Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εγω δεν πληρωνομαι απο τον κρατικο προυπολογισμο
Δουλευω οσο μου καυλωσει και δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανεναν
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2020, 19:07
Γιαννοπουλε παλι ανοιγεις νημα για θεμα που δε ξερεις τι σου γινεται.
Ανοιγω νημα για να μαθω ποσες ωρες δουλευουν
Αλλα μαλλον δεν θα μαθω
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εγω δεν πληρωνομαι απο τον κρατικο προυπολογισμο
Δουλευω οσο μου καυλωσει και δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανεναν
Τα 800 ευρώ από τον κρατικό προυπλογισμό τα πήρες ή δεν καταδέχτηκες?
Αν προσεχες θα ειχες διαβασειοτι εφαρμοσα σχεδιο εκ περιτροπης εργασιας στο προσωπικο γα λογους ασφαλειας αρκετα πριν ανακοινωθουν τα μετρα
Επισης αν διαβαζες το τι εφαρμοσα θα γνωριζες οτι δεν με καλυπτειη ρυθμιση για το 800αρι
Συμπερασματικα
Ουτε εγω ουτε καποιος εργαζομενος μπηκε στην ρυθμιση γατι αν εμπαινε θα επρεπε να μην εργαζεται για 45 ημερες πραγμα αδυνατο
ΠΡΙΝ τα μνημονια στις πρωτες χωρες σε επιπεδο δαπανων στην αμυνα,την καταστολη και τα τοκοχρεολυσια,απο τις τελευταιες σε δαπανες στην υγεια (μαζι με τις σπαταλες σε υγειονομικο υλικο),παιδεια,ερευνα,στηριξη ανεργων,κοινωνικο κρατος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Μάιος 2020, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Το να εισαι δασκαλος/ καθηγητης προϋποθέτει πολυ περισσοτερα απ'το να βαρας οχταωρα
Και το να εισαι τορναδορος,στριπτιζεζ,εφοριακος,γατρος η νεκροθαφτης
Προχωρα στο παρασυνθημα
Μα το θεμα ειναι οι ωρες που δεν εργαζονται οποτε τιρολο παιζουντα προσοντα τους και η εργασια που κανουν;
Γραφει τι εχω παρει εργολαβια ο τυπος που ευχοταν σε αλλα μελη να παθουν καρκινο
Ελα παιδια σε αλλα νηματα δεν το τερματιζετε τοσο γρηγορα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 03 Μάιος 2020, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.