Έτσι ακριβώς. Να είσαι σαφής και σύντομος. Μην το γυροφέρνεις.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:13 Ταντριδη να εισαι ωμος στη συναντηση
με κεντρικη ιδεα την παρακατω - οχι μπλα μπλα κ εξηγησεις ατελειωτες
''ναι σε γουσταρω τρελλα - θα εκανα τα παντα για να σε πηδηξω'
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιάννης
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Εκτός αν είναι άσχημος
Τότε ίσως να πρέπει να το γυροφερει μπας και
Αν βλέπεται όμως εννοείται βουρ
Δεν ισχύει. Εναλλαγές διάθεσης και συναισθημάτων μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε. Τις μοναδικές μέρες που σου δίνω δίκιο είναι οι μέρες προ περιόδου. Εκεί όντως κάποιες έχουμε συμπεριφερόμαστε κάπως.Γιάννης έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:09
Ναι, αλλά όχι όπως εσείς ταυτόχρονα. Εσείς κυριολεκτικά ταυτόχρονα, δηλαδή οχι την ίδια εβδομάδα/μέρα/ώρα, αλλά το ίδιο δευτερόλεπτο.
Τόσο καρχιες ολες μας;Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:13υπαρχει για τις γυναικες - αλλο η ξεπετα - βιζιτα κ αλλο γκομενα - καψουρα κ κινδυνος να βρεθεις στην απεξω απο γαμο - χρημα και κοινωνικο στατους ενω ο αλλος καλοπερναει με την μικρουλα .Naida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:07Γιατί με ρωτάς παιδί μου τότε;Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:01
γλυκο μου στουκας - που γραφω πως δεν ειναι -κ παρακατω αναφερομαι στο χαλι του επαγγελματος και στην ποιοτικη διαφορα της απιστιας οι μεν με βιζιτες - οι κυριες με καποιους που ουσιαστικα ηταν οι πραγματικοι συντροφοι τους
Δεν ήξερα υπάρχει διαβάθμιση στην απιστία![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να τη πηδηξει και αντε γεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν εχει σημασια - αλλα τις καυλωνουν και το παραβλεπουν .jason έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:21 Εκτός αν είναι άσχημος
αν δεν ειναι ευπαρουσιαστος και το γυροφερνει - απολογειται θα φαει χλαπατσες σιγουρα
μην κανουμε αναλυση το γιατι και με τι φτιαχνονται η επιλογη του ειναι μια κ χαμενος οτι κ να γινει δεν θα βγει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν εχει σημασια τι θελει - σημασια εχει με τι τροπο εχει πιθανοτητες να του ανοιξει ποδια - η καρδια αν σου αρεσει να το λεμε ετσιNaida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:23 Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να τη πηδηξει και αντε γεια.
σαν δαρμενο σκυλι - αν εμφανισθει- θα παρει πουλο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κυρίως αν έχει φράγκα ο άσχημος 
Είτε το παίξει μάγκας, είτε ευαισθητούλης πούλο θα πάρει. Γνώμη μου. Η ειλικρίνεια ίσως του έδινε κάποια ευκαιρία αλλά τώρα είναι αργά.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:31δεν εχει σημασια τι θελει - σημασια εχει με τι τροπο εχει πιθανοτητες να του ανοιξει ποδια - η καρδια αν σου αρεσει να το λεμε ετσιNaida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:23 Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να τη πηδηξει και αντε γεια.![]()
Εύχομαι να διαψευστώ και να ξεκινήσει αυτό που επιθυμεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γλυκο μου στουκας δεν προτεινα να το παιξει μαγκας - ωμος εγραψα - ασε να γνωριζω το γιατι και κανε μια χαρη στον ανθρωποNaida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:34Είτε το παίξει μάγκας, είτε ευαισθητούλης πούλο θα πάρει. Γνώμη μου. Η ειλικρίνεια ίσως του έδινε κάποια ευκαιρία αλλά τώρα είναι αργά.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:31δεν εχει σημασια τι θελει - σημασια εχει με τι τροπο εχει πιθανοτητες να του ανοιξει ποδια - η καρδια αν σου αρεσει να το λεμε ετσιNaida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:23 Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να τη πηδηξει και αντε γεια.![]()
μην γραφεις σε ακουσει και τον καταστρεψεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η μαγκιά θα σας φάει.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:41γλυκο μου στουκας δεν προτεινα να το παιξει μαγκας - ωμος εγραψα - ασε να γνωριζω το γιατι και κανε μια χαρη στον ανθρωποNaida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:34Είτε το παίξει μάγκας, είτε ευαισθητούλης πούλο θα πάρει. Γνώμη μου. Η ειλικρίνεια ίσως του έδινε κάποια ευκαιρία αλλά τώρα είναι αργά.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:31
δεν εχει σημασια τι θελει - σημασια εχει με τι τροπο εχει πιθανοτητες να του ανοιξει ποδια - η καρδια αν σου αρεσει να το λεμε ετσι![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με 52 σελίδες δεν βλέπουμε τους 2 ξένους, έχει τελειώσει το παραμυθάκι καλά σας τα λέει η αγαπημένη μου ναιδα μμμμμμμμμ
Naida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:44Η μαγκιά θα σας φάει.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:41γλυκο μου στουκας δεν προτεινα να το παιξει μαγκας - ωμος εγραψα - ασε να γνωριζω το γιατι και κανε μια χαρη στον ανθρωποNaida έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:34
Είτε το παίξει μάγκας, είτε ευαισθητούλης πούλο θα πάρει. Γνώμη μου. Η ειλικρίνεια ίσως του έδινε κάποια ευκαιρία αλλά τώρα είναι αργά.
απαιχτη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πες τα, γιατί του δίνουν ελπίδες του ανθρώπου και θα τον πετσοκόψει η άλλη.jason έγραψε: 06 Μάιος 2020, 22:45 Με 52 σελίδες δεν βλέπουμε τους 2 ξένους, έχει τελειώσει το παραμυθάκι καλά σας τα λέει η αγαπημένη μου ναιδα μμμμμμμμμ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαζευτείτε καουμποιδες, αν δεν έχω ελπίδα εγώ με ναιδα δεν έχει κανενας σας, ξερω θα δούμε και εγώ το φοβάμαι
Ίσως να μπαίνουμε σε άλλη εποχή που θα μαστε σαν ζόμπι
Ίσως να μπαίνουμε σε άλλη εποχή που θα μαστε σαν ζόμπι