρώ ότι μετά από μείον πενήντα κιλά και φουλ γυμναστική ούτε πλέον έχω χτίσει μεταβολισμό μιας και άμα πάω μία εβδομάδα διακοπές ή τρώω κάθε μέρα για δέκα μέρες πιτόγυρα τα τρία κιλά τα έχω στο τσεπάκι .jason έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:43 Φιλαρακι μου δεν τα χεις καλα καθόλου με τον εαυτο σου χαχαχα 1.78 65 οι μισες εδω μέσα έχουν κατεβάσει στριγκακια γελάει ο κόσμος
Είσαι πολύ καλά, χεστην
Χαμηλή αυτοπεποίθηση γιατί έχεις;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:49Έχω αρκετά χαμηλή αυτοπεποίθηση . Από τα 26 χρόνια , ούτε τα πέντε ( όχι στην σειρά ) δεν θεωρούμε αδύνατος ή έστω κανονικός . Έκανα τιτανοτεράστιες προσπάθειες . Θεωρώ ότι μετά από μείον πενήντα κιλά και φουλ γυμναστική ούτε πλέον έχω χτίσει μεταβολισμό μιας και άμα πάω μία εβδομάδα διακοπές ή τρώω κάθε μέρα για δέκα μέρες πιτόγυρα τα τρία κιλά τα έχω στο τσεπάκι .jason έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:43 Φιλαρακι μου δεν τα χεις καλα καθόλου με τον εαυτο σου χαχαχα 1.78 65 οι μισες εδω μέσα έχουν κατεβάσει στριγκακια γελάει ο κόσμος
Είσαι πολύ καλά, χεστην
Ακριβώς. Δε πουλάτε κύριοι. Τελειώσατε.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:46γκουλαγκ κ δεσμευση περιουσιας θελετεΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:38Εντάξει υπερβάλλω για την επιχείρηση αλλά τόσα χωράφια χωρίς να ξέρω ούτε να οργώνω τι να τα κάνω ; Είναι δύο χιλιάρικα τον χρόνο αγρανάπαυση . Θα ήταν καλό ντιλ η ανταλλαγή κανενός με κάποιο διαμερισματάκι να ξυπνάει και να βλέπει τον Θερμαικό το ζουζούνι μου . Ή να την ανοίξω ένα μαγαζάκι ( στο όνομα μου ) .Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:34
ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ - μην πας στην συναντηση .
γινετε σωστοι αντρες της ισοτητας - θα στα πει και η Naida ποσο πατριαρχικα σκεπτεσαι κ ξενερωτα καταδικαζοντας την κοπελιτσα με τα δωρακια τα διαμερισματα που βλεπουν θαλασσα την ευκολη ζωη και την απραξια μεσα στην αστικοτσιφλικαδικη παρακμη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λόρδος Ταντρίδης
Προφανώς και ούτε της είπα ούτε θα της πω κάτι παρόμοιο , σου το αναφέρω για να σου δείξω ότι διατίθεμαι να αλλάξω την καθημερινότητα μου για χάρη της . Τα μόνα δωράκια που της έχω κάνει είναι μία μπλούζα ένα φόρεμα και ένα μονόπετρο στα οκτώ χρόνια , και όχι στα άκυρα αλλά λόγω γενεθλίων , συν ένα ταξιδάκι που είχαμε μαζί και άλλους . Δεν είναι η κοπέλα που θα προσεγγίσεις έτσι .Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:46γκουλαγκ κ δεσμευση περιουσιας θελετεΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:38Εντάξει υπερβάλλω για την επιχείρηση αλλά τόσα χωράφια χωρίς να ξέρω ούτε να οργώνω τι να τα κάνω ; Είναι δύο χιλιάρικα τον χρόνο αγρανάπαυση . Θα ήταν καλό ντιλ η ανταλλαγή κανενός με κάποιο διαμερισματάκι να ξυπνάει και να βλέπει τον Θερμαικό το ζουζούνι μου . Ή να την ανοίξω ένα μαγαζάκι ( στο όνομα μου ) .Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:34
ΞΕΧΑΣΕ ΤΗ - μην πας στην συναντηση .
ειναι η κοπελα που θα στα φαει ολα

η Ναιδα θα τα περιφρονουσε ολα - ειναι περηφανη εργατια - με ταξικη συνειδηση - αγωνιστρια κ δεν ξεπουλιεται για να ζησει χρυση ζωη οταν στην βενεζουελα κ στην κουβα υποφερουν .
η Ναιδα θα τα περιφρονουσε ολα - ειναι περηφανη εργατια - με ταξικη συνειδηση - αγωνιστρια κ δεν ξεπουλιεται για να ζησει χρυση ζωη οταν στην βενεζουελα κ στην κουβα υποφερουν .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 06 Μάιος 2020, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ