Είστε τελείως ηλίθιοι.Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:33σου είπα να τους πάρεις σπίτι σου?Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:31Οι μόνοι που βγάζετε μποχα είστε οι ακροδεξιοί με το δηλητήριο και την απανθρωπια εναντια σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους.Nandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:29
Έχω ανοίξει ξεχωριστό βόθρο γι αυτούς, για να μην μαλώνετε και βγάζετε μπόχα!![]()
.
Παρτους σπίτι σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανθρωποι εξαφανιζονται και η κυβέρνηση κωφεύει..Τους «γύρισαν» σε νησίδα στη μέση της θάλασσας;
- Highlander
Re: Ανθρωποι εξαφανιζονται και η κυβέρνηση κωφεύει..Τους «γύρισαν» σε νησίδα στη μέση της θάλασσας;
- Highlander
Re: Ανθρωποι εξαφανιζονται και η κυβέρνηση κωφεύει..Τους «γύρισαν» σε νησίδα στη μέση της θάλασσας;
Ειπα εγώ ότι μου αρέσουν συγκεκριμένα οι Αφγανοί; Είστε τελείως ηλίθιοι τελικα;panos291 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:34Εγώ πάλι λέω αφού σου αρέσουν τόσο πολύ οι αφγανοι, να σε στείλουμε στην Καμπούλ μόνιμα.Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:24Να πας τότε να ζήσεις στο Αφγανιστάν και να σε ανταλλάξουμε με κάποιον Αφγανό που ζει υπό το φόβο των Ταλιμπάν και του αρέσει ο ΟΗΕ η ύπατη αρμοστεία οι ΜΚΟ και το διεθνές δίκαιοpanos291 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:23
Στα αρχιδια μας και ο ΟΗΕ και η Υπάτη αρμοστεια, και οι σκουπιδομκο, και οι ανθρωπιστες. Α ναι και το διεθνές δίκιο.
Ειναι μεγάλα και χωράνε όλοι.
Σε μια πραγματικά δημοκρατική κυβέρνηση αυτές τις αποφάσεις θα τις παίρνει ο λαός και όχι ο Σορος.
Εσύ είπες ότι δε σου αρέσει το διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο Σόρος, οπότε τραβά στο Αφγανιστάν που δεν υπάρχει τίποτα από αυτά και να φέρουμε στη θέση σου κάποιον Αφγανό που να του αρέσουν.
οταν βγάλεις το βρωμόχερό σου από την τσέπη μου, όταν σταμτήσεις να μου ζητάς να πληρώνω για τις ιδεοληψίες σου, όταν σταματήσεις να υποσκάπτις την εθνική συνοχή, τότε πες ότι θες. Μέχρι τότε θα είσαι ή βλάκας, ή ενσυνείδητος προδότης είτε και τα 2Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:35Είστε τελείως ηλίθιοι.Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:33σου είπα να τους πάρεις σπίτι σου?Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:31
Οι μόνοι που βγάζετε μποχα είστε οι ακροδεξιοί με το δηλητήριο και την απανθρωπια εναντια σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους.
Παρτους σπίτι σου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν έχω σχέση με ακροδεξιά, αγοράκι!Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:31Οι μόνοι που βγάζετε μποχα είστε οι ακροδεξιοί με το δηλητήριο και την απανθρωπια εναντια σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους.Nandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:29Έχω ανοίξει ξεχωριστό βόθρο γι αυτούς, για να μην μαλώνετε και βγάζετε μπόχα!Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:19 Ο βόθρος με τους ακροδεξιούς, τους ναζί, τους σκατοψυχους και τους ηλίθιους ξεχείλισε όχι με τους "ζαιους".![]()
.
Δεν κολλάνε απάνω μου οι ταμπέλες σου, ζαιοκομματοσκυλάκι!
ΥΓ. έκανα και ρίμα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
nostromos έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:27 δεν χρειαζεται να δεχθουμε κανενα προερχομενο απο Τουρκια ...δεν ειναι κρατος που βρισκεται σε πολεμο και ειναι μελος του ΝΑΤΟ και συνδεδεμενο με την ΕΕ ... η Τουρκια ειναι μια ασφαλης χωρα με ισχυρη αστυνομευση και δυνατη βιομηχανια ...μαλιστα θεωρειται και προτυπο στην αντιμετωπιση του κορονοιου με πολλες θεσεις ΜΕΘ ελευθερες ...
οι γειτονες ειναι υποχρεωμενοι να δεχονται πισω οποιον περναει απο το εδαφος της για να ζητησει ασυλο αλλου και να το δινουνε οι ιδιοι ... ας καθησουνε εκει οσοι νιωθουνε κατατρεγμενοι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Highlander
Το κράτος πρέπει να υποχρεώνει όλους τους πολίτες να πληρώνουν για την προστασία και την περίθαλψη των αδύναμων. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι είναι σκατοψυχα ζώα θα γίνουμε ζούγκλα που θα πεθαίνουν οι αδύναμοιLord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:37οταν βγάλεις το βρωμόχερό σου από την τσέπη μου, όταν σταμτήσεις να μου ζητάς να πληρώνω για τις ιδεοληψίες σου, όταν σταματήσεις να υποσκάπτις την εθνική συνοχή, τότε πες ότι θες. Μέχρι τότε θα είσαι ή βλάκας, ή ενσυνείδητος προδότης είτε και τα 2
Η "εθνική συνοχή" γεννά νεκροταφεία
Ετσι ακριβως . το προσφυγικο παραμυθι ( εστω και πολυ αργα ) ελαβε τελος . Οι δουλεμποροι μπρουν να βρουν μια κανονικη δουλεια αντι να προσπαθουν να περασουν κοσμο στην ευρωπη ( με το αζημιωτο ) το ιδιο και τα ζαγαρια των μκο . Η ασια ειναι μεγαλη , εχει πολλες χωρις και σιγουρα δεν ειναι ολες ταυτοχρονα σε εμπολεμη κατασταση για να κουβαλιουνται ορδες στην ευρωπη που στην τελικη .... δεν εχει και την πολυαγαπημενη τους θρησκεια .nostromos έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:27 δεν χρειαζεται να δεχθουμε κανενα προερχομενο απο Τουρκια ...δεν ειναι κρατος που βρισκεται σε πολεμο και ειναι μελος του ΝΑΤΟ και συνδεδεμενο με την ΕΕ ... η Τουρκια ειναι μια ασφαλης χωρα με ισχυρη αστυνομευση και δυνατη βιομηχανια ...μαλιστα θεωρειται και προτυπο στην αντιμετωπιση του κορονοιου με πολλες θεσεις ΜΕΘ ελευθερες ...
οι γειτονες ειναι υποχρεωμενοι να δεχονται πισω οποιον περναει απο το εδαφος της για να ζητησει ασυλο αλλου και να το δινουνε οι ιδιοι ... ας καθησουνε εκει οσοι νιωθουνε κατατρεγμενοι
- Highlander
5 ετων είσαι;Nandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:37Δεν έχω σχέση με ακροδεξιά, αγοράκι!Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:31Οι μόνοι που βγάζετε μποχα είστε οι ακροδεξιοί με το δηλητήριο και την απανθρωπια εναντια σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους.Nandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:29
Έχω ανοίξει ξεχωριστό βόθρο γι αυτούς, για να μην μαλώνετε και βγάζετε μπόχα!![]()
.
Δεν κολλάνε απάνω μου οι ταμπέλες σου, ζαιοκομματοσκυλάκι!
ΥΓ. έκανα και ρίμα!![]()
.
Πώωωωω, σου λένε κάτι, και κλείνεις τ' αυτάκια σου και τσιρίζεις με τη στριγκλή φωνούλα σου το ίδιο και το ίδιο.Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:09Δεν υπάρχουν λαθραιοι άνθρωποι και όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια ανθρώπινα δικαιώματα.Kauldron έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:07Δεν υπάρχουν λαθραιοι άνθρωποι![]()
![]()
![]()
Πέρα απ' το να πετάς κλισέ των αρρωστερών ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο?
Και βέβαια υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Και λαθρέμποροι, και λαθραναγνώστες, και λαθροθήρες, κλπ.
Ομοίως υπάρχει και λαθρομετανάστης.![]()
Βέβαια, το τι λέει ο ψηφοφόρος των ναζί δε με απασχολεί και πολύ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
Αν είσαιHighlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:32Τα γέλια για το ότι κάνω σεξ με Αφγανό επειδή θέλω να τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα;Nandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:31Η κομματοσκυλική στραβομάρα δεν αφήνει να δεις τα γέλια που έχουν ξεχειλίσει στο νήμα!Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:23 Τα μονα αφρισματα που βλέπω στο νήμα είναι αφρισματα σκατοψυχιας και ακροδεξιάς βλακείας.![]()
Σε τι είδους Κωσταλέξι ζείτε; Μέσα στην βοθριλα είστε για λυπηση.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αν το πάμε σε επίπεδο-δάπεδο, θα πω και εγώ για τα iphone τους και θα μυρίσει αβγουλίλα το νήμα.
Ας το πάμε αλλιώς λοιπόν: αν οι δομές δεν προσφέρουν φαγητό, τότε υπάρχει πρόβλημα σε επίπεδο διοίκησης-εποπτείας. Έχεις διαπιστώσει κάτι τέτοιο; Τότε μαζί σου να τους καταγγείλουμε.
Αν οι δομές προσφέρουν φαγητό, αλλά αυτό δεν είναι αρεστό τότε υπάρχει ένα πρόβλημα σε επίπεδο διοόκησης-εποπτείας που πρέπει να λυθεί αλλά δεν είναι άμεσο.
Η κλοπή φτηνοπραγμάτων μπορεί να πρέπει να ιδωθεί ως αμελητέα, αλλά όταν περιμένεις το λάδι για να ζήσεις, τότε δεν είναι αμελητέα. Είναι ζήτημα οπτικής λοιπόν και αν η οπτική σου έχει σωριαστεί σε έναν καναπέ απολαμβάνοντας το παχυλό μηνιάτικο και τους Αθλίους, τότε η οπτική αυτή είναι ακατάλληλη για να έχει άποψη και να επιβάλει γνώμη.
Τίποτα, βιβλία και μπίρες.
Kill, baby, kill
Kill, baby, kill
- Highlander
Τι το ίδιο;Kauldron έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:39Πώωωωω, σου λένε κάτι, και κλείνεις τ' αυτάκια σου και τσιρίζεις με τη στριγκλή φωνούλα σου το ίδιο και το ίδιο.Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:09Δεν υπάρχουν λαθραιοι άνθρωποι και όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια ανθρώπινα δικαιώματα.Kauldron έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:07
![]()
![]()
![]()
Πέρα απ' το να πετάς κλισέ των αρρωστερών ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο?
Και βέβαια υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Και λαθρέμποροι, και λαθραναγνώστες, και λαθροθήρες, κλπ.
Ομοίως υπάρχει και λαθρομετανάστης.![]()
Βέβαια, το τι λέει ο ψηφοφόρος των ναζί δε με απασχολεί και πολύ.![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι προφανές και κατοχυρωμένο ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα.
- Highlander
Εμμ μάλλον δεν πρόσεξες τι έγραψαNandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:40Αν είσαιHighlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:32Τα γέλια για το ότι κάνω σεξ με Αφγανό επειδή θέλω να τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα;Nandros έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:31 Η κομματοσκυλική στραβομάρα δεν αφήνει να δεις τα γέλια που έχουν ξεχειλίσει στο νήμα!![]()
Σε τι είδους Κωσταλέξι ζείτε; Μέσα στην βοθριλα είστε για λυπηση.και έχεις τυφλωθεί από την ζαιοκομματική λύσσα, και δεν βλέπεις τα γέλια που προκαλείς, δεν σου φταίμε εμείς!
![]()
Τα γέλια για το ότι κάνω σεξ με Αφγανό επειδή θέλω να τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα;
Σε τι είδους Κωσταλέξι ζείτε; Μέσα στην βοθριλα είστε για λυπηση.
- Nandros
Μην κουράζεσαι, δεν τα βλέπει αυτά!nostromos έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:37nostromos έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:27 δεν χρειαζεται να δεχθουμε κανενα προερχομενο απο Τουρκια ...δεν ειναι κρατος που βρισκεται σε πολεμο και ειναι μελος του ΝΑΤΟ και συνδεδεμενο με την ΕΕ ... η Τουρκια ειναι μια ασφαλης χωρα με ισχυρη αστυνομευση και δυνατη βιομηχανια ...μαλιστα θεωρειται και προτυπο στην αντιμετωπιση του κορονοιου με πολλες θεσεις ΜΕΘ ελευθερες ...
Όχι μαλακα δεν είπες ότι σου αρέσουν συγκεκριμένα οι αφγανοι. Όλοι οι τριτοκοσμικοι σου αρέσουν γιατί χρειάζεσαι τέτοιους πρωτόγονους γύρω σου για να νιώθεις καλύτερος από κάποιον.Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:36Ειπα εγώ ότι μου αρέσουν συγκεκριμένα οι Αφγανοί; Είστε τελείως ηλίθιοι τελικα;panos291 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:34Εγώ πάλι λέω αφού σου αρέσουν τόσο πολύ οι αφγανοι, να σε στείλουμε στην Καμπούλ μόνιμα.Highlander έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:24
Να πας τότε να ζήσεις στο Αφγανιστάν και να σε ανταλλάξουμε με κάποιον Αφγανό που ζει υπό το φόβο των Ταλιμπάν και του αρέσει ο ΟΗΕ η ύπατη αρμοστεία οι ΜΚΟ και το διεθνές δίκαιο
Σε μια πραγματικά δημοκρατική κυβέρνηση αυτές τις αποφάσεις θα τις παίρνει ο λαός και όχι ο Σορος.
Εσύ είπες ότι δε σου αρέσει το διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο Σόρος, οπότε τραβά στο Αφγανιστάν που δεν υπάρχει τίποτα από αυτά και να φέρουμε στη θέση σου κάποιον Αφγανό που να του αρέσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 14 Απαντήσεις