Νομίζω και ο έρπης, και τα κονδυλώματα. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ιός του αναπνευστικού που να ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μάιος 2020, 14:49 Χωρις να σημαίνει κάτι για τον συγκεκριμένο κορωνοιο, υπάρχουν άλλοι ιοι που πράγματι επανενεργοποιουνται. Πολλοι απο αυτους είναι τοσο συνηθισμένοι που μαλλον ειναι απιθανο να μην έχεις τουλάχιστον εναν απο αυτους. Ο ιος της ανεμοβλογιας, καθώς και ιοι που προκαλούν λοιμώδη μονοπηρηνωση (cmv, epstein barr virus) ανηκουν σε αυτούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
εδώ μερικά κακά νέα:
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... WkzVA26sw0
φαίνεται πως τα συμπτωματικά παιδιά έχουν το ίδιο ιικό φορτίο με έναν ενήλικα και μπορούν εξίσου να μολύνουν άλλους, όπως ένας ενήλικας
φαίνεται πως τα συμπτωματικά παιδιά έχουν το ίδιο ιικό φορτίο με έναν ενήλικα και μπορούν εξίσου να μολύνουν άλλους, όπως ένας ενήλικας
Μα έχετε κολλήσει σε κάτι πράγματα ρε παιδί μου!!!Αίγαγρος έγραψε: 02 Μάιος 2020, 15:13 εδώ μερικά κακά νέα:
Το ότι το συντριπτικό ποσοστό είναι μη συμπτωματικοί, οι οποίοι όμως φέρουν τον ιό, δεν σας απασχολεί καθόλου ε;;;
Γιατί δεν πιάνετε ένα βιβλίο ιολογίας και κάθεστε και διαβάζετε την κάθε αηδία που γράφει ο κάθε γελοίος δημοσιογράφος;
Τους παρακολουθώ στην τηλεόραση και ειλικρινά θέλω να ξεράσω πάνω στα μούτρα τους!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά για τους ιούς, πριν πιάσουμε βακτήρια, παράγοντες ψ και πράιον;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider

Εκτός ελέγχου ο κορωνοϊός στις ΗΠΑ. Χθες ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός νεκρών με σχεδόν 3.000 θύματα.
Η Κίνα πρέπει να λογοδοτήσει. Οι κιτρινιάρηδες έχουν αίμα στα χέρια τους. Για πολλούς λόγους.
Εδώ ένας πεθαίνει και είναι κρίμα, για τους εκατοντάδες χιλιάδες τι πρέπει να πούμε?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Λεμε και ξαναλεμε. Στις ΗΠΑ το προβλημα προκληθηκε απο την Ευρωπη και ΟΧΙ απο την Κιναlonelyrider έγραψε: 02 Μάιος 2020, 23:00
Εκτός ελέγχου ο κορωνοϊός στις ΗΠΑ. Χθες ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός νεκρών με σχεδόν 3.000 θύματα.
Η Κίνα πρέπει να λογοδοτήσει. Οι κιτρινιάρηδες έχουν αίμα στα χέρια τους. Για πολλούς λόγους.
Εδώ ένας πεθαίνει και είναι κρίμα, για τους εκατοντάδες χιλιάδες τι πρέπει να πούμε?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- hellegennes
Αφού θα πεθάνουμε από ιούς γιατί έτσι είναι η φύση των πραγμάτων, γιατί να διαβάζουμε; Σε τι θα μας βοηθήσει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Tα νουμερα των νεκρων στην Αμερικη ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τον πληθυσμο τους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
παντως η σουηδια αναφερει λιγους σχετικά νεκρους σημερα εχοντας λαβει περιορισμενα μετρα
γενικα δειχνει να πεφτει η καμπυλη της!να εχει φτασει στο peak της
βεβαια τα ιδια λεγαμε και για ιταλια,αλλα συνεχιζει να δινει μεγαλες απωλειες συγκριτικα μερες τωρα απο τοτε που περιμεναμε να ηρεμησει το κυμα
σαφως πιο αργα επεσε η καμπυλη απο οτι περιμεναμε...
γενικα δειχνει να πεφτει η καμπυλη της!να εχει φτασει στο peak της
βεβαια τα ιδια λεγαμε και για ιταλια,αλλα συνεχιζει να δινει μεγαλες απωλειες συγκριτικα μερες τωρα απο τοτε που περιμεναμε να ηρεμησει το κυμα
σαφως πιο αργα επεσε η καμπυλη απο οτι περιμεναμε...
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οχι. Μεταπολεμικα οι ΗΠΑ ειχαν δυο μεγαλες επιδημιες γριπης το 1959 και το 1968 με 100.00 νεκρους εκαστος. Με αυτον τον ρυθμο θα εχει φτασει τους 100.000 τελη Μαιου αρα δεν ειναι μικρο νουμεροfreak έγραψε: 03 Μάιος 2020, 02:37 Tα νουμερα των νεκρων στην Αμερικη ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τον πληθυσμο τους.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- hellegennes
Πάρα πολλά είναι. Ακόμη κι αν πάρεις όλες τις πολιτείες μαζί, που όπως έχω πει ξανά και ξανά είναι ματσακονιά, γιατί είναι μια αχανής έκταση με μικρή πληθυσμιακή πυκνότητα και χρειάζεται πολύς χρόνος για να εξαπλωθεί μια ασθένεια, είναι 9η σε θανάτους/πληθυσμό και με απόλυτη βεβαιότητα ότι το ποσοστό θανάτων που δεν καταγράφονται είναι μεγαλύτερο από άλλες χώρες. Π.χ. το Βέλγιο τούς καταγράφει όλους και το ίδιο άρχισε να κάνει και το ΗΒ.freak έγραψε: 03 Μάιος 2020, 02:37 Tα νουμερα των νεκρων στην Αμερικη ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τον πληθυσμο τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
χαμος γινεται στην αμερικη!οχι και πολυ λιγα θυματα!
- hellegennes
Δεν αναφέρουν το ΣΚ. Γι' αυτό.Κόκκορας έγραψε: 03 Μάιος 2020, 02:39 παντως η σουηδια αναφερει λιγους σχετικά νεκρους σημερα εχοντας λαβει περιορισμενα μετρα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
α μαλιστα
εντωμεταξυ η αμερικη που "παει καλα" εχει 30 χιλιαδες κρουσματα σημερα
απο τα 80 χιλ του πλανητη!
εντωμεταξυ η αμερικη που "παει καλα" εχει 30 χιλιαδες κρουσματα σημερα
απο τα 80 χιλ του πλανητη!
Ναι αστα αυτα και δωσε μια προβλεψη για την Ελλαδα τωρα που χαλαρωνει το λοκνταουν,να ξερουμε τι θα κανουμε.OANNHSEA έγραψε: 02 Μάιος 2020, 16:25Μα έχετε κολλήσει σε κάτι πράγματα ρε παιδί μου!!!Αίγαγρος έγραψε: 02 Μάιος 2020, 15:13 εδώ μερικά κακά νέα:
Το ότι το συντριπτικό ποσοστό είναι μη συμπτωματικοί, οι οποίοι όμως φέρουν τον ιό, δεν σας απασχολεί καθόλου ε;;;
Γιατί δεν πιάνετε ένα βιβλίο ιολογίας και κάθεστε και διαβάζετε την κάθε αηδία που γράφει ο κάθε γελοίος δημοσιογράφος;
Τους παρακολουθώ στην τηλεόραση και ειλικρινά θέλω να ξεράσω πάνω στα μούτρα τους!!!
.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις