!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Στ' αλήθεια πιστεύετε ότι ο seismic θα σταματήσει να γράφει;
Αν ναι, μάλλον είστε γελασμένοι.
Αυτός δεν θα μπορέσει να κρατηθεί ούτε μία ημέρα μακριά, άντε δύο το πολύ.
Θα ανοίξει άλλο νήμα και θα συνεχίσει να κάνει το μόνο πράγμα που ξέρει καλά.
Να ζαλίζει τα ούμπαλα του κόσμου με το κατατρεγμό που υφίσταται από το παγκόσμιο κατεστημένο που δεν αναγνωρίζει την μεγαλοφυΐα του.
Να ζαλίζει τα ούμπαλα του κόσμου με το κατατρεγμό που υφίσταται από το παγκόσμιο κατεστημένο που δεν αναγνωρίζει την μεγαλοφυΐα του.
θα είχε κάποια αξία η πρόβλεψή σου αν την είχες κάνει πριν ανοίξει το νέο νήμαΛοξίας έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:30 Στ' αλήθεια πιστεύετε ότι ο seismic θα σταματήσει να γράφει;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οσα γραφεις ειναι σωστα μεχρι την τελευταια λεξη.Λοξίας έγραψε: 05 Μάιος 2020, 16:54 Δεν το έγραψα; Το έγραψα ότι θα μου απαντήσεις ζητώντας από εμένα να σου απαντήσω "τεκμηριωμένα";
Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, δεν είμαστε πολιτικοί μηχανικοί να σου απαντήσουμε τεκμηριωμένα.
Αντιθέτως, στα δύο φόρα των πολιτικών μηχανικών που είχες γραφτεί, όλοι εκεί ήταν πολιτικοί μηχανικοί.
Στην αρχή σε δέχτηκαν και έσκυψαν με προσοχή στα γραφόμενά σου. Και άνοιξαν επιστημονική κουβέντα μαζί σου. Και σου επεσήμαναν πολλές φορές τα λάθη σου. Στα έδειχναν ένα ένα. Και σου τόνιζαν την πλήρη έλλειψη μαθηματικής υποστήριξης όλων αυτών που λες με λόγια.
Και εσύ, απαντούσες με τα βιντεάκια σου στο youtube, τους έλεγες ότι μιλάνε για εσένα τα έργα σου, και τους ζητούσες να σου πουν "αν γνωρίζουν την λειτουργία της βίδας"!
Σου έκαναν και δυο και τρεις και δέκα φορές συστάσεις να προσπαθήσεις να καταλάβεις, αλλά εσύ ...πέρα βρέχει!
Ε, είδαν κι αποείδαν οι άνθρωποι και στο τέλος σε μπάναραν. Και εσύ γύρναγες σε άλλα φόρα και καμάρωνες ότι τάπωσες τους πολιτικούς μηχανικούς.
Όμως τα ίδια έκανες σε όποιο φόρουμ και να μπήκες.
Όταν σου εξηγούσαν επιστημονικά ποια είναι τα λάθη σου, εσύ τους κορόιδευες ότι δεν γνωρίζουν την λειτουργία της βίδας και πως δεν έχουν τις γνώσεις για να σε αντιμετωπίσουν!
Μέχρι που κατέληξες σε φόρουμ ηλεκτρονικών και τους τρέλανες με την ασχετοσύνη σου αφού πρότεινες πατέντα με την οποία μπορούσες να πάρεις περισσότερη ενέργεια από αυτήν που θα εισήγαγες στο σύστημα! Σου αποδείκνυαν με μαθηματικά πως αυτό που ισχυρίζεσαι δεν στέκει, αλλά εσύ ...πέρα βρέχει! Ποια μαθηματικά και αηδίες! Τι να τα κάνεις εσύ τα μαθηματικά;
Τους έβγαζες όλους άχρηστους, αφού εσύ καταρρίπτεις τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο, μιας και οι νόμοι είναι για να καταρρίπτονται!!!
Γι' αυτό και κατέληξες να κλαίγεσαι και σε αυτό εδώ το φόρουμ για την αδικία που σου κάνουν οι μασόνοι και δεν σε αφήνουν να σώσεις τον κόσμο. Εδώ θα σε αφήσουν να κλαίγεσαι, διότι το φόρουμ σε χρειάζεται για παλιάτσο.
Κατά βάθος γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλα αυτά που λες δεν αξίζουν φράγκο.
Στο έχουν αποδείξει όλοι οι σοβαροί φορείς που στράφηκες. Τα ένα δυο σοβαρά περιοδικά που έστειλες την "πατέντα" σου και στην απέρριψαν ασυζητητί! Αλλά η απύθμενη αμετροέπειά σου δεν σε αφήνει να το παραδεχθείς.
Λοιπόν, πες μου, άλλη μια φορά, πως δεν μπορώ να σε αντιμετωπίσω επιστημονικά και να βρω το λάθος σου.
Γράψε μου και ένα κατεβατό από τα κείμενά σου (που αποδεικνύουν την ανωτερότητα της επιστημονικής σου μόρφωσης), αλλά που δεν λένε απολύτως τίποτε και τα έχουν καταρρίψει όλοι, μα ΟΛΟΙ, οι επίσημοι φορείς στους οποίους απευθύνθηκες. Βάλε και κάνα σχέδιο, κάνα βιντεάκι σου και γενικά κάνε την φιγούρα σου. Τσάμπα είναι και θα νιωσεις καλύτερα, που εγώ δεν μπορώ να σταθώ επιστημονικά απέναντί σου..
Α, και μην ξεχάσεις να μου γράψεις πως είσαι σε συνεννόηση με μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία η οποία ετοιμάζεται να εφαρμόσει την πατέντα σου. Και τότε θα μας δείξεις εμάς.
Μόνο να θυμηθείς ότι κάτι τέτοιο το ισχυρίζεσαι εδώ και δέκα χρόνια, έτσι;
αλλα, χαρα στο κουραγιο σου. οι υπολοιποι εχουμε εγκαταλειψει την προσπαθεια, και ασχολουμαστε μονο αν βγαζει γελιο. τσαμπα ο κοπος σου, καλυτερα να απαντουσες "δε μας χεζεις ρε νταλαρα'.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σωστή η μεταφορά του νήματος σε αυτή την ενότητα. Οι μηχανικοί δεν είναι επιστήμονες.
Αυτό συνηθως το λένε όσοι προςπαθησαν να μπουν Πολυτεχνείο αλλά λόγω ανεπάρκειας κατάντησαν φυσικομαθηματικοιBipsco έγραψε: 06 Μάιος 2020, 11:04 Σωστή η μεταφορά του νήματος σε αυτή την ενότητα. Οι μηχανικοί δεν είναι επιστήμονες.
οι φιλολογοι το λενε, γιατι αυτοι στ αληθεια δεν ειναι επιστημονες αλλα δεν μπορουν να το χωνεψουν.
υπάρχουν και χειρότεροι από φιλολόφους, κοινωνιολόγοι, πολιτικοί "επιστήμονες" κλπ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:32οι φιλολογοι το λενε, γιατι αυτοι στ αληθεια δεν ειναι επιστημονες αλλα δεν μπορουν να το χωνεψουν.
-
stergiosbik
Καλα,ειστε βλαμμενοι;
Υποτιθεται οτι ο seismic την εκανε απο το νημα κι εσεις συνεχιζετε να ποσταρετε;
Υποτιθεται οτι ο seismic την εκανε απο το νημα κι εσεις συνεχιζετε να ποσταρετε;
Ψαραδες με γνωμη επι παντος επιστητου….
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ναι.
και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς τη βίδα? Ήταν κι αυτή μια κάποια λύσηstergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:43 Καλα,ειστε βλαμμενοι;
Μπορείς να μπεις στο πολυτεχνείο με 10000 μόρια.
για σήμερα δεν ξέρω, πριν 20-30 χ΄ρονια δεν ήταν έτσι.
Αν μπαίνεις με 10000 πολυτεχνείο με πόσα μπαίνεις στο μαθηματικό ρόδου, με 4000?
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
seismic = Τελευταία επίσκεψη: 06 Μάιος 2020, 16:06stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:43 Καλα,ειστε βλαμμενοι;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ας γράψει ένας πόσο καλό είναι το αντισεισμικό του σύστημα και θα δεις πως θα ξανάρθει τρέχοντας.stergiosbik έγραψε: 06 Μάιος 2020, 13:43 Καλα,ειστε βλαμμενοι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση