Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
δεν ξέρω αν αυτό που μόλις είδα είναι πιο τρομακτικό ή το αβοκάντο της νάιδας
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Null έγραψε: 04 Μάιος 2020, 16:30
Πήγα μια βόλτα σήμερα στα Χανιά με την καινούργια μάσκα μου και δεν είδα κανέναν να φοράει εκτός από
τους υπαλλήλους. Ούτε σε κουρεία, ούτε σε καφετέριες, ούτε σε σουπερμαρκετ. Ρώτησα την υπάλληλο στον
Γρηγόρη και μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι οι πελάτες να έχουν μάσκα. Μόνο στα ΜΜΜ και τράπεζες.
Ή εγώ τα έχω καταλάβει λάθος η....
Καφετέριες τι τις βάζεις,δεν είναι ανοιχτές ακόμα.
Τα τυροπιτάδικα τύπου Γρηγόρης, everest εννοούσα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Μπίστης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 17:43
Έχω καβατζώσει μιά μάσκα γιά να αποφύγω τα προστίματα, πάντως μου κάνει καλό να μην βλέπω τους άλλους σαν καρναβάλια, μακάρι να αντισταθεί ο λαός και η μπατσαρία να μην το παίξουν γενίτσαροι
Μπι μου, σήμερα μετά από το καραντίνιασμα θα πάω πρώτη φορά ξανά στο στούντιο να κοπανηθώ στα τύμπανα, θα έχομε και πάρτυ μασκέ.
Γιατί έχει κλειστό το ένα μάτι, θαμπωθηκε από τον ήλιο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Μπίστης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 17:43
Έχω καβατζώσει μιά μάσκα γιά να αποφύγω τα προστίματα, πάντως μου κάνει καλό να μην βλέπω τους άλλους σαν καρναβάλια, μακάρι να αντισταθεί ο λαός και η μπατσαρία να μην το παίξουν γενίτσαροι
Μπι μου, σήμερα μετά από το καραντίνιασμα θα πάω πρώτη φορά ξανά στο στούντιο να κοπανηθώ στα τύμπανα, θα έχομε και πάρτυ μασκέ.
Γιατί έχει κλειστό το ένα μάτι, θαμπωθηκε από τον ήλιο;
Γερό πτανάκι ,στηρίζω αναφανδόν την καμπάνια υπέρ μασκών.
NKVD_SMERSH έγραψε: 04 Μάιος 2020, 20:34
Σιχαίνομαι τα τατουάζ.
Κι εγώ φίλε , ό,τι πιο απωθητικό σε γυναίκα.
+1
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."