talaipwros έγραψε: 02 Μάιος 2020, 15:31
προβλημα εχουν οσοι bmwδητες αγοραζουν μεταχειρισμενο 5ετιας και ανω.
οσοι εκλεκτικοι αγοραστες αγοραζουν καινουριο το οχημα επειδη εκτιμουν την ποιοτητα οδηγησης, τον κινητηρα και τον εξοπλισμο της BMW ειναι οι καλυτεροι οδηγοι ( μαζι με τους οδηγους Lexus)
με μόνο πρόβλημα να διαφοροποιηθούν από τους ρουμανοβούλγαρους με τη μπέμπα πενταετίας (: ηβ εκδοχή του αλβανού με Ε36) μια που το εβολουσιοναρυ και μπαμπουσκα ντηζαην δεν επιτρέπει εύκολη διάκριση μεταξύ μοντέλων και γενεών
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
talaipwros έγραψε: 02 Μάιος 2020, 15:31
οσοι εκλεκτικοι αγοραστες αγοραζουν καινουριο το οχημα επειδη εκτιμουν την ποιοτητα οδηγησης, τον κινητηρα και τον εξοπλισμο της BMW ειναι οι καλυτεροι οδηγοι ( μαζι με τους οδηγους Lexus)
με μόνο πρόβλημα να διαφοροποιηθούν από τους ρουμανοβούλγαρους με τη μπέμπα πενταετίας (: ηβ εκδοχή του αλβανού με Ε36) μια που το εβολουσιοναρυ και μπαμπουσκα ντηζαην δεν επιτρέπει εύκολη διάκριση μεταξύ μοντέλων και γενεών
μα για αυτο η BMW αλλαζει μονδελο καθε 4 χρονια ( επισης ο σωστος ο αγοραστης δεν βαζει ποτε personalised plates, οποτε η ημερομηνια πρωτης αγορας μονδελου φαινεται)
παντως ετσι οπως πανε τα πραγματα με τους δρομους/ορια ταχυτητας και δεδομενου οτι η lexus εβαλε επιτελους apple pay/android play, ψηνομαι για επιστροφη σε lexus cruiser σαν το 450h π.χ ή κανα LS AWD μεχρι να βγει γερμανος με μπαταρια ( γερμανος, οχι κινεζογερμανος, το iX3 θα παραγεται μονο κινα)
Ντάξει είπαμε ,έκανα μαλακίες* ,ήμουν νιος ,τώρα γέρασα και σοβάρεψα
*Έβαλα κόντρα- αυτός με προκάλεσε- γω με το corolla με BMW στα φανάρια και τον "'ήπιε"
Δεν το λες και σημαντικο κατορθωμα.
Τοτε με τα γερμανικα αν ηθελες να πας γρηγορα εβγαζες πανι και εψαχνες ουριο ανεμο.
Ενώ τώρα γμσ τα, astra 1400cc έχω, μοντέλο 2010: δεν τραβάει το γαμημένο , ψόφια 90 άλογα σε 1300 κιλά αμάξι Μόνο για αουτόμπαν είναι..
Ξηγα ρε απο την αρχη.
Εγω νομιζα οτι μιλουσες για τα early '90s
Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 14:43
Στην τελευταία θέση θέση ως πλέον ηλίθιους είχε τους βαγκιτες και στη πρώτη θέση ως πιο σοβαρούς και ευστροφους τους οδηγούς Ρενο
Άρθρο που θα ξεχείλιζε δίκιο (δεν το έχω διαβάσει)
εδώ και χρόνια αντικαταστάθηκαν εν μέρει από αουντι: φιλόδοξοι βαγκίτες, επιθετικοί (πιο πολύ τεηλγκεητινγκ κι από μπατσικό) ή αρσενικές καρεν
Οι πιο "καλοι" οδηγοι μπεμβε που έχω πετύχει, απλά οδηγούσαν επιθετικά. Δλδ πιεζαν μέχρι να καταφέρουν να προσπεράσουν, γιατί αυτή είναι η βασική επιδίωξη κάθε ενός που οδηγεί μπέμπα. Σε κάθε προσπέραση νομίζουν ότι το πουλί τους μεγαλώνει 10 εκατοστά.
Οι χειρότεροι έκαναν σφήνες με μεγάλη ταχυτητα και επικινδυνότητα ενώ με έναν πήγα κάποτε να τρακαρω. Ήμουν στην αριστερή λωρίδα της Αθηνών Λαμίας και πήγαινα νορμάλ με κάπου 140. Και έρχεται ο κάφρος με πανω από 200 κορναροντας να κάνω στην άκρη.
Έκανα. Το πόδι του στο φρένο δεν πήγε ποτέ, πέρασε οριακά από δίπλα μου. Αν ήμουν γέρος και αργούσα να πάρω χαμπάρι τι γινόταν θα είχαμε δυστύχημα.
Λογικό οι βαγκιτες να είναι κομπλέξες , έχουν δώσει ένα σκασμός λεφτά για γκολφ 1300 με κομπρεσέρ και τούρμπο για χαμηλά και ψηλά , και όλο μάστορα για Νέα πιστόνια είναι.
Για τους BMW πραγματικά , τι φάση ; Φλας δεν υπάρχουν , ο δρόμος όλος για αυτούς , και μετά είναι και οι διτροχοι με φάλαινες gs , τριβαλιτσο μόνιμα ώστε να κολλάει στην κίνηση και να καίνε τα πόδια από τα βυζιά του μποξτερ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
εδώ και χρόνια αντικαταστάθηκαν εν μέρει από αουντι: φιλόδοξοι βαγκίτες, επιθετικοί (πιο πολύ τεηλγκεητινγκ κι από μπατσικό) ή αρσενικές καρεν
Οι πιο "καλοι" οδηγοι μπεμβε που έχω πετύχει, απλά οδηγούσαν επιθετικά. Δλδ πιεζαν μέχρι να καταφέρουν να προσπεράσουν, γιατί αυτή είναι η βασική επιδίωξη κάθε ενός που οδηγεί μπέμπα. Σε κάθε προσπέραση νομίζουν ότι το πουλί τους μεγαλώνει 10 εκατοστά.
Οι χειρότεροι έκαναν σφήνες με μεγάλη ταχυτητα και επικινδυνότητα ενώ με έναν πήγα κάποτε να τρακαρω. Ήμουν στην αριστερή λωρίδα της Αθηνών Λαμίας και πήγαινα νορμάλ με κάπου 140. Και έρχεται ο κάφρος με πανω από 200 κορναροντας να κάνω στην άκρη.
Έκανα. Το πόδι του στο φρένο δεν πήγε ποτέ, πέρασε οριακά από δίπλα μου. Αν ήμουν γέρος και αργούσα να πάρω χαμπάρι τι γινόταν θα είχαμε δυστύχημα.
Όντως , πριν 3 μήνες με 120 οδηγούσα στην εθνική και μου έπαιζε τα φώτα και κόρναρε ο καριόλης , πέρασε σίφουνας και ταράχτηκε και το αμάξι απ' το ramming
Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 14:43
Στην τελευταία θέση θέση ως πλέον ηλίθιους είχε τους βαγκιτες και στη πρώτη θέση ως πιο σοβαρούς και ευστροφους τους οδηγούς Ρενο
Άρθρο που θα ξεχείλιζε δίκιο (δεν το έχω διαβάσει)
Ήταν σε έντυπο αρχών των 00's και μάλιστα με είχε ξενίσει τότε γιατί μ'άρεσε πολύ το σ3. Μετά κατάλαβα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"