Δεν έχεις δοκιμάσει από αυτό το ονειρικό
Για να μη φτιάξω με αυτά τα άχρηστα τα νο12 που εχω τώρα και δεν ξέρω τι να τα κάνω.
Δεν έχεις δοκιμάσει από αυτό το ονειρικό
Ναι το θεωρώ το καλύτερο νούμερο 2.
Όχι, Γαλή μου, έχουμε πάει στην Κρήτη, δεν πέφτει στο φεγγάρι, κι είδαμε μια χαρά νορμάλ κόσμο. Δεν είναι όλοι νούμερα να περπατάνε με όπλα και να ψοφάνε για παλικαροσύνες. Κι είναι οι ίδιοι που θα πούνε δυο λίτρα ρακή και θα οδηγήσουν, και στον γάμο θα πυροβολάνε στον γάμο του καραγκιόζη. Όταν ακούω γραφικότητα αντιδράω. Νέοι άνθρωποι και περπατάνε λες και είναι ο Δυοβουνιώτης που φοβάται για καρτέρι Γκέγκηδων, αυτά είναι τρελά πράγματα, όπως τρελό είναι να σφάζουν φάλαινες και φώκιες στη Δανία και στις Φερόες. Δεν ζούμε στην εποχή, ούτε των Βίκινγκς ούτε του Δασκαλογιάννη. Σιγά μη φορέσει ο Άγις σπιρούνια επειδή έχει γελάδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:36
Γιατί είναι μαλάκες.
Δεν είδαν ποτέ τη σφαγή των δελφινιών ως εθιμικό αιματηρό ξεσάλωμα των Δανών, δεν είδαν ποτέ την ιλατροτραγωδία του τελετουργικού κυνηγιού της αλεπούς στο UK, δεν είδαν ποτέ το σκότωμα των μωρών στις φώκιες, κάποιες αρρωστημένες συνήθειες των Ιαπώνων κλπ κλπ κλπ αλλά βλέπουν μόνον τη βαρβαρότητα των Κρητικών, απέναντι στους άλλους πολιτισμένους
Οκ, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ έχω πρόβλημα με το κυνήγι και το σκότωμα των ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες. Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι από τη στιγμή που μ' αρέσει το κρέας (δεν μπορώ να με φανταστώ ως ευτυχή χορτοφάγο) ποτέ δεν θα κατηγορούσα ως βάρβαρους τους Έλληνες και πιο συγκεκριμένα τους Κρητικούς για κάτι που εγώ έχω συνηθίσει να παίρνω σε ροζ κομμάτια που δεν στάζουν αίμα.
Έχω πολλά όπλα συνήθως έχω περίστροφο μαζί μου.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:41 θα ηθελα παντως απαντηση απο τη γνωστρια - σε αυτα
''με τι οπλο κ βλημα τους δινεις τη χαριστικη βολη ;
με τι οπλο κυνηγας κ πυροβολεις οσα εχουν αγριεψει κ δεν πλησιαζονται -πιανονται ;''
δεν ειναι απαντηση αυτη .....Niki έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:46Έχω πολλά όπλα συνήθως έχω περίστροφο μαζί μου.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:41 θα ηθελα παντως απαντηση απο τη γνωστρια - σε αυτα
με τι οπλο κυνηγας κ πυροβολεις οσα εχουν αγριεψει κ δεν πλησιαζονται -πιανονται ;''
Δεν κουβαλάω καραμπίνα αν και θα ήτανε πιο χρήσιμη.
Έτυχε να είναι σε γκρεμό και να χρειαστεί να γκρεμοτσακιστώ εγώ στο κατέβασμα γιατί δεν έφτανε μέχρι εκεί το βόλι μου.
Αν θες να μιλήσουμε για όπλα άνοιξε νήμα να συζητήσουμε για το στέν του παππού μου για το χαμένο μπράουνιγκ του χωριού για το 45άρι για την καραμπίνα ακόμα και για το αεροβόλο.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:50δεν ειναι απαντηση αυτη .....Niki έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:46Έχω πολλά όπλα συνήθως έχω περίστροφο μαζί μου.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:41 θα ηθελα παντως απαντηση απο τη γνωστρια - σε αυτα
Έτυχε να είναι σε γκρεμό και να χρειαστεί να γκρεμοτσακιστώ εγώ στο κατέβασμα γιατί δεν έφτανε μέχρι εκεί το βόλι μου.
συγκεκριμενα πραγματα - πολυ ευκολο ειναι - ανετα σου γραφω τι χρησιμοποιω( οπως και ολοι οσοι ασχολουνται ) κ γιατι σε καθε περιπτωση .
ευχαριστως να συμμετασχω σε τετοιο νημα - ανοιξε το εσυ - αλλα δεν ηταν αυτη η ερωτηση μου.Niki έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:55Αν θες να μιλήσουμε για όπλα άνοιξε νήμα να συζητήσουμε για το στέν του παππού μου για το χαμένο μπράουνιγκ του χωριού για το 45άρι για την καραμπίνα ακόμα και για το αεροβόλο.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:50δεν ειναι απαντηση αυτη .....Niki έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:46
Έχω πολλά όπλα συνήθως έχω περίστροφο μαζί μου.
συγκεκριμενα πραγματα - πολυ ευκολο ειναι - ανετα σου γραφω τι χρησιμοποιω( οπως και ολοι οσοι ασχολουνται ) κ γιατι σε καθε περιπτωση .
Πού το ξέρεις ότι δεν το κουβάλαγαν πάνω τους το έγραφε στο μέτωπο τους;Cavaliere έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:41Όχι, Γαλή μου, έχουμε πάει στην Κρήτη, δεν πέφτει στο φεγγάρι, κι είδαμε μια χαρά νορμάλ κόσμο. Δεν είναι όλοι νούμερα να περπατάνε με όπλαΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:36
Γιατί είναι μαλάκες.
Δεν είδαν ποτέ τη σφαγή των δελφινιών ως εθιμικό αιματηρό ξεσάλωμα των Δανών, δεν είδαν ποτέ την ιλατροτραγωδία του τελετουργικού κυνηγιού της αλεπούς στο UK, δεν είδαν ποτέ το σκότωμα των μωρών στις φώκιες, κάποιες αρρωστημένες συνήθειες των Ιαπώνων κλπ κλπ κλπ αλλά βλέπουν μόνον τη βαρβαρότητα των Κρητικών, απέναντι στους άλλους πολιτισμένους
Οκ, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ έχω πρόβλημα με το κυνήγι και το σκότωμα των ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες. Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι από τη στιγμή που μ' αρέσει το κρέας (δεν μπορώ να με φανταστώ ως ευτυχή χορτοφάγο) ποτέ δεν θα κατηγορούσα ως βάρβαρους τους Έλληνες και πιο συγκεκριμένα τους Κρητικούς για κάτι που εγώ έχω συνηθίσει να παίρνω σε ροζ κομμάτια που δεν στάζουν αίμα.
Αυτό που έχω μπορεί να είναι ,λέω μπορεί να είναι, παράνομο πρέπει να με υποχρεώσεις να το γράψω;Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:57ευχαριστως να συμμετασχω σε τετοιο νημα - ανοιξε το εσυ - αλλα δεν ηταν αυτη η ερωτηση μου.Niki έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:55Αν θες να μιλήσουμε για όπλα άνοιξε νήμα να συζητήσουμε για το στέν του παππού μου για το χαμένο μπράουνιγκ του χωριού για το 45άρι για την καραμπίνα ακόμα και για το αεροβόλο.Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2020, 16:50
δεν ειναι απαντηση αυτη .....
Ιστορία παλιά, λίγο μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο.