Α άκυρο, ο Χρυσοχοΐδης ήταν. Κι έλεγα τι μου θυμίζει το "με εντολή Χρυσοχοΐδη".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν
Re: Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν
Λέτε να βοηθήσει και η forensic architecture 
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Επιμενεις σε λαθος παραδειγμα γιατι θελεις να βγαλεις λαδι τους εγοδοτες.
- Eθνικοκοινωνιστης
εντωμεταξυ παρακρατικοι δολοφονησαν τους ατυχους στην μαρφιν και οι του ανταρσυα μοιραζονται τα κονδυλια της νδουλας και ειναι σε συννενοηση μαζι τους για τον λαθροεποικισμο αλλα δεν γαμει 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ας το παμε λιγο αλλιως.
Δεν ξερουμε ποιοι πεταξαν τις μολοτοφ.
Ξερουμε ποιοι φωναζαν καψτε τους και ποιοι δεν εκαναν το παραμικρο για να σταματησουν το εγκλημα.
Δεν ξερουμε ποιοι πεταξαν τις μολοτοφ.
Ξερουμε ποιοι φωναζαν καψτε τους και ποιοι δεν εκαναν το παραμικρο για να σταματησουν το εγκλημα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαυροβασίλης
επίσης βλέπομε ποίοι εφευρίσκουν ελαφρυντικά και μυχίως υποστηρίζουν 18σελ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
κοίτα αν ο μαρφινάκιας ανάψει τσιγάρο ενώ κουβαλάει βενζίνη για μολότοφ και λαμπαδιάσει πέφτοντας στο τέλος τάβλα και άμα επιπλέον έχει στην τσέπη του ατζέντα με τα τηλέφωνα όλων των συνενόχων και κλειδιά από τις γιάφκες τους, ο Χρυσοχοϊδης είναι ο μόνος που μπορεί να το λύσει.
-
mpiftekopoiimeno burger
μας δουλεύουν οι μαλάκες αλλά στους τυφλούς από την πολύ-πολύ μαλακία βασιλεύει ο μονόφθαλμος από την πολύ μαλακία
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
τα παιδια γνωριζουν
αλλα η ομερτα της αριστερας...
αλλα η ομερτα της αριστερας...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Hector Buas
Σύντροφε, όλοι νομίζω γνωρίζουμε την επικινδυνότητα των ακροκέραμων και πόσοι έχουν σκοτωθεί από αυτά. Από την άλλη όλοι νομίζω γνωρίζουμε πόσο ακίνδυνες είναι οι μολότωφ, όπως θα έλεγε και ο σύντροφος Κυρίτσης....rednick έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:41 ...
Ο τραπεζιτης μπορει να μην κραταει μολοτωφ ουτε ακροκεραμο απο το γαμημενο κτηριο αλλα να φυγει το κεραμιδι και να παρει ενα περαστικο στο αυτι και ο τραπεζιτης να το τακτοποιησει το θεμα με τον γνωστο τροπο ,τι δεν καταλαβενετε το κτηριο δεν επρεπε να εχει ανθρωπο μεσα.
Ποιο να λύσει; Δεν βγαίνει κάποιο νόημα από αυτό που γράφεις.foscilis έγραψε: 05 Μάιος 2020, 22:04κοίτα αν ο μαρφινάκιας ανάψει τσιγάρο ενώ κουβαλάει βενζίνη για μολότοφ και λαμπαδιάσει πέφτοντας στο τέλος τάβλα και άμα επιπλέον έχει στην τσέπη του ατζέντα με τα τηλέφωνα όλων των συνενόχων και κλειδιά από τις γιάφκες τους, ο Χρυσοχοϊδης είναι ο μόνος που μπορεί να το λύσει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κομβικής σημασίας η καθαρή θέση της Προεδρίας. Για τον Πρωθυπουργό δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο, αλλά είναι σημαντικό ότι επιτέλους έχομε ΠτΔ για την οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσομε πόσο δολοφονικός είναι ο ερυθρός και φαιός εθνολαϊκισμός. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσομε τί είναι και τί εκπροσωπεί η αριστερά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στήνει φάκες για ποντίκια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μην διακωμωδεις αυτο το περιστατικο που ανεφερα, ειναι ενδεικτικο της καταστασης του κτηριου.Hector Buas έγραψε: 05 Μάιος 2020, 22:19Σύντροφε, όλοι νομίζω γνωρίζουμε την επικινδυνότητα των ακροκέραμων και πόσοι έχουν σκοτωθεί από αυτά. Από την άλλη όλοι νομίζω γνωρίζουμε πόσο ακίνδυνες είναι οι μολότωφ, όπως θα έλεγε και ο σύντροφος Κυρίτσης....rednick έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:41 ...
Ο τραπεζιτης μπορει να μην κραταει μολοτωφ ουτε ακροκεραμο απο το γαμημενο κτηριο αλλα να φυγει το κεραμιδι και να παρει ενα περαστικο στο αυτι και ο τραπεζιτης να το τακτοποιησει το θεμα με τον γνωστο τροπο ,τι δεν καταλαβενετε το κτηριο δεν επρεπε να εχει ανθρωπο μεσα.
Κυρίτσης.jpg
Τον Κυριτση και τις αποψεις του εχει αρκετους εδω να τον υποστηριξουν.
- Hector Buas
Οι τρείς ΑΘΩΟΙ άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους στην Marfin δεν πέθαναν επειδή τους έπεσε κάποιο ακροκέραμο στο κεφάλι καθώς πέρναγαν κάτω από την τράπεζα. Πέθαναν γιατί κάποιοι εγκληματίες έβαλαν φωτιά στην τράπεζα. Μπορεί η τράπεζα να μην είχε την απαιτούμενη πυρασφάλεια, αλλά αυτό δεν αναιρεί την εσκεμμένη εγκληματική πράξη του εμπρησμού. Ας μην βάζουμε λοιπόν τα ακροκέραμα σε αυτήν την συζήτηση...rednick έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:47 ...
Μην διακωμωδεις αυτο το περιστατικο που ανεφερα, ειναι ενδεικτικο της καταστασης του κτηριου.
Τον Κυριτση και τις αποψεις του εχει αρκετους εδω να τον υποστηριξουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 1 Απαντήσεις