Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:37
Ναι, το πέος μπορεί να είναι και πεσμένο, οπότε είναι κακομοίρικο και σεξουαλικά μη θελκτικό. Ενώ τα βυζιά είναι πάντα βυζιά.
Μπορεί να είναι κι αυτά πεσμένα.
Δεν παίζει ρόλο. Μπορεί να είναι πιο ξεσηκωτικό ένα στητό στήθος, αλλά ένα στήθος είναι πάντα ένα στήθος. Τώρα μην αρχίσεις να μου λες για εβδομηντάχρονες και μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Νοοτροπίες πατριαρχίας εχουμε.που δυσκολεύουν τη ζωή όλων
Πατριαρχία είναι όταν καταπιέζουν οι άνδρες, πατριαρχία και όταν καταπιέζουν οι γυναίκες?
Έλα βρε Νάιδα, αυτά είναι για κάτι βλαμμένες, που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ άνδρα (με δική τους ευθύνη).
Τί σχέση έχεις εσύ μ' αυτές τις βλακείες του φεμινισμού τρίτου κύματος?
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:43
τελικα πρεπει να προχωρησει αμεσως το σχεδιο του Goback
ναιδα οι νταλικες τι σου λενε?
Ποιο ειναι το σχέδιο του Goback;
Μ'αρέσουν οι νταλίκες. Πάντα ήθελα να οδηγήσω μια.
Αν και διαβαζοντας το νημα καταληγω οτι σιγουρα πρεπει να καταστρωσω ενα σχεδιο για τη σωτηρια της ανθρωποτητας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν και διαβαζοντας το νημα καταληγω οτι σιγουρα πρεπει να καταστρωσω ενα σχεδιο για τη σωτηρια της ανθρωποτητας.
H Νaida που αυνανιζεται σε κινουμενο αυτοκινητο,ο χελωνος με τις υπερεθαισθητες ρωγες και ο χελις που την δενει στον αστραγαλο
Απαρτια
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49
Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Στανταρακι και το τι εκανες αμεσως μετα στον οδηγο καθως οδηγουσε αλλα δεν μου επιτρεπει η αγωγη μου να το πω.
πιπα.
εγω ειμαι αναγωγος, το λεω.
καλη φαση, αρκετα σαυνηθες στις καλοκαιρινες εξορμησεις ζευγαριων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49
Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Στανταρακι και το τι εκανες αμεσως μετα στον οδηγο καθως οδηγουσε αλλα δεν μου επιτρεπει η αγωγη μου να το πω.
πιπα.
εγω ειμαι αναγωγος, το λεω.
καλη φαση, αρκετα σαυνηθες στις καλοκαιρινες εξορμησεις ζευγαριων.
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 23:24
Επίσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπορεί να σας φέρουν οτιδήποτε πχ τα κόκκινα νυχια, τα κοκκινα χείλια, μια αλυσιδιτσα στο πόδι ή ενα σκουλαρίκι στη γλώσσα, ένα ζευγάρι γοβες κτλ κτλ.
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα μου θυμίζει κάτι απλυτες εαακιτισες. Αντιαισθητικο. Η αλυσίδα στο πόδι είναι καυλωτικη όταν τη φοράει το σωστό νέτο.
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 23:24
Επίσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μπορεί να σας φέρουν οτιδήποτε πχ τα κόκκινα νυχια, τα κοκκινα χείλια, μια αλυσιδιτσα στο πόδι ή ενα σκουλαρίκι στη γλώσσα, ένα ζευγάρι γοβες κτλ κτλ.
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα μου θυμίζει κάτι απλυτες εαακιτισες. Αντιαισθητικο. Η αλυσίδα στο πόδι είναι καυλωτικη όταν τη φοράει το σωστό νέτο.
Το σκουλαρίκι στη γλώσσα δεν με ενθουσιάζει. Αυτό που μου άρεσε και ήθελα να βάλω είναι στο πλάι στα χείλη ενα διαμαντάκι αλλά επειδή έχω ελιά απο τη μια πλευρά μου έλεγαν δεν θα είναι ωραίο και νομίζω έτσι είναι. Αλυσιδίτσες στο πόδι φοράω. Δεν είμαι το νέτο το σωστό αλλά είναι πολύαγαπημένες