Ρε,μην λες ονόματα ! Δεν μιλούσα γι'αυτόν πάντως,αν και γνωρίζω την (πρώην) γυναίκα του.stergiosbik έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:45Τον ... ρε τον μαθηματικο;![]()
Αυτός που λέω εγώ είναι πιο παλιός.
Ρε,μην λες ονόματα ! Δεν μιλούσα γι'αυτόν πάντως,αν και γνωρίζω την (πρώην) γυναίκα του.stergiosbik έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:45Τον ... ρε τον μαθηματικο;![]()
σας επαιρναν οι μεγαλυτερεςAwesomatic έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:47Αλάνθαστα όντως, κι εγώ αυτούς θυμάμαι να παίζουν. Από γυναίκες ποτέ καμία κάρχια δεν ενέδωσε να χαρούμε λίγο και εμείς τα αγοράκιαΑγις έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:30 πανικος στο σημερα - ισχυε κ στις οχι τοσο ελευθερες εποχες
ολοι βεβαια εκαναν οτι δεν ηξεραν η δεν εβλεπαν τπτ - σε καποιες λιγες περιπτωσεις που επρεπε να δειξουν οτι κατι εκαναν επεφτε καμια μεταθεση μακρυνη για τιμωρια .
οι θεολογοι πρωτοστατουν μετα τους γυμναστες στο αθλημα κ στους γαμους - συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου![]()
Και να μην χωρουσες να περασεις μετα απο την πορτα.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:53 Τέσπα ,θα μπορούσα να το παντρευτώ το κοριτσάκι ,την ήθελα και με ήθελε ,αλλά δεν υπήρχε μέλλον.![]()
συμφωνα με τα στατιστικα μου 100 %stergiosbik έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:55Και να μην χωρουσες να περασεις μετα απο την πορτα.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:53 Τέσπα ,θα μπορούσα να το παντρευτώ το κοριτσάκι ,την ήθελα και με ήθελε ,αλλά δεν υπήρχε μέλλον.![]()
Μην εισαι μλκς.
Μαθηματικα βεβαιο οτι καποια στιγμη θα γινοταν η στραβη.
Ποσο πιο μεγαλος δηλαδη;Papa John έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:55Ρε,μην λες ονόματα ! Δεν μιλούσα γι'αυτόν πάντως,αν και γνωρίζω την (πρώην) γυναίκα του.
Αυτός που λέω εγώ είναι πιο παλιός.
Αγις έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:55σας επαιρναν οι μεγαλυτερεςAwesomatic έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:47Αλάνθαστα όντως, κι εγώ αυτούς θυμάμαι να παίζουν. Από γυναίκες ποτέ καμία κάρχια δεν ενέδωσε να χαρούμε λίγο και εμείς τα αγοράκιαΑγις έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:30 πανικος στο σημερα - ισχυε κ στις οχι τοσο ελευθερες εποχες
ολοι βεβαια εκαναν οτι δεν ηξεραν η δεν εβλεπαν τπτ - σε καποιες λιγες περιπτωσεις που επρεπε να δειξουν οτι κατι εκαναν επεφτε καμια μεταθεση μακρυνη για τιμωρια .
οι θεολογοι πρωτοστατουν μετα τους γυμναστες στο αθλημα κ στους γαμους - συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου![]()
καποιοι πηδαγαν λιγοι - ολες οσες ηταν του αθληματος - ολες τις εποχες ετσι γινεται
Για να καταλάβεις,εγώ τον είχα μαθηματικό στο Λύκειο...και είμαι 51.stergiosbik έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:57
Ποσο πιο μεγαλος δηλαδη;
Γιατι κι αυτος που λεω,μεγαλος ειναι.
Αρα μιλαμε για 80+ λογικα.Papa John έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:03Για να καταλάβεις,εγώ τον είχα μαθηματικό στο Λύκειο...και είμαι 51.stergiosbik έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:57
Ποσο πιο μεγαλος δηλαδη;
Γιατι κι αυτος που λεω,μεγαλος ειναι.
Ο δικός σου είναι πολύ πιο νέος.
Ναι.Πλάκα πλάκα,τώρα που το συζητάμε,τον πέτυχα τις προάλλες στην κεντρική και χαιρετηθήκαμε.Τρόμαξε να με γνωρίσει.Είχα να τον δω από τη δεκαετία του 1990 !
ωραιο πραμα η ελευθεριαΣτύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:02Αγις έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:55σας επαιρναν οι μεγαλυτερεςAwesomatic έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:47
Αλάνθαστα όντως, κι εγώ αυτούς θυμάμαι να παίζουν. Από γυναίκες ποτέ καμία κάρχια δεν ενέδωσε να χαρούμε λίγο και εμείς τα αγοράκια![]()
καποιοι πηδαγαν λιγοι - ολες οσες ηταν του αθληματος - ολες τις εποχες ετσι γινεται
Μένα ,μαθήτριες στο ΕΠΑΛ , μεγαλύτερες κι από μένα, όταν μοίραζα εκθέσεις , μου πιάνανε τον κώλο![]()
Papa John έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:21Πριν δύο καλοκαίρια δούλευα προιστάμενος ρεσεψιόν στη Ρόδο και μεταξύ άλλων παιδιών είχα και μία πιτσιρίκα με τατουάζ-μανίκι.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:11Αηδία, κάποτε τατού κάναν οι φυλακισμένοι κι οι απόκληροι της ζωής.Κόκκορας έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:01
δεν ξερω τι εισαι,ιδιως εδω που μενω πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω τοσο κοσμο με τατου!![]()
σου μιλαω νομιζεις οι μισοι ξενοι που ερχονται εχουν ενα!
ασχημο δειχνει! παρε βαλε καμια μπλουζα καλυτερα με σχεδιο![]()
Πολύ όμορφη κοπέλα,οι άντρες πελάτες της την έπεφταν συνεχώς.
Εγώ της έκανα όλα τα χατήρια,όχι για να την πηδήξω,αλλά γιατί
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:35Papa John έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:21Πριν δύο καλοκαίρια δούλευα προιστάμενος ρεσεψιόν στη Ρόδο και μεταξύ άλλων παιδιών είχα και μία πιτσιρίκα με τατουάζ-μανίκι.Στύγιος έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:11
Αηδία, κάποτε τατού κάναν οι φυλακισμένοι κι οι απόκληροι της ζωής.
Εγώ της έκανα όλα τα χατήρια,όχι για να την πηδήξω,αλλά γιατί![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Η κόρη μου είναι μεγαλύτερη από αυτή ρε,έλεος.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:35Papa John έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:21
Πριν δύο καλοκαίρια δούλευα προιστάμενος ρεσεψιόν στη Ρόδο και μεταξύ άλλων παιδιών είχα και μία πιτσιρίκα με τατουάζ-μανίκι.
Εγώ της έκανα όλα τα χατήρια,όχι για να την πηδήξω,αλλά γιατί![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()