foscilis έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:52
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μάιος 2020, 10:11
Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ. Τσανακλίδου και Δεληβοριάς έχουν πρόβλημα επιβίωσης και το απέκτησαν μέσα σε ένα μήνα. Δηλαδή τόσα χρόνια δεν έβαζαν τίποτα στην άκρη;
Κι εγώ δε δουλεύω ρε μαλάκες και έχω πάρει τα τρία μου αλλά είχα τον κοινό νου να έχω κάτι στην άκρη.
Αυτοί μέσα σ ένα μήνα λύγισαν. Τι διάολο τα κάνανε τα λεφτά τους;
Το πρόβλημα τους δεν είναι τοσο οι τελευταίοι δύο μήνες οσο η σεζόν των συναυλιών που ακυρώθηκε. Όλη η γερή μπάζα γίνεται καλοκαιρι.
Δευτερευόντως το πρόβλημα τους είναι ότι αυτοί που τους ακούνε πιο εύκολα θα έδιναν τον αριστερό τους αντίχειρα παρά έστω και ένα ευρώ το μήνα για μουσική.
Καταρχάς δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Μπορεί να γίνει άρση των μέτρων και μια χαρά να γυρίσουν στη δουλειά τους. Ο Δεληβοριάς αν θυμάμαι καλά έχει μια ταράτσα που παίζει τραγουδάκια και κόβει χρήμα και καλά κάνει. Σε Δεληβοριά έχω στάξει προσωπικά χρήμα για όλα τα cd του, πήγα τα παιδιά μου σε παιδικές παραστάσεις του, μια βραδιά σε μια μπουάτ που χρέωναν 18 ευρώ το ουίσκυ κι εγώ πίνω αρκετά μου έφυγαν συνολικά 180 ευρώ. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα. Ε κάτι θα έχει στην άκρη, νισάφι πια. Η Τσανακλίδου είναι μάλλον σε ηλικία συνταξιοδότησης αλλά κι αυτή μετά από τέτοια πορεία δεν μπορεί να τα ξόδεψε όλα σε κόκα. Είπαμε, καλή η κόκα αλλά να κρατάμε και ομπρελίτσα.
Κι αυτό το "μαύρο" που ρίχνουν τι ακριβώς είναι; Παύουν να μας τραγουδούν από την καραντίν; Στα αρκίδια μας. Ποιος νοιάζεται;
Αν οι τύποι αυτοί ήταν πραγματικοί καλλιτέχνες, Μάλαμας, Δεληβοριάς και λοιποί θα έπαιρναν τους δρόμους με μια κιθάρα και θα τραγουδούσαν στον κόσμο, δε θα σκούζανε για το μεροκάματο που έτσι κι αλλιώς το χάσαμε όλοι.
Όταν όμως αυτό ακριβώς το κάνει η Πρωτοψάλτη είναι ακροδεξιά και μαλάκω και ούτε ένας (εκτός από Σαββόπουλο) δε βγαίνει να πει ένα μπράβο.