Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Antares έγραψε: 03 Μάιος 2020, 23:24
Κανείς δεν αμφισβητεί την δυσκολία και τους κινδύνους κάποιων εργασιών.
. Ώρες διδασκαλίας 25-28 την εβδομάδα. Ισχύει ότι ισχύει για τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους, δηλαδή 41 ώρες την εβδομάδα, αλλά στις ώρες που υπολείπονται της διδασκαλίας ανήκουν τα άλλα καθήκοντα του εκπαιδευτικού (προετοιμασία, διόρθωση, συναντήσεις με γονείς κλπ.). H άδεια είναι διπλάσια από των άλλων, 10 εβδομάδες και μιλάνε και εκεί γι' αυτό, αλλά ο δάσκαλος και ο καθηγητής ασχολείται με τους μαθητές και στις διακοπές.
τους γαμησες ολους πατοκορφα
στις ωρες διδασκαλιας
στις ωρες διορθωσης γραπτων
στην ενασχοληση τους με την εργασια τους τα καλοκαιρια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 23:27
Οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί που διοριστηκαν στο δημοσιο ενω εργαζονταν σε ιδιωτικα σχολια και φροντιστηρια επιτρέπεται να διδάσκουν σε ιδιωτικά σχολεία ή φροντιστήρια ;
Στύγιος έγραψε: 03 Μάιος 2020, 23:08
Πόσα χρόνια δουλεύεις σε φροντιστήριο;
Εγώ 4 , παράλληλα 2 χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο ,έχω 24 χρόνια σε τάξη. To burn out ή πνευματική κόπωση ίσως κάποτε το καταλάβεις...
Σας τρομπονιαζει ολους ο φιλος εκπαιδευτικος αποδεικνύοντας οτι οι Ελληνες εκπαιδευτικοι μπορουν τελικα να δουλεψουν πολλες περισσοτερες ωρες
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
enterprise-psi έγραψε: 03 Μάιος 2020, 22:55
Δεν είναι θέμα οι ώρες .
Προτιμώ να σπάω πέτρες με τα νύχια μου για 20 ώρες από το να διδάξω μισή ώρα
'Εκανα σεμιναρια χρονια για μηχανηματα σε ενημερωμενο - απαιτητικο - δυσκολο ακροατηριο - ο καλυτερος τομεας της συνεργασιας μου με την εταιρεια - με διαφορα
Αυταρχικα τεμπελικά καθάρματα. Οπου τους βρείτε μποσικους φίλοι μαθητές, φάπα και γιαουρτι. Γουι ντον νιντ νοου ετζουκεισιον.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλά ρε τύποι, χαλαρώστε, δεν είναι και η σούπερ υπέρ δύσκολη εργασία, πώς κάνετε έτσι; Έχει τις δυσκολίες τις, οκ, αλλά εσείς κάνετε λες και είναι ο συνδυασμός Batman και Μητέρας Τερέζας, όλο το 24ωρο.
Οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί που διοριστηκαν στο δημοσιο ενω εργαζονταν σε ιδιωτικα σχολια και φροντιστηρια επιτρέπεται να διδάσκουν σε ιδιωτικά σχολεία ή φροντιστήρια ;
Δεν έχεις πάρει τα χάπια σου;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Antares έγραψε: 03 Μάιος 2020, 23:24
Κανείς δεν αμφισβητεί την δυσκολία και τους κινδύνους κάποιων εργασιών.
. Ώρες διδασκαλίας 25-28 την εβδομάδα. Ισχύει ότι ισχύει για τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους, δηλαδή 41 ώρες την εβδομάδα, αλλά στις ώρες που υπολείπονται της διδασκαλίας ανήκουν τα άλλα καθήκοντα του εκπαιδευτικού (προετοιμασία, διόρθωση, συναντήσεις με γονείς κλπ.). H άδεια είναι διπλάσια από των άλλων, 10 εβδομάδες και μιλάνε και εκεί γι' αυτό, αλλά ο δάσκαλος και ο καθηγητής ασχολείται με τους μαθητές και στις διακοπές.
τους γαμησες ολους πατοκορφα
στις ωρες διδασκαλιας
στις ωρες διορθωσης γραπτων
στην ενασχοληση τους με την εργασια τους τα καλοκαιρια.
δεν μου λες, μικρη η τρελλη εισαι;
Έγραψα αυτά που ισχύουν στη Γερμανία. Δεν έχω ιδία εμπειρία, ότι βρήκα. Βέβαια εκεί δεν υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια, ιδιαίτερα ίσως για αδύναμους μαθητές, περιορισμένα.
Τρελός φαίνεται όποιος συγκρίνει με άλλες ευρωπαικές χώρες.