δηλαδή;aljawn έγραψε: 03 Μάιος 2020, 17:19 Για τα υγειονομικά μέτρα δεν γνωρίζω τι θα έκανε, υποθέτω ότι αντί για τον κρυπτόμενο κικίλια θα έβγαινε ο βαρύμαγκας Πολάκης στις συνεντεύξεις τύπου. Στο θέμα όμως της στήριξης των επιστημόνων που γνωρίζω από πρώτο χέρι, Αχτσιόγλου λένε και κλαίνε ακόμα και νδουλικά του συναφιού μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Κορονοϊός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δικηγόροι;Otto Weininger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 19:40Ποιοι επιστήμονες ;aljawn έγραψε: 03 Μάιος 2020, 17:19 Για τα υγειονομικά μέτρα δεν γνωρίζω τι θα έκανε, υποθέτω ότι αντί για τον κρυπτόμενο κικίλια θα έβγαινε ο βαρύμαγκας Πολάκης στις συνεντεύξεις τύπου. Στο θέμα όμως της στήριξης των επιστημόνων που γνωρίζω από πρώτο χέρι, Αχτσιόγλου λένε και κλαίνε ακόμα και νδουλικά του συναφιού μας.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Otto Weininger
Αλλοι ;aljawn έγραψε: 03 Μάιος 2020, 21:14Δικηγόροι;Otto Weininger έγραψε: 03 Μάιος 2020, 19:40Ποιοι επιστήμονες ;aljawn έγραψε: 03 Μάιος 2020, 17:19 Για τα υγειονομικά μέτρα δεν γνωρίζω τι θα έκανε, υποθέτω ότι αντί για τον κρυπτόμενο κικίλια θα έβγαινε ο βαρύμαγκας Πολάκης στις συνεντεύξεις τύπου. Στο θέμα όμως της στήριξης των επιστημόνων που γνωρίζω από πρώτο χέρι, Αχτσιόγλου λένε και κλαίνε ακόμα και νδουλικά του συναφιού μας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Obi Wan Iakobi
Ποιους άλλους θες;
My Life had stood, a Loaded Gun
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φιγούρα του θεάτρου σκιών. Ο Μορφονιός για όσους θυμούνται
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Obi Wan Iakobi
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 23:25
Φιγούρα του θεάτρου σκιών. Ο Μορφονιός για όσους θυμούνται
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Μαυροβασίλης
για να μαθαίνουν οι νέοι viewtopic.php?f=29&t=12817#p740457ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 23:25Φιγούρα του θεάτρου σκιών. Ο Μορφονιός για όσους θυμούνται
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ετσι νοιωθεις εσύ με την κακομοίρικη ψυχολογία και συμπεριφορά σου, οτι σε κατουρανε την ώρα που ξύνεις χέστρες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:47Ενώ τώρα είσαι Δανία του νότου ε; σε έχει η εε για να ξύνεις χεστρες, και από πάνω ή Τουρκία σε κατουραει. Κακομοίρη μου.Chainis έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:58Χοτζα ζεις εσύ μας οδηγείς!!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:13 Μόνο αν υπήρχε ένα αριστερόπατριωτικο μέτωπο εντός σύριζα, και έκανε πραξικόπημα στην προδοσία του δημοψήφισματος, βγάζοντας μας από το ευρώ και έχοντας αυστηροτατο έλεγχο της κίνησης των πολιτων με τις άλλες χώρες της Ευρώπης κάνοντας την Ελλάδα rogue state, θα γλιτώναμε από τον ιό αλά Σιγκαπούρη. Με τον σύριζα και κάθε ευρωδουλη κυβέρνηση, τα ίδια χάλια θα είχαμε.
Εγώ είμαι στην Ελλάδα που ταΐζει αυτούς που γλύτωσαν από την πείνα του Χοτζα και ηρθαν κι έμαθαν εδώ πως είναι να έχεις φαΐ καθε μέρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εξηγησε μου γιατι το Ισραήλ με 8.500.000 πληθυσμό εχει σημερα πάνω από 16.000 κρούσματα και 227 νεκρούς και τι διαφορά εχει το κλίμα του από της Αττικής.Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Μάιος 2020, 16:25Ειναι λογοι κλιματος που η Τουρκια ειχε προβλημα στην Κωνσταντινουπολη και οχι στην Αγκυρα. Η Κινα στην Βουχαν και οχι στην Σανγκαη. Οι ΗΠΑ στην Νεα Υορκη και οχι στο Λος Αντζελες. Η Ιταλια στον Βορρα και οχι στον Νοτο. Ακομα και εδω τα περισσοτερα θυματα ηταν απο Κοζανη,Σερρες,Αλεξανδρουπολη κτλπChainis έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:48Ναι, δεν είναι σαν την Ισπανία την Ιταλία την Τουρκία που λόγω πολικού κλίματος τους θέρισε.Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:57 Τα ιδια. Η Ελλαδα ειναι, γεωγραφικα μιλωντας, ποιο κατω απο τις αλλες ευρωπαικες χωρες. Αρα λογο κλιματος ο κορονοιος δεν μπορει να ευδοκιμησει εδω περα
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εσυ μας λες δηλαδη οτι το κλιμα ειναι ιδιο ε?Chainis έγραψε: 04 Μάιος 2020, 02:59 [Εξηγησε μου γιατι το Ισραήλ με 8.500.000 πληθυσμό εχει σημερα πάνω από 16.000 κρούσματα και 227 νεκρούς και τι διαφορά εχει το κλίμα του από της Αττικής.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- hellegennes
Περίπου το ίδιο πιστεύω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Μάιος 2020, 01:19 Ειλικρινα και ρεαλιστικά μιλώντας, χωρις υπερβολές, πιστεύω οτι θα είχαμε μια α και μια β φαση
Η β φαση θα ήταν, effectively, ιδια με τώρα.
Το πρόβλημα θα ήταν η α φαση. Ο συριζα εδειξε μεγάλη ολιγωρία ως κυβέρνηση σε πολλα ζητήματα. Έχω την αίσθηση οτι θα αργουσαν πολυ, και θα είχαμε περισσότερους νεκρούς μεχρι τη β φαση.
Γιατί; Γιατι ο συριζα ειναι δρ Τζεκιλ και μρ Χαιντ. Απο τη μια ειναι ενα κομμα εξουσίας, με αρκετούς έμπειρους πολιτικούς που κληρονομησε απο το ΠΑΣΟΚ, και μερικούς (θέλω να πιστεύω) σοβαρούς επιστήμονες. Απο την αλλη εχει αναφορες στα αριστεριστικα κινήματα, τα ΕΑΑΚ τους "αγωνες", το διαλογο και την ουτοπία, με πολλες γραφικές φιγούρες με μονο κοινο την πίστη στον ηγέτη Τσιπρα (αυτο παίζεται τώρα αλλα ειναι αλλη κουβέντα, ας πουμε οτι ηταν ακομα κυβέρνηση οποτε κανεις δε θα τολμούσε να αμφισβητήσει τον Τσιπρα). Μέχρι να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να πάρουν οποιοδήποτε μετρο θα ειχε χαθεί χρόνος. Επισης θα κωλωνε να κλεισει εκκλησίες για να μη φανει ως αριστεριστικη αντικληρικαλιστικη κινηση.
Με λιγα λογια: χειροτερα θα ήταν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κάποιους που να είναι στ' αλήθεια επιστήμονες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Του Ισραήλ με της Ελλάδας;Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Μάιος 2020, 03:16Εσυ μας λες δηλαδη οτι το κλιμα ειναι ιδιο ε?Chainis έγραψε: 04 Μάιος 2020, 02:59 [Εξηγησε μου γιατι το Ισραήλ με 8.500.000 πληθυσμό εχει σημερα πάνω από 16.000 κρούσματα και 227 νεκρούς και τι διαφορά εχει το κλίμα του από της Αττικής.
Πανομοιοτυπο ειδικά με της Κρήτης που ειχε και ελάχιστα κρουσματα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Και το point ειναι ποιο? Πανω κατω τον ιδιο αριθμο νεκρων εχουνChainis έγραψε: 04 Μάιος 2020, 03:33Του Ισραήλ με της Ελλάδας;Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Μάιος 2020, 03:16Εσυ μας λες δηλαδη οτι το κλιμα ειναι ιδιο ε?Chainis έγραψε: 04 Μάιος 2020, 02:59 [Εξηγησε μου γιατι το Ισραήλ με 8.500.000 πληθυσμό εχει σημερα πάνω από 16.000 κρούσματα και 227 νεκρούς και τι διαφορά εχει το κλίμα του από της Αττικής.
Πανομοιοτυπο ειδικά με της Κρήτης που ειχε και ελάχιστα κρουσματα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση