!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Διάβασα το απόγευμα ότι επίκειται βοήθεια και στους καλλιτέχνες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα
Εγώ λέω να κανουμε.ερανο επειδή τα υπάρχοντα ρακομελαδικα δεν μπορούν να επιδοτούν μερικούς νεαρούς πενηντάρηδες να συνεχίσουν να κάνουν το χόμπι τους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μεγάλο.λαθος να ενισχύσει το κράτος τους μπροσταρηδες της αχρηστεραςΑρχέλαος έγραψε: 02 Μάιος 2020, 00:19 Διάβασα το απόγευμα ότι επίκειται βοήθεια και στους καλλιτέχνες.
Καλομπραγμα.η αυτογνωσία και τι να παραδέχεσαι τις αδυναμίες σου. Μην ξεχάσεις να ενισχύσεις και τους ποδοσφαιριστές που ασκούν το κοινωνικά απαραίτητο.επαγγελμα του λακτιζειν μια μπαλα
Έντεχνοι το 2020 ρε μαλάκα, δεν σώζεται αυτή η χώρα παρά μόνο με σκληρή τεχνοφασιστική δικτατορία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικα κάποιοι καλλιτέχνες θέλουν να το παίξουν αγανακτισμενοι και ισοπεδωνουν τα πάντα, αλλά υπάρχουν και αλλοι όπως ο μαραβεγιας, που αριστερό δνε τον σίγουρα, και βάζει το πράγμα στη σωστή του βάση, για την επιβιωση των εργαζομένων στον χώρο του θεάματος λόγω των ακυρώσεων των φεστιβάλ και συναυλιών. Κάτι άλλοι που θέλουν να μας πείσουν πως αυτοί, ο Σφακιανάκης, η Lady Gaga, και ο κάθε ηχολήπτης η μουσικός, έχουν το ίδιο πρόβλημα , απλά γελοιοποιουν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Επίδομα δικαιούνται όσοι δεν έχουν επαρκή εισοδήματα από δικαιωματα. Οι υπόλοιποι, το μόνο που έχουν να αναφέρουν, είναι είτε αλληλεγγύη, είτε να ανοίξουν τους χώρους των συναυλιών, είτε επειδή δεν υπάρχει κίνδυνος, είτε ελεγχόμενα για να μην υπάρξει κίνδυνος.
Κωστής Μαραβέγιας: Ας βρούμε μια εναλλακτική οδό για αυτούς κυρίως που έχουν βιοποριστική ανάγκη
"Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση.
Δεν μπορεί να αφήνουμε στο έλεος της τύχης αυτούς που αγάπησαν τη μόνη γλώσσα της ψυχής, αυτούς που δόθηκαν, αυτούς που προσφέρουν το ύστατο καταφύγιο στους συμπολίτες τους στην κάθε καραντίνα της ζωής (και όχι μόνον τώρα).
Δεν μπορεί να μην σκεφτούμε όσους αφιέρωσαν τα παιδικά κι εφηβικά τους χρόνια μελετώντας με υπομονή και αφοσίωση ένα μουσικό όργανο, αυτούς που σήμερα αγωνίζονται να επιβιώσουν από μεροκάματο σε μεροκάματο.
Σας παρακαλώ αναρωτηθείτε: Τι θα γίνει με όσους περίμεναν το καλοκαίρι για να εργαστούν; Μουσικούς, τεχνικούς, υπαλλήλους παραγωγής συναυλιών;
Κατανοώ πως η προστασία της δημόσιας υγείας επιτάσσει οι συναθροίσεις να μην επιτρέπονται πια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι μουσικοί θα πρέπει να εξαθλιωθούν. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια λύση, ως χρέος στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μου και στους συναδέλφους μου.
Παρακαλώ θερμά την ελληνική πολιτεία να επιδείξει ευαισθησία και να αρθεί στο ύψος της περίστασης ώστε να προτείνει άμεσα λύσεις. Ας βρούμε μια εναλλακτική οδό για αυτούς κυρίως που έχουν βιοποριστική ανάγκη. Για αυτούς τους χαμηλόφωνους, που δύσκολα φαίνονται και σπάνια ακούγονται. Προστατεύοντας τους μουσικούς σήμερα, προστατεύουμε την μουσική και διατηρούμε την ζωή αξιοβίωτη".
Κωστής Μαραβέγιας: Ας βρούμε μια εναλλακτική οδό για αυτούς κυρίως που έχουν βιοποριστική ανάγκη
"Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση.
Δεν μπορεί να αφήνουμε στο έλεος της τύχης αυτούς που αγάπησαν τη μόνη γλώσσα της ψυχής, αυτούς που δόθηκαν, αυτούς που προσφέρουν το ύστατο καταφύγιο στους συμπολίτες τους στην κάθε καραντίνα της ζωής (και όχι μόνον τώρα).
Δεν μπορεί να μην σκεφτούμε όσους αφιέρωσαν τα παιδικά κι εφηβικά τους χρόνια μελετώντας με υπομονή και αφοσίωση ένα μουσικό όργανο, αυτούς που σήμερα αγωνίζονται να επιβιώσουν από μεροκάματο σε μεροκάματο.
Σας παρακαλώ αναρωτηθείτε: Τι θα γίνει με όσους περίμεναν το καλοκαίρι για να εργαστούν; Μουσικούς, τεχνικούς, υπαλλήλους παραγωγής συναυλιών;
Κατανοώ πως η προστασία της δημόσιας υγείας επιτάσσει οι συναθροίσεις να μην επιτρέπονται πια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι μουσικοί θα πρέπει να εξαθλιωθούν. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια λύση, ως χρέος στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μου και στους συναδέλφους μου.
Παρακαλώ θερμά την ελληνική πολιτεία να επιδείξει ευαισθησία και να αρθεί στο ύψος της περίστασης ώστε να προτείνει άμεσα λύσεις. Ας βρούμε μια εναλλακτική οδό για αυτούς κυρίως που έχουν βιοποριστική ανάγκη. Για αυτούς τους χαμηλόφωνους, που δύσκολα φαίνονται και σπάνια ακούγονται. Προστατεύοντας τους μουσικούς σήμερα, προστατεύουμε την μουσική και διατηρούμε την ζωή αξιοβίωτη".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και σε κάθε περίπτωση, μπορούν να στηριχτούν στα cd που θα αγοράσουν οι φανς τους.
Oh wait, οι φανς τους κατά κύριο λόγο τους ακούνε από youtube με συνοδεία ρετσίνας και κατουρημένου μπάφου, ενώ μπαίνουν με ντου στα ιβεντς τους
Καθείς εφ'ω ετάχθη
Oh wait, οι φανς τους κατά κύριο λόγο τους ακούνε από youtube με συνοδεία ρετσίνας και κατουρημένου μπάφου, ενώ μπαίνουν με ντου στα ιβεντς τους
Καθείς εφ'ω ετάχθη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ειστε τελειως ηλιθιοι και συ και ο λορντ ή απλα τραλαρετε?elchav έγραψε: 02 Μάιος 2020, 00:28 Και σε κάθε περίπτωση, μπορούν να στηριχτούν στα cd που θα αγοράσουν οι φανς τους.
Καθείς εφ'ω ετάχθη
Εγώ βασικά σε γράφω στα αρχίδια μου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως
πέραν αυτού, το ότι κάποιος είναι γνωστός/πετυχημένος στον τομέα του γιατί σημαίνει ότι η άποψή του για οποιοδήποτε θέμα πέραν αυτού στο οποίο ειδικεύεται, θα πρέπει να έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα έτσι ώστε να μας ενδιαφέρει;
εν ολίγοις, στον πούτσο μας και μας, Κωστής Παλαμάς
πέραν αυτού, το ότι κάποιος είναι γνωστός/πετυχημένος στον τομέα του γιατί σημαίνει ότι η άποψή του για οποιοδήποτε θέμα πέραν αυτού στο οποίο ειδικεύεται, θα πρέπει να έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα έτσι ώστε να μας ενδιαφέρει;
εν ολίγοις, στον πούτσο μας και μας, Κωστής Παλαμάς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μετά την κριτική των αγαπημένων του καλλιτεχνών, κάτι θα γίνει τελικά. Μπράβο ο κουλή, ευαίσθητος πάντα.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Εννοείται στο μπουτσο μου για το σκατωμαθημενο πλουσιοπαιδο τον Δεληβοριά αλλά καθόλου στον μπουτσο μου για τον τεχνικό, τον μουσικό κλπ κλπ κλπ που παίζει στη συναυλία του παραπάνω άχρηστου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 01:35 αυτοί είναι διάσημοι; εγώ δεν έχω ακουστά κανέναν τους πάντως

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 779 Προβολές