!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχει δημοσιοποιηθει ποτε περιστατικο γυναικας αυνανιστριας;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Εχει δημοσιοποιηθει ποτε περιστατικο γυναικας αυνανιστριας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:44 Το σκουλαρίκι στη γλώσσα δεν με ενθουσιάζει. Αυτό που μου άρεσε και ήθελα να βάλω είναι στο πλάι στα χείλη ενα διαμαντάκι αλλά επειδή έχω ελιά απο τη μια πλευρά μου έλεγαν δεν θα είναι ωραίο και νομίζω έτσι είναι. Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό :lol: αλλά είναι πολύαγαπημένες :hebit:
Το σωστό νέτο είναι αυτό που έχει λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και σώμα τόσο όσο, χωρίς υπερβολές.

Δλδ δεν έχει βυζί με διάμετρο μισό μέτρο ή καμια κωλαρα που ξεχωρίζει πολύ. Τόσο όσο. Τότε είναι καυλωτικη η αλυσίδα στο πόδι, ιμχο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:55
Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:44 Το σκουλαρίκι στη γλώσσα δεν με ενθουσιάζει. Αυτό που μου άρεσε και ήθελα να βάλω είναι στο πλάι στα χείλη ενα διαμαντάκι αλλά επειδή έχω ελιά απο τη μια πλευρά μου έλεγαν δεν θα είναι ωραίο και νομίζω έτσι είναι. Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό :lol: αλλά είναι πολύαγαπημένες :hebit:
Το σωστό νέτο είναι αυτό που έχει λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και σώμα τόσο όσο, χωρίς υπερβολές.

Δλδ δεν έχει βυζί με διάμετρο μισό μέτρο ή καμια κωλαρα που ξεχωρίζει πολύ. Τόσο όσο. Τότε είναι καυλωτικη η αλυσίδα στο πόδι, ιμχο.
Ε γι αυτό λέω δεν είμαι το νέτο το σωστό για αλυσίδα στο πόδι αλλά την φοράω, τι α καμς; α καητς να σκαης;
:lol:

Το ιμχο τι είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Γινεται παντα οτι προσταξει η μοδα - αδιαφορο αν τους πηγαινει η οχι και φυσικα ελαχιστες πιστευουν πως δεν ειναι γοητευτικοτατες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:01
Το ιμχο τι είναι;
κατά την μη ταπεινή του γνώμη :P
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Την δεκαετια του 90 αλυσιδα στο ποδι=λεσβια η μπαισεξουαλ στην καλυτερη
Φυσικα οι εποχες εχουν αλλαξει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:05 Την δεκαετια του 90 αλυσιδα στο ποδι=λεσβια η μπαισεξουαλ στην καλυτερη
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:02 Γινεται παντα οτι προσταξει η μοδα - αδιαφορο αν τους πηγαινει η οχι και φυσικα ελαχιστες πιστευουν πως δεν ειναι γοητευτικοτατες .
Όχι απλά άμα αρέσει σε εμάς οι άλλοι μας περισσεύουν. Τώρα αν το έχει προσταξει η μοδα εδώ και 15 χρόνια δεν ξέρω, δεν τα παρακολουθώ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:05 Την δεκαετια του 90 αλυσιδα στο ποδι=λεσβια η μπαισεξουαλ στην καλυτερη
Το 90 ήμουν 7 χρόνων.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:03
Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:01
Το ιμχο τι είναι;
κατά την μη ταπεινή του γνώμη :P
Μπερδεύτηκα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:07
Αγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:02 Γινεται παντα οτι προσταξει η μοδα - αδιαφορο αν τους πηγαινει η οχι και φυσικα ελαχιστες πιστευουν πως δεν ειναι γοητευτικοτατες .
Όχι απλά άμα αρέσει σε εμάς οι άλλοι μας περισσεύουν. Τώρα αν το έχει προσταξει η μοδα εδώ και 15 χρόνια δεν ξέρω, δεν τα παρακολουθώ.
δεν γνωριζω αν και ποσο επηρρεαζεσαι - γενικα μιλησα - αυτο που παρατηρω ειναι κυματα οπως ξαφνικα να φορανε σχεδον ολες ακομα κ γαλοτσες :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:14
Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:07
δεν γνωριζω αν και ποσο επηρρεαζεσαι - γενικα μιλησα - αυτο που παρατηρω ειναι κυματα οπως ξαφνικα να φορανε σχεδον ολες ακομα κ γαλοτσες :003:
Έτσι πάει μωρέ γενικότερα άντρες γυναίκες. Βγαίνει κάτι το βλέπεις, αμα σ αρέσει το υιοθετείς αν όχι το προσπερνάς. Εκτός από τους καμένους που το υιοθετούν μόνο και μόνο επειδή είναι της μοδός.

Que Sera, Sera...
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Naida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:44
Namrail έγραψε: 02 Μάιος 2020, 10:33
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 23:24
Επίσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπορεί να σας φέρουν οτιδήποτε πχ τα κόκκινα νυχια, τα κοκκινα χείλια, μια αλυσιδιτσα στο πόδι ή ενα σκουλαρίκι στη γλώσσα, ένα ζευγάρι γοβες κτλ κτλ.
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα μου θυμίζει κάτι απλυτες εαακιτισες. Αντιαισθητικο. Η αλυσίδα στο πόδι είναι καυλωτικη όταν τη φοράει το σωστό νέτο.
Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό :lol: αλλά είναι πολύαγαπημένες :hebit:
Για να σε δενουν μην φυγεις μακρια ε;
Good move.Εγκρινω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stergiosbik έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:33

Το σκουλαρίκι στη γλώσσα μου θυμίζει κάτι απλυτες εαακιτισες. Αντιαισθητικο. Η αλυσίδα στο πόδι είναι καυλωτικη όταν τη φοράει το σωστό νέτο.
Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό :lol: αλλά είναι πολύαγαπημένες :hebit:
Για να σε δενουν μην φυγεις μακρια ε;
Good move.Εγκρινω.

Εικόνα
Ναι αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να κλωτσάμε ε. Just saying δηλαδή.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 23:24
Επίσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπορεί να σας φέρουν οτιδήποτε πχ τα κόκκινα νυχια, τα κοκκινα χείλια, μια αλυσιδιτσα στο πόδι ή ενα σκουλαρίκι στη γλώσσα, ένα ζευγάρι γοβες κτλ κτλ.
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα δεν με ενθουσιάζει. Αυτό που μου άρεσε και ήθελα να βάλω είναι στο πλάι στα χείλη ενα διαμαντάκι αλλά επειδή έχω ελιά απο τη μια πλευρά μου έλεγαν δεν θα είναι ωραίο και νομίζω έτσι είναι. Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό :lol: αλλά είναι πολύαγαπημένες :hebit:
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα σημαίνει περάστε για πίπες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

jason έγραψε: 02 Μάιος 2020, 11:54

Το σκουλαρίκι στη γλώσσα δεν με ενθουσιάζει. Αυτό που μου άρεσε και ήθελα να βάλω είναι στο πλάι στα χείλη ενα διαμαντάκι αλλά επειδή έχω ελιά απο τη μια πλευρά μου έλεγαν δεν θα είναι ωραίο και νομίζω έτσι είναι. Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό :lol: αλλά είναι πολύαγαπημένες :hebit:
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα σημαίνει περάστε για πίπες
Πολλά τα στερεότυπα παιδιά, ξεφύγετε λίγο.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”