!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:10 Στην τελική οι μουσικοί έχουν ένα εκατομμύριο διεξόδους. Μπορούν να κάνουν unplugged live από το σπίτι τους με patreon και Youtube, να προωθήσουν παλιότερα τραγούδια τους ή ακόμη και να κυκλοφορήσουν unplugged/ακουστικές εκδοχές νέων τραγουδιών σε itunes/youtube ή όπου αλλού.
Οκ. Μάλλον εννοείς άλλο πράγμα όταν λες εσύ μουσικός
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Όποιος γνωστός καλλιτέχνης μιλάει για τον εαυτό του ζητώντας επιδομα, είναι σουργελο. Αν ζητάει να ανοίξουν τα μαγαζιά με κανόνες, είναι δικαίωμα του. Επιδόματα πρέπει να πάρουν όσοι έχουν χαμηλά εισοδήματα, και να παρθούν υπόψιν και άλλα κριτήρια. Επειδή το κάθε σουργελο ζητάει βοήθεια, δε σημαίνει πως δε θα δώσουμε σε όποιον πραγματικα έχει θέμα. Και όσο πάει καλά το πράμα, ας ανοίξουν και οι εκδηλώσεις με κανόνες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:10 Στην τελική οι μουσικοί έχουν ένα εκατομμύριο διεξόδους. Μπορούν να κάνουν unplugged live από το σπίτι τους με patreon και Youtube, να προωθήσουν παλιότερα τραγούδια τους ή ακόμη και να κυκλοφορήσουν unplugged/ακουστικές εκδοχές νέων τραγουδιών σε itunes/youtube ή όπου αλλού.
Θ|ελω να μου απαντησεις ειλικρινα. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εδωσες λεφτα για μουσικη? Κατανοεις οτι πλεον οι μουσικοι (γνωστοι και αγνωστοι) ζουν απο τα λαιβ. Ακομα και στα λαιβ τα εσοδα για τους περισσοτερους μουσικους, δεν ειναι τα εισητηρια αλλα κυριως το merch (μλπουζακια, κονκαρδες, κτλ...). Αυτο ειναι απλα τραγικο.

Επισης αυτο που λες οτι εβγαζαν μια περιουσια και τωρα στραβωσαν ισχυει για το 1% των μουσικων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:12
hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:01 Συμφωνώ ότι είναι θέμα για τους τεχνικούς. Για τους μουσικούς δεν θα μπορούσε να μου καίγεται καρφάκι λιγότερο από ό,τι τώρα.
Γιατί πιστεύεις ότι ένας ηχολήπτης παίρνει πιο λίγα από έναν ντράμερ που δεν παίζει με μεγάλο όνομα; Μπορεί να παίρνει τα ίδια και ή λιγότερα. Μουσικός είναι και αυτός που παίζει με τον Ρέμο με καλό τριψήφιο μεροκάματο, μουσικός και αυτός που παίζει σε ταβερνάκι και συνοδεύει μια τραγουδίστρια και δεν τους ξέρει κανείς. Ο δεύτερος παίρνει κάτω από 100 (και ίσως κάτω από 70) και να κάνει 1-2 μεροκάματα την εβδομάδα τα τελευταία χρόνια.

Τέλος πάντων, υπάρχουν και άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας που έχουν χτυπηθεί εξίσου άσχημα.
Δεν το νομίζω γιατί έχω φίλο επαγγελματία μουσικό (πληκτρά) και ξέρω τις αμοιβές. Στην τελική, αν ο ντράμερ παίρνει 400 ευρώ τον μήνα, σημαίνει ότι δεν δουλεύει, κάνει χόμπι, και θα πρέπει να αλλάξει αμέσως επάγγελμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:05
Ερμής έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:01 Καλά τώρα και εσύ μπορεί να μην έχεις ακουστά τον Αργυρό, το Βερτη, τη Ντεμι πως τη λένε, τι πα να πει αυτό;
ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, δεν μιλάμε
για εξπεριμένταλ μπάντα νεοζηλανδών

άντε τον Δεληβοριά, αλλά να μη ξέρει Έλληνας (που υποθέτω ζει στην Ελλάδα)
Τσανακλίδου και Μάλαμα; να αγνοεί την ύπαρξή τους; έλα τώρα γκάιζ
τσανακλιδου ξερω, μαλαμα καπου εχω ακουστα το ονομα, αλλα αν περνουσε τωρα διπλα μου δεν θα τον γνωριζα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:13 Αυτο που θελουν οι μουσικοι και οι τεχνικοι (και το ξερω απο πρωτο χερι) ειναι το αυτονοητο. Να συμπεριληφθουν και αυτοι στο 800ευρω σε πρωτοι φαση. Η' τουλαχιστον να εχουν την ιδια αντιμετωπιση με τους υπολοιπους ελευθερους επαγγελματιες. Το θεωρεις παραλογο?

προσωπικα το στηριζω
αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι ακομα και να το παρουν το επαγγελμα τους ειναι νεκρο μεχρι να βρεθει καποιο φαρμακο :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:14
Οκ. Μάλλον εννοείς άλλο πράγμα όταν λες εσύ μουσικός
Οργανοπαίχτης, ερμηνευτής, συνθέτης και συνδυασμοί τους. Αυτά που έγραψα ισχύουν γι' αυτούς. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ας βγούνε τώρα και οι ηθοποιοί να ζητήσουν τα ρέστα, γιατί κλείσανε τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και η παραγωγή σειρών στην τηλεόραση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

alekhine έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:21
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:13 Αυτο που θελουν οι μουσικοι και οι τεχνικοι (και το ξερω απο πρωτο χερι) ειναι το αυτονοητο. Να συμπεριληφθουν και αυτοι στο 800ευρω σε πρωτοι φαση. Η' τουλαχιστον να εχουν την ιδια αντιμετωπιση με τους υπολοιπους ελευθερους επαγγελματιες. Το θεωρεις παραλογο?

προσωπικα το στηριζω
αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι ακομα και να το παρουν το επαγγελμα τους ειναι νεκρο μεχρι να βρεθει καποιο φαρμακο :102: :102:
Δυστυχως αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να αποκλειστουν.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:10
alekhine έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:05 ρε συ το ιδιο λεμε

οι μουσικοτεχνικοι πανε για εξαφανιση μεχρι να βρεθει φαρμακο γιατι κανεις δεν θα μπορει να παει σε συναυλια η σε μαγαζι με live :102: :102:
Το ξέρω ότι λέμε το ίδιο. Μου φαίνεται τραγικό που κάποιοι υποστηρίζουν άτομα που έκαναν γερή μπάζα τις καλές εποχές και τώρα κλαίγονται.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:06 Δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες πλούσιοι, το ακριβώς αντίθετο είναι ο κανόνας θα έλεγα. Ο Δεληβοριάς μπορεί να έχει βγάλει κάποια
φράγκα από το τραγούδι και πολιτικά μιλώντας καλά κάνει που φωνάζει,στη τελική αν δε το έκανε θα τον κατηγορούσαν πως είναι
αναίσθητος κλπ Απλά, το πρόβλημα με τους καλλιτέχνες είναι πως ζητούν κάτι το οποίο ζητεί όλος ο ιδωτικός τομέας ούτε λίγο ούτε
πολύ άρα μάλλον είναι ουτοπικό αυτό που ζητάνε.
Οι πλούσιοι είναι που φωνάζουν. Ή αυτοί που θα έπρεπε να είναι πλούσιοι. Αυτό που ζητάνε, δε, είναι θρασύ, γιατί προτεραιότητα έχουν όλα τα επαγγέλματα που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Στην τελική οι μουσικοί έχουν ένα εκατομμύριο διεξόδους. Μπορούν να κάνουν unplugged live από το σπίτι τους με patreon και Youtube, να προωθήσουν παλιότερα τραγούδια τους ή ακόμη και να κυκλοφορήσουν unplugged/ακουστικές εκδοχές νέων τραγουδιών σε itunes/youtube ή όπου αλλού.

Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει καμμία διέξοδο και δεν μπορεί να αλλάξει ξαφνικά επάγγελμα.
Νομίζω πως έχεις πέσει στη λούμπα που λέει Τραγουδιστής=Δεληβοριάς. Ο Δεληβοριάς μπορεί να κάνει live στο youtube και να βγάλει κάποια φράγκα, ο ανώνυμος καλλιτέχνης έχω την αίσθηση πως δε μπορεί. Επιπλέον, ο Δεληβοριάς ως επώνυμος έχει τη δυνατότητα να πει κάποια
πράγματα και να ακουστεί, οπότε πράττει πολύ σωστά που μιλάει εξ'ονόματος των συναδέλφων του.Δε νομίζω πως υπάρχει ηθικό πρόβλημα
σε όλο το στόρι, το πρόβλημα είναι καθαρά πρακτικό, σε αυτό δε νομίζω πως διαφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:22 Ας βγούνε τώρα και οι ηθοποιοί να ζητήσουν τα ρέστα, γιατί κλείσανε τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και η παραγωγή σειρών στην τηλεόραση.
Και πολυ καλα θα κανουν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:18 Θελω να μου απαντησεις ειλικρινα. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εδωσες λεφτα για μουσικη?
Τον Ιανουάριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Στέλιος Μάινας "Οι καλλιτέχνες θα θέλαμε να γίνουμε ορατοί για την κυβέρνηση"
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:23
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:18 Θελω να μου απαντησεις ειλικρινα. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εδωσες λεφτα για μουσικη?
Τον Ιανουάριο.
Αγορασεις καποιο cd ή πηγες στα μπουζουκια?
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:22
hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 13:22 Ας βγούνε τώρα και οι ηθοποιοί να ζητήσουν τα ρέστα, γιατί κλείσανε τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και η παραγωγή σειρών στην τηλεόραση.
Και πολυ καλα θα κανουν.
απο οτι ειδα παντως βγηκε ΚΥΑ την τεταρτη που τους εντασσει ολους αυτους που συζηταμε στο 800αρι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”