!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μάιος 2020, 10:11 Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ. Τσανακλίδου και Δεληβοριάς έχουν πρόβλημα επιβίωσης και το απέκτησαν μέσα σε ένα μήνα. Δηλαδή τόσα χρόνια δεν έβαζαν τίποτα στην άκρη;
Κι εγώ δε δουλεύω ρε μαλάκες και έχω πάρει τα τρία μου αλλά είχα τον κοινό νου να έχω κάτι στην άκρη.
Αυτοί μέσα σ ένα μήνα λύγισαν. Τι διάολο τα κάνανε τα λεφτά τους;
Το πρόβλημα τους δεν είναι τοσο οι τελευταίοι δύο μήνες οσο η σεζόν των συναυλιών που ακυρώθηκε. Όλη η γερή μπάζα γίνεται καλοκαιρι.

Δευτερευόντως το πρόβλημα τους είναι ότι αυτοί που τους ακούνε πιο εύκολα θα έδιναν τον αριστερό τους αντίχειρα παρά έστω και ένα ευρώ το μήνα για μουσική.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Γιατί γράφουν σε χαρτί; Δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν Word;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Bipsco έγραψε: 03 Μάιος 2020, 12:20 Γιατί γράφουν σε χαρτί; Δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν Word;
Γιατί είναι εναλλακτικοί κ έντεχνοι. Α ναι και εργάτες του μπολιτιζμου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ειλικρινά δε με νοιάζει για αυτούς που νομίζουν ότι είναι οι εκλεκτοί του ουρανίου σύμπαντος και ότι πρέπει να στεκόμαστε κλαρίνο μπροστά σε ότι πουν, αυτοί άλλωστε είναι συνήθως και οι καβατζωμενοι που στα παπαρια τους και ένα χρόνο να μη βγάλουν μια. Έχετε ιδέα όμως πίσω από αυτούς πόσοι άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν φρικτό προβλημα; τι μου φταίει ο μουσικός, ο ηχολήπτης ο άλφα και ο βήτα που ποτέ δε προσπάθησαν να διαμορφώσουν άποψη κατά το δοκουν; για αυτούς πρέπει να σκεφτόμαστε. Ο Μάλαμας σα Μάλαμας στα τέτοια μου. Έλα όμως που πίσω από αυτόν υποφέρουν οι δεκαπλάσιοι

Και κάπου διάβασα πριν μια στιχομυθία του Μαχαιριτσα. Μια χαρά τα λέει, ωραιότατα. Δε κατάλαβα τι πρόβλημα έχουν οι βρωμιαραιοι αριστεροί αφού και αυτοί στη καβατζα και στα φράγκα είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι και τσιρκολάνοι κι αυτές οι λεσβίες του κερατά που μιλάνε για αξιοπρέπεια θα σε χρεώσουν 50€ για ένα βιβλίο ή μια συναυλία όπου το κακό γούστο, η ηττοπάθεια και η ομοφυλοφιλία βρίθει αλλά 10¢ για την ψυχή τους, που την πουλάνε στο γιουσουρούμ. Σου λένε κάνε με δουλάκι σου, απλά να με πληρώνεις καλά, για να 'χω εξοχικό, να κάνω ταξιδάκια στην Εουρόπα και τον γερμανό αφέντη και να έχω και στα πούπουλα τα μούλικα που έσπειρα μη χαθεί το ευγενές μου γένος.

Τυχαίο νομίζετε είναι ότι όλοι αυτοί οι εξωνημένοι γέροι και γριές είναι οι ίδιοι που περιγελούν εμάς τους Ορθόδοξους και την άγια Πίστη μας (όταν δεν μπορούν να μας σκοτώσουν ελεύθερα); Αυτά είναι τα μπάσταρδα της συναγωγής του Σατανά, αυτοί σκότωσαν τον Θεό όταν βάδισε ανάμεσά τους για 30€... Αυτή είναι η τιμή τους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

A0ANACIVC έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:02 Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι και τσιρκολάνοι κι αυτές οι λεσβίες του κερατά που μιλάνε για αξιοπρέπεια θα σε χρεώσουν 50€ για ένα βιβλίο ή μια συναυλία όπου το κακό γούστο, η ηττοπάθεια και η ομοφυλοφιλία βρίθει αλλά 10¢ για την ψυχή τους, που την πουλάνε στο γιουσουρούμ. Σου λένε κάνε με δουλάκι σου, απλά να με πληρώνεις καλά, για να 'χω εξοχικό, να κάνω ταξιδάκια στην Εουρόπα και τον γερμανό αφέντη και να έχω και στα πούπουλα τα μούλικα που έσπειρα μη χαθεί το ευγενές μου γένος.

Τυχαίο νομίζετε είναι ότι όλοι αυτοί οι εξωνημένοι γέροι και γριές είναι οι ίδιοι που περιγελούν εμάς τους Ορθόδοξους και την άγια Πίστη μας (όταν δεν μπορούν να μας σκοτώσουν ελεύθερα); Αυτά είναι τα μπάσταρδα της συναγωγής του Σατανά, αυτοί σκότωσαν τον Θεό όταν βάδισε ανάμεσά τους για 30€... Αυτή είναι η τιμή τους.
Είχανε ευρώ στο Ισραήλ, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

A0ANACIVC έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:02 Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι και τσιρκολάνοι κι αυτές οι λεσβίες του κερατά που μιλάνε για αξιοπρέπεια θα σε χρεώσουν 50€ για ένα βιβλίο ή μια συναυλία όπου το κακό γούστο, η ηττοπάθεια και η ομοφυλοφιλία βρίθει αλλά 10¢ για την ψυχή τους, που την πουλάνε στο γιουσουρούμ. Σου λένε κάνε με δουλάκι σου, απλά να με πληρώνεις καλά, για να 'χω εξοχικό, να κάνω ταξιδάκια στην Εουρόπα και τον γερμανό αφέντη και να έχω και στα πούπουλα τα μούλικα που έσπειρα μη χαθεί το ευγενές μου γένος.

Και με τα 30€ τι ηγόρασαν, εν Χριστώ αδελφέ;
Το αγρό της Κεραμέως

Γιατί δεν τα λες όλα, τι μας κρύβουν;;;;;;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Οι καλλιτέχνες είναι κουραστικοί τύποι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Αυτο το νημα πρεπει να μεταφερθει αυτουσιο στο καταμπαμπικο.

Δεν εχετε καταλαβει οτι ενας ολοκληρος και τεραστιος κλαδος υποφερει. Βλεπετε μονο τον ταδε τραγουδιστη ή τον ταδε καλλιτεχνη.

Με την ιδια λογικη ''στ'αρχιδια μου που ο κλαδος της εστιασης σχεδον καταστραφηκε. Οταν κονομουσε τοσα το ΝΑΜΟΣ ηταν καλα ε?". Βαλτε τωρα και λιγο αριστερη σαλτσα για κραξιμο γιατι παει παντου και εχετε ακριβως το ιδιο νημα αλλα για αλλον κλαδο.
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:09

Είχανε ευρώ στο Ισραήλ, τύπε;
Τα πάντα είχαμε, έχουμε και θα έχουμε... τα πάντα έχει ο Ισραήλ, ο λαός του Θεού, δηλ. η Ορθόδοξη Εκκλησία Του. Και ευρώ και τάλαντα και ρούβλια. Όλα μας τα έδωσε και μας τα δίνει γενναιόδωρα ο πανάγιος Πατέρας μας...

Δεν είμαστε ζήτουλες δεληβοριάδες και μάλαμες :e045:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος, οι τραγουδιστές είναι χιλιάδες, και όχι μόνο όσοι ξέρετε από τα βίντεο κλιπ και τη δισκογραφία, χιλιάδες βιοπαλαιστές που επί χρόνια, δεκαετίες τραγουδάνε, από μπουζούκια, ταβέρνες, μαγαζιά, πανηγύρια, παιδικά πάρτι, χορούς. Όπως και οι ηθοποιοί δεν είναι όσοι βλέπετε στα σίριαλ μόνο, ούτε οι πρωταγωνιστές μόνο, αλλά χιλιάδες άνθρωποι που στηρίζουν τις παραστάσεις, σε κάθε παράσταση που πάτε να δείτε έναν παπάρα που ξέρετε, παίζουν ίσως 10 που δεν ξέρετε, και έτσι ανεβαίνει το έργο. Όλοι αυτοί ζουν οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά. Αλλά είστε όλοι τόσο γίδια, που δεν σας αξίζει να έχετε τίποτα στη ζωή σας, η επαφή σας με όλα είναι όχι απλά επιφανειακή, αλλά και χυδαία. Αλλά όποιος στους βόθρους κολυμπά, δεν μπορεί να ψαρέψει τίποτα σοβαρό, κακό του κεφαλιού του. Περαστικά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

foscilis έγραψε: 03 Μάιος 2020, 11:52
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μάιος 2020, 10:11 Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ. Τσανακλίδου και Δεληβοριάς έχουν πρόβλημα επιβίωσης και το απέκτησαν μέσα σε ένα μήνα. Δηλαδή τόσα χρόνια δεν έβαζαν τίποτα στην άκρη;
Κι εγώ δε δουλεύω ρε μαλάκες και έχω πάρει τα τρία μου αλλά είχα τον κοινό νου να έχω κάτι στην άκρη.
Αυτοί μέσα σ ένα μήνα λύγισαν. Τι διάολο τα κάνανε τα λεφτά τους;
Το πρόβλημα τους δεν είναι τοσο οι τελευταίοι δύο μήνες οσο η σεζόν των συναυλιών που ακυρώθηκε. Όλη η γερή μπάζα γίνεται καλοκαιρι.

Δευτερευόντως το πρόβλημα τους είναι ότι αυτοί που τους ακούνε πιο εύκολα θα έδιναν τον αριστερό τους αντίχειρα παρά έστω και ένα ευρώ το μήνα για μουσική.
Καταρχάς δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Μπορεί να γίνει άρση των μέτρων και μια χαρά να γυρίσουν στη δουλειά τους. Ο Δεληβοριάς αν θυμάμαι καλά έχει μια ταράτσα που παίζει τραγουδάκια και κόβει χρήμα και καλά κάνει. Σε Δεληβοριά έχω στάξει προσωπικά χρήμα για όλα τα cd του, πήγα τα παιδιά μου σε παιδικές παραστάσεις του, μια βραδιά σε μια μπουάτ που χρέωναν 18 ευρώ το ουίσκυ κι εγώ πίνω αρκετά μου έφυγαν συνολικά 180 ευρώ. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα. Ε κάτι θα έχει στην άκρη, νισάφι πια. Η Τσανακλίδου είναι μάλλον σε ηλικία συνταξιοδότησης αλλά κι αυτή μετά από τέτοια πορεία δεν μπορεί να τα ξόδεψε όλα σε κόκα. Είπαμε, καλή η κόκα αλλά να κρατάμε και ομπρελίτσα.
Κι αυτό το "μαύρο" που ρίχνουν τι ακριβώς είναι; Παύουν να μας τραγουδούν από την καραντίν; Στα αρκίδια μας. Ποιος νοιάζεται;
Αν οι τύποι αυτοί ήταν πραγματικοί καλλιτέχνες, Μάλαμας, Δεληβοριάς και λοιποί θα έπαιρναν τους δρόμους με μια κιθάρα και θα τραγουδούσαν στον κόσμο, δε θα σκούζανε για το μεροκάματο που έτσι κι αλλιώς το χάσαμε όλοι.
Όταν όμως αυτό ακριβώς το κάνει η Πρωτοψάλτη είναι ακροδεξιά και μαλάκω και ούτε ένας (εκτός από Σαββόπουλο) δε βγαίνει να πει ένα μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cavaliere έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:29 Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος, οι τραγουδιστές είναι χιλιάδες, και όχι μόνο όσοι ξέρετε από τα βίντεο κλιπ και τη δισκογραφία, χιλιάδες βιοπαλαιστές που επί χρόνια, δεκαετίες τραγουδάνε, από μπουζούκια, ταβέρνες, μαγαζιά, πανηγύρια, παιδικά πάρτι, χορούς. Όπως και οι ηθοποιοί δεν είναι όσοι βλέπετε στα σίριαλ μόνο, ούτε οι πρωταγωνιστές μόνο, αλλά χιλιάδες άνθρωποι που στηρίζουν τις παραστάσεις, σε κάθε παράσταση που πάτε να δείτε έναν παπάρα που ξέρετε, παίζουν ίσως 10 που δεν ξέρετε, και έτσι ανεβαίνει το έργο. Όλοι αυτοί ζουν οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά. Αλλά είστε όλοι τόσο γίδια, που δεν σας αξίζει να έχετε τίποτα στη ζωή σας, η επαφή σας με όλα είναι όχι απλά επιφανειακή, αλλά και χυδαία. Αλλά όποιος στους βόθρους κολυμπά, δεν μπορεί να ψαρέψει τίποτα σοβαρό, κακό του κεφαλιού του. Περαστικά.
Αυτά δε λέμε σε όλο το νημα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 03 Μάιος 2020, 13:33

Αυτά δε λέμε σε όλο το νημα;
Δεν ξέρω εσύ τι είπες, πάντως διαβάζω κάτι μαλακίες.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”