!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Τσιόδρας με απογοήτευσε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Ο Τσιόδρας με απογοήτευσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Δεν τον άκουγα καθημερινά και μου διέφυγε το σοβαρό κατ' εμέ ατόπημα που έκανε.
Στις 24 Φεβρουαρίου πέθανε η 41χρονη από τα Κορέστεια Καστοριάς που είχε υποκείμενο νόσημα και την είπαν να κάτσει στο σπίτι της. Την επόμενη ημέρα ο Τσιόδρας αναφέρθηκε σ' αυτό το γεγονός.

Τρεις μέρες μετά, στις 28 Φεβρουαρίου, εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου από το Ντοκουμέντο και είπε ''διακρίνω μία αίσθηση να σκορπίσετε τον φόβο η οποία δεν μου αρέσει''. Η ερώτηση ήταν ότι κάποιος γνωστός της δεν είχε προσωπικό γιατρό και τι πρέπει να κάνουν όσοι βρίσκονται σ' αυτή τη θέση. Συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο την 41χρονη. Προφανώς ο Τσιόδρας ξέχασε ότι έγινε με παρόμοιες συνθήκες ο θάνατος της 41χρονης. Από όλη την εικόνα μοιάζει σαν να ρίχνει την ευθύνη στον ασθενή και στην περίπτωση της 41χρονης στην ίδια.

Εκνευρίστηκε επειδή η ερώτηση ήταν από το Ντοκουμέντο; Έχει δικαίωμα να μιλάει σαν πολιτικός;
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τον πήγαινα μέχρι τώρα.

Στοιχεία εδώ.

Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Re: Ο Τσιόδρας με απογοήτευσε

Εδώ ασαφείς οδηγίες δια τηλεφώνου από τον ΕΟΔΥ σε μία που ήταν τυχερή που ήταν στην Αθήνα. Αν ζούσε στα Κορέστεια ...

Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ως το τον κρίνουμε;
Σαν επιστήμονα που έχει αναλάβει επικεφαλής για την αντιμετώπιση της πανδημίας η σαν πολιτικό πρόσωπο; (που δεν είναι , άσχετα με το εαν πολλές φορές η επιστήμη εμπλέκεται σε πολιτικές επιλογές ..,)
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Είναι πολιτικό πρόσωπο, έχει γίνει το όργανο της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Μας τάχεις κάνει τσουρέκια με τον Τσιόδρα. Get a life ρε!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νομίζω ότι είμαι ήρεμος άνθρωπος. Αν όμως δούλευα 24/7 για κάποιους μήνες και είχα τόσες ευθύνες, τόσο τρέξιμο και τους δημοσιογράφους να με ρωτούν (αρκετές φορές δεικτικά), δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατήσω την ψυχραιμία μου. Μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο θέμα.

Απαιτείτε οι άλλοι να είναι υπεράνθρωποι και τέλειοι. Δεν υπάρχουν αυτά. Συνολικά μου φαίνεται αξιόλογος άνθρωπος και νομίζω ότι δουλεύει σκληρά. Και λάθη θα γίνουν και πισωγυρίσματα. Δεν μπορώ να κρίνω την επιστημονική του επάρκεια. Θα ήταν αστείο. Αν έχετε κάτι καλύτερο, ακούω προτάσεις.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αν σε πάρει τηλέφωνο, τύπε, μην απαντήσεις. Κράτα χαρακτήρα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Προπαγάνδα είναι να συσχετίζεις ένα περιστατικό (το περιστατικό της ερώτησης, η οποια δεν ειναι ερώτηση, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση) χωρίς χρόνιο νόσημα το οποίο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και κατά πάσα πιθανότητα είναι μούφα γιατί το ντοκουμέντο είναι εφημερίδα μισθωμένη από κόμμα , με ένα πραγματικό περιστατικό 41χρονης ΜΕ χρόνιο νόσημα 4 μέρες πριν, που απεβίωσε και το οποιο μπορεί να επιβεβαιωθεί !

Προφανώς δεν είναι Φεβρουάριος αλλά Μάρτιος, τον Φεβρουάριο δεν γίνονταν ανακοινώσεις !

Εκείνη την περίοδο ειχα επικοινώνησει με 2-3 παθολόγους ιδιώτες για συμπτωματα που είχα, ουδείς αρνήθηκε να με δει ! Περισσότερο φοβόμουνα εγώ στην περίπτωση που δεν είχα τίποτα, να με κολλήσουν αυτοί, και όχι αυτοί να δουν εμένα ! Η πλειοψηφεία των ιδιωτών ιατρών εξάλλου εργάζονταν σε ιδιωτικές κλινικές και έβλεπαν κρούσματα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς.

Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:51 Αν σε πάρει τηλέφωνο, τύπε, μην απαντήσεις. Κράτα χαρακτήρα.
:smt005:
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

nik_killthemall έγραψε: 02 Μάιος 2020, 22:02 Προπαγάνδα είναι να συσχετίζεις ένα περιστατικό (το περιστατικό της ερώτησης, η οποια δεν ειναι ερώτηση, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση) χωρίς χρόνιο νόσημα το οποίο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και κατά πάσα πιθανότητα είναι μούφα γιατί το ντοκουμέντο είναι εφημερίδα μισθωμένη από κόμμα , με ένα πραγματικό περιστατικό 41χρονης ΜΕ χρόνιο νόσημα 4 μέρες πριν, που απεβίωσε και το οποιο μπορεί να επιβεβαιωθεί !

Προφανώς δεν είναι Φεβρουάριος αλλά Μάρτιος, τον Φεβρουάριο δεν γίνονταν ανακοινώσεις !

Εκείνη την περίοδο ειχα επικοινώνησει με 2-3 παθολόγους ιδιώτες για συμπτωματα που είχα, ουδείς αρνήθηκε να με δει ! Περισσότερο φοβόμουνα εγώ στην περίπτωση που δεν είχα τίποτα, να με κολλήσουν αυτοί, και όχι αυτοί να δουν εμένα ! Η πλειοψηφεία των ιδιωτών ιατρών εξάλλου εργάζονταν σε ιδιωτικές κλινικές και έβλεπαν κρούσματα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς.

Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:51 Αν σε πάρει τηλέφωνο, τύπε, μην απαντήσεις. Κράτα χαρακτήρα.
:smt005:
Γι' αυτό έβαλα το βίντεο και με το περιστατικό της Αθηναίας που σώθηκε επειδή ήταν στην Αθήνα. Αν ήταν στα κατσάβραχα της Καστοριάς θα πέθαινε. Ο Τιόδρας μόλις τρεις μέρες μετά είπε ότι κανένα νοσοκομείο δεν αρνείται να δεχτεί ασθενή. Γιατί έμεινε η 41χρονη στο σπίτι της; Θεωρείς ότι κάνω προπαγάνδα;

Αν ήξερε αυτός που μίλησε στο τηλέφωνο πού είναι το χωριό Γάβρος όπου γιατρός πάει μόνον αν χαθεί ή για κυνήγι, τι λες να έκανε; Ο Τσιόδρας προφανώς έκρινε με τα μέτρα της Αθήνας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”