Σε όλους τους φούρνους πουλάνε και από τα 2 είδη. Με αναρή προφανώς είναι γλυκές.
Οι σταφίδες λογικά έχουν τον λόγο τους που μπαίνουν. Τις γλυκαίνουν, ακόμα και τις αλμυρές. Αν θες τις βγάζεις μετά. Είναι και "ποσκόλιο", πώς το λέτε εσείς, για να έχεις κάτι να παίζεις.
γιατί έχεις κλειστά τα πμ σου;
το ποσκόλιο μας είναι τα νύχια σου
δοκίμασε όπως σου λέω, η άλλη εκδοχή είναι ανιαρή
Είμαι ακοινώνητος άνθρωπος
Ε καλά, δεν είναι πως τις πεθυμάω κιόλας. Τρώω κάθε 2-3 χρόνια. Χωρίς τσουρέκι δεν μπορώ να "ζήσω" το Πάσχα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
θεωρητικώς ναι,
πρακτικώς βάλε μισή μισή φέτα με ανθότυρο καλής μάρκας πχ νάξου και δεν χρειάζονται ούτε σταφίδες ούτε κλειστά πμ
είναι σχετικά ουδέτερο τυρί που λειτουργεί αραιώνοντας δυνατές γεύσεις, δίνοντας δεύτερη ανάγνωση στον ουρανίσκο
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Μηχανικός έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:57
Τι λέτε, μπορείτε να ζήσετε μερικές μέρες μέσα σε κατάψυξη;
(σε πολύ μεγάλη και χωρίς να έχει πρόβλημα οξυγόνου)
Εγώ όχι αλλά ευχαρίστως να έκλεινα κάποιον να δούμε πόσο θα αντέξει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Μηχανικός έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:57
Τι λέτε, μπορείτε να ζήσετε μερικές μέρες μέσα σε κατάψυξη;
(σε πολύ μεγάλη και χωρίς να έχει πρόβλημα οξυγόνου)
Εγώ όχι αλλά ευχαρίστως να έκλεινα κάποιον να δούμε πόσο θα αντέξει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Μηχανικός έγραψε: 03 Μάιος 2020, 00:57
Τι λέτε, μπορείτε να ζήσετε μερικές μέρες μέσα σε κατάψυξη;
(σε πολύ μεγάλη και χωρίς να έχει πρόβλημα οξυγόνου)
Εγώ όχι αλλά ευχαρίστως να έκλεινα κάποιον να δούμε πόσο θα αντέξει.