Το σκούξιμο είναι όλο δικό σας και εγώ έχω ξεραθεί στα γέλια με τα χάλια σας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εσύ μην το συνεχίζεις γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου... Υπάρχουν ήδη άφθονα άλλα σχετικά σου ποστ, δε θα σου το συνιστούσα.
Τα μόνα σκουπίδι είναι οι εθνικιστές ακροδεξιοί και οι ναζί...
Μας απειλείς επαγγελματία προπαγάνδα;
.
Όσους διατυπώνουν ακροδεξιές/φασιστικές/ναζιστικές απειλές, ναι. Δε θα αλωνίζουν.
Ρε μπατίρη, αφού δεν έχεις φράγκα να πληρώσεις την μήνυση! Παραμυθατζή!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Είδες καμιά γυναίκα απ' το Αφγανιστάν να έρχεται Ελλάδα ρε?
Το πιο πιθανό είναι να μας έχει κουβαληθεί ο τσόγλανος που την σκότωσε, κι εσύ να του κάνεις γούτσου γούτσου.
Βάζω στοίχημα ότι εσείς θα δίνατε άσυλο στον δυστυχή αδελφοκτόνο!
.
Όχι δεν κατάλαβες, των ακροδεξιών που έκαψαν το ξενοδοχείο και της άλλης που έλεγε να γίνει πραξικόπημα
Εσύ δεν κατάλαβες, οι λάθρο είναι περισσότεροι και πιο επικίνδυνοι!
Και προστάτης της Δημοκρατίας τώρα, προπαγάνδα;
.
Από την κοιλιά σου το έβγαλες, α και δεν υπάρχουν "λαθρο", λέγονται πρόσφυγες και μετανάστες.
Φυσικά και είμαι προστάτης της δημοκρατίας.
Λαθροεισβολείς είναι και λέγονται, αριστεροκορφά του πχόρουμ!
.
Όταν βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων να κλαίγονται όπως οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη, να δω ποιος θα πήζει...
Θα τους τα αερίσετε και αυτών!
.
Γι' αυτό ζητούσαν με λυγμούς συγγνώμη;
Στα @@ μου!
.
Εάν συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό, εκεί που σήμερα καίνε έπιπλα σε λίγο καιρό θα καίνε αριστερούς και ανθελληνικά σκουπίδια...
Μην το συνεχίζεις λοιπόν... Χειρότερα τα κάνεις...
.
Εσύ μην το συνεχίζεις γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου... Υπάρχουν ήδη άφθονα άλλα σχετικά σου ποστ, δε θα σου το συνιστούσα.
.
κάπου μέσα στα σκατά που έχεο στο κεφάλι του θεωρεί ότι εκπροσωπεί το σωστό και το δίκαιο και ότι δικαιούται και υποχρεούται η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι μαλακία θέλει η αχρηστερά. Το τι σφαλιάρα έχι να φάει....
κάπου μέσα στα σκατά που έχεο στο κεφάλι του θεωρεί ότι εκπροσωπεί το σωστό και το δίκαιο και ότι δικαιούται και υποχρεούται η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι μαλακία θέλει η αχρηστερά. Το τι σφαλιάρα έχι να φάει....
Τον είχα στον βόθρο του ignore, μαζί με άλλες κουράδες.
Δυο μέρες τώρα όμως έχω ξεραθεί στα γέλια μαζί του. Θα τον βγάλω για να μην χάνω τα ωραία!
.
Το σκούξιμο είναι όλο δικό σας και εγώ έχω ξεραθεί στα γέλια με τα χάλια σας!
.
Εγω απλα εγραψα αυτο που βλεπω. Κατι κατσικογαμηδες που δε ξερουν να αρθρωσουν δυο λεξεις και βαζουν φωτιες επειδη ουγκ.
Εσυ εχεις γεμισει το νημα με "αερισματα" και "@@", εγω σκουζω?
Μπα, δεν μπήκες να ενισχύσεις τον άλλο ζαίο, που πολεμά μόνος του και έχουμε σκάσει στα γέλια;
.
Nandros έγραψε: 06 Μάιος 2020, 23:06
Τον είχα στον βόθρο του ignore, μαζί με άλλες κουράδες.
Δυο μέρες τώρα όμως έχω ξεραθεί στα γέλια μαζί του. Θα τον βγάλω για να μην χάνω τα ωραία!
.