!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Anime/Manga
Re: Anime/Manga
Ωραίο το 640. Ίσως στο επόμενο ή το αργότερο στο μεθεπόμενο chapter να έχουμε και τη βασιλική επιβράβευση, που όλοι περιμένουν πώς και πώς. .
Ώρα να προαχθεί ο Σιν μαζί με τους άλλους δύο. Περιμένω και κάποιες σκηνές με τον παράφρονα βασιλιά του Zhao ενώ επίκειται και η απελευθέρωση του Ριμπόκου, που δεν πρόκειται να πεθάνει ακόμα.
Με βάση τα ιστορικά στοιχεία θα πεθάνει αυτοκτονώντας κάποια χρόνια αργότερα.
Ώρα να προαχθεί ο Σιν μαζί με τους άλλους δύο. Περιμένω και κάποιες σκηνές με τον παράφρονα βασιλιά του Zhao ενώ επίκειται και η απελευθέρωση του Ριμπόκου, που δεν πρόκειται να πεθάνει ακόμα.
Με βάση τα ιστορικά στοιχεία θα πεθάνει αυτοκτονώντας κάποια χρόνια αργότερα.
Revival man. Πολύ μέτρια πράγματα, τόσο σεναριακά όσο και σε κάθε επίπεδο. Είναι έκδηλη η έλλειψη πόρων και φαντασίας.
Το να διαβάζει κανείς παλιά μάνγκα το θεωρείς χάσιμο χρόνου;
Όχι, έχω διαβάσει και εγώ παλιά μάνγκα ή άνιμε που βασίζονται σε ιστορίες που γράφτηκαν το 90 ή και παλιότερα.
Το ζήτημα είναι που θες να επικεντρώσεις. Εγώ προσπαθώ να μένω συντονισμένος με τα έργα της νέας φουρνιάς (που βγαίνουν κατά δεκάδες) χωρίς να παραμελώ τα διαχρονικά διαμαντακια.
Για να τα προλαβαίνεις όλα, παλιά και νέα, θες dedication ultra plus οτάκου.
Και μιλάω μόνο για Ιαπωνία, έτσι; Βγαίνουν δεκάδες νέες δουλειές κάθε εποχή, μόνο στην Ιαπωνία.Namrail έγραψε: 27 Απρ 2020, 09:54
Αν ανοίξεις το ρεπερτόριο σου, όπως κάνω εγώ πχ, τότε το πράγμα ξεφεύγει. Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ ή προσπαθώ να παρακολουθήσω κάπου 15-20 κορεατικά webtoon, 5-6 light novels και αρκετές κινεζιες.
Εγώ θέλω να διαβάζω ωραία κόμικς, το αν θα είναι από Αμερική, από Ιαπωνία, από Καζακστάν από το 2020 ή από το 1920 λίγο με ενδιαφέρει.Namrail έγραψε: 27 Απρ 2020, 09:54Όχι, έχω διαβάσει και εγώ παλιά μάνγκα ή άνιμε που βασίζονται σε ιστορίες που γράφτηκαν το 90 ή και παλιότερα.
Το ζήτημα είναι που θες να επικεντρώσεις. Εγώ προσπαθώ να μένω συντονισμένος με τα έργα της νέας φουρνιάς (που βγαίνουν κατά δεκάδες) χωρίς να παραμελώ τα διαχρονικά διαμαντακια.
Βλέπω που καλύπτετε τα πιο πρόσφατα για τα οποία δεν έχω ιδέα και νιώθω πολύ άκυρος να μιλήσω για το Domu, το Sanctuary και το apocalypse meow.
Μόλις διάβασα περίληψη του 641. Το κεφάλαιο ασχολείται απλά με τα προκαταρκτικά και δεν περιλαμβάνει την τελετή επιβράβευσης.
Ο Σιν διάλεξε το νέο του όνομα. Ri Shin. Πάει καρφί για προαγωγή αλλά μόλις ενός βαθμού.
Το.μανγκα πιθανώς να μπαίνει σε hiatus ενός μήνα. Επόμενο τσαπτερ τον Ιούνιο με την τελετή επιβράβευσης.
Χάρα γαμιεσαι ρε φίλε.
Ο Σιν διάλεξε το νέο του όνομα. Ri Shin. Πάει καρφί για προαγωγή αλλά μόλις ενός βαθμού.
Το.μανγκα πιθανώς να μπαίνει σε hiatus ενός μήνα. Επόμενο τσαπτερ τον Ιούνιο με την τελετή επιβράβευσης.
Χάρα γαμιεσαι ρε φίλε.
Έπεσε η κεντα του κορονοιου, έρχεται και η golden week. Πιστεύω ότι θα μπουν στον πάγο αρκετές δουλειές τον επόμενο μήνα.
Σε κάθε περίπτωση ο Χάρα το χρειάζεται το διάλειμμα. Είχε αρχίσει να ρεταρει ο τύπος.
Πριν γίνει αυτό όμως έπρεπε να παρουσιάσει την τελετή επιβράβευσης. Έχει φτάσει τα 11 volumes το συγκεκριμένο γαμω Αρκ.
Σε κάθε περίπτωση ο Χάρα το χρειάζεται το διάλειμμα. Είχε αρχίσει να ρεταρει ο τύπος.
Πριν γίνει αυτό όμως έπρεπε να παρουσιάσει την τελετή επιβράβευσης. Έχει φτάσει τα 11 volumes το συγκεκριμένο γαμω Αρκ.
Είχα αφήσει το tBAtE εδώ και μήνες και τώρα που θέλησα να το ξαναπιάσω έχω ξεχάσει τη μισή ιστορία.
Damn
Damn
Είναι επίσημο, το Kingdom επιστρέφει στις 4 Ιουνίου με την τελετή επιβράβευσης.
Ο Shin (Ri Shin πλέον ) και στα κινέζικα Li Xin (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Li_Xin_ ... P0JkQGzkw0) θα προαχθεί σε στρατηγό.
Πραγματικά ελπίζω να μην ακολουθήσει κατά γράμμα τα ιστορικά γεγονότα και δούμε το αποτυχημένο campaign εναντίον του Chu.

Ο Shin (Ri Shin πλέον ) και στα κινέζικα Li Xin (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Li_Xin_ ... P0JkQGzkw0) θα προαχθεί σε στρατηγό.
Πραγματικά ελπίζω να μην ακολουθήσει κατά γράμμα τα ιστορικά γεγονότα και δούμε το αποτυχημένο campaign εναντίον του Chu.

https://www.novelupdates.com/series/a-r ... e-special/
Έπιασα τη ροή του παραπάνω στο light novel. Πολύ καλά εξελίσσεται το στόρι, αν και υποπτευομαι ότι βρισκόμαστε ακόμα στα προκαταρκτικά.
Ο δημιουργός μόλις που έχει αναπτύξει τα πρώτα κεφάλαια της ιστορίας που έχει στο μυαλό του και ακόμα εισάγει main characters.
Λογικά πάει για πάνω από 300-400 chapters (έχουν ανέβει 112 ως τώρα).
Ένα από τα δυνατά σημεία του έργου είναι ότι δίνεται μια πληθώρα καλών στιγμών στον πρωταγωνιστή, σε αντίθεση πχ με το tBAtE που είναι φειδωλο σε αυτό τον τομέα. Επίσης η γραφή είναι ωραία, χωρίς πολλές αχρειαστες λεπτομέρειες και με συμπαθητική μετάφραση.
Έπιασα τη ροή του παραπάνω στο light novel. Πολύ καλά εξελίσσεται το στόρι, αν και υποπτευομαι ότι βρισκόμαστε ακόμα στα προκαταρκτικά.
Ο δημιουργός μόλις που έχει αναπτύξει τα πρώτα κεφάλαια της ιστορίας που έχει στο μυαλό του και ακόμα εισάγει main characters.
Λογικά πάει για πάνω από 300-400 chapters (έχουν ανέβει 112 ως τώρα).
Ένα από τα δυνατά σημεία του έργου είναι ότι δίνεται μια πληθώρα καλών στιγμών στον πρωταγωνιστή, σε αντίθεση πχ με το tBAtE που είναι φειδωλο σε αυτό τον τομέα. Επίσης η γραφή είναι ωραία, χωρίς πολλές αχρειαστες λεπτομέρειες και με συμπαθητική μετάφραση.
Ξεκίνησα το Star Martial God Technique.
Κλασική κινεζική θεματολογία. Ήρωας με ταλέντο θα περάσει από ατελείωτο cultivation πάνω σε τεχνικές με ονόματα που χρειάζεται να έχεις διαβάσει τουλάχιστον άλλες 4-5 κινεζιές του είδους, για να μην αναρωτηθείς wtf, και τελικά θα γίνει op κάπου στην πορεια και θα αρχίσει να κόβει κώλους.
Σε γενικές γραμμές μοιάζει υποσχομενο αλλά οι λεπτομέρειες που παρουσιάζονται είναι εξουθενωτικές, όπως βέβαια συμβαίνει στις περισσότερες κινεζιές.
Κλασική κινεζική θεματολογία. Ήρωας με ταλέντο θα περάσει από ατελείωτο cultivation πάνω σε τεχνικές με ονόματα που χρειάζεται να έχεις διαβάσει τουλάχιστον άλλες 4-5 κινεζιές του είδους, για να μην αναρωτηθείς wtf, και τελικά θα γίνει op κάπου στην πορεια και θα αρχίσει να κόβει κώλους.
Σε γενικές γραμμές μοιάζει υποσχομενο αλλά οι λεπτομέρειες που παρουσιάζονται είναι εξουθενωτικές, όπως βέβαια συμβαίνει στις περισσότερες κινεζιές.
Και εδώ ένα ενδιαφέρον βίντεο για την καθημερινότητα ενος μανγκακα. Ο τύπος στο βίντεο δεν είναι από τους πλέον ευπωλητους, αλλά όπως μπορεί να δει κάποιος στην (εξωραισμενη) περιγραφη, όλη του η ζωή είναι ρυθμισμένη με απόλυτη λεπτομέρεια. Ρομπότ είναι.Namrail έγραψε: 29 Απρ 2020, 19:55 Έπεσε η κεντα του κορονοιου, έρχεται και η golden week. Πιστεύω ότι θα μπουν στον πάγο αρκετές δουλειές τον επόμενο μήνα.
Χθες έφτασα τη ροή στο gosu, διαβάζοντας και τα τελευταία chapters που ανέβασε μετά την ανάρρωση του ο δημιουργός.
Συνεχίζει δυνατά από εκεί που το αφησε, παρά τις τεράστιες ταλαιπωρίες που πέρασε τους τελευταίους μήνες.
Συνολικά ως τώρα παίρνει ένα 8/10 και είναι ισάξιο με το ruler of the land.
Το gosu έχει καλύτερο, πιο καυστικό χιούμορ (σε αντίθεση με το καφρικο του RotL), πιο όμορφο και ιδιαίτερο στυλ, δεν δείχνει το ατελείωτο fanservice του RotL αλλά υστερεί σε βάθος ιστορίας (ως τώρα).
Πολύ τίμιο πάντως.
Συνεχίζει δυνατά από εκεί που το αφησε, παρά τις τεράστιες ταλαιπωρίες που πέρασε τους τελευταίους μήνες.
Συνολικά ως τώρα παίρνει ένα 8/10 και είναι ισάξιο με το ruler of the land.
Το gosu έχει καλύτερο, πιο καυστικό χιούμορ (σε αντίθεση με το καφρικο του RotL), πιο όμορφο και ιδιαίτερο στυλ, δεν δείχνει το ατελείωτο fanservice του RotL αλλά υστερεί σε βάθος ιστορίας (ως τώρα).
Πολύ τίμιο πάντως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-