Ναι ήταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχει δημοσιοποιηθει ποτε περιστατικο γυναικας αυνανιστριας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχει δημοσιοποιηθει ποτε περιστατικο γυναικας αυνανιστριας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ετερον εκατερον ζαιε.georgebi έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:58GOOGLE SEARCH δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή https://www.google.com/search?newwindow ... pMQ4dUDCAs
Οι μαθητες ειναι σε αρκετα μεγαλη ηλικια και συναινουν μια χαρα.
Εκτος κι αν θες να γινουμε σαν τους Αμερικλανους και να τις φυλακιζουμε
για 20 χρονια.
Μαζεψου γιατι δεν σε παιρνει.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Αγις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Το ότι είσαι εδώ και μας το διηγείσαι με κάνει να πιθανολογώ ότι ο οδηγός ούτε που πήρε τα μάτια του από το τιμόνι...Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
μην τσιμπας - μελανι σουπιας ειναιΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:06Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Αγις
Screenshot_29.jpg
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:09Το ότι είσαι εδώ και μας το διηγείσαι με κάνει να πιθανολογώ ότι ο οδηγός ούτε που πήρε τα μάτια του από το τιμόνι...Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Ναι, ναι καθόλου. Προσηλωμένος στην οδήγηση και τα δυο του χέρια στο τιμονι σε θέση 11.15.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Μάιος 2020, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να θόλωσω τα νερά;Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:12μην τσιμπας - μελανι σουπιας ειναιΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:06Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Αγις
Screenshot_29.jpg
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ασφαλως υπαρχουν γυναικες που αυνανιζονται σε κοινη θεα απλα δεν εχει γεννηθει ακομη ο αντρας που θα καταγγειλει ενα τετοιο περιστατικοManolis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:30 Δε νομίζω ότι έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό, δεν έχω ακούσει ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 01 Μάιος 2020, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Δεν νομίζω. Εδώ μια φώτο ειχε ανέβει απο μια μαυρουλα στην Ακρόπολη που φοραγε διάφανο και φαινόταν τα πάντα ολα και έπεσαν να τη φανε ολοι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:16Ασφαλως υπαρχουν γιναικες που αυνανιζονται σε κοινη θεα απλα δεν εχει γεννηθει ακομη ο αντρας που θα καταγγειλει ενα τετοιο περιστατικοManolis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:30 Δε νομίζω ότι έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό, δεν έχω ακούσει ποτέ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το εχει κανει κοπελα οταν ημουν μικρος μεσα σε λεωφορειο.
εγω ημουν σε μια απο τις θεσεις στο αριστερο μερος του λεωφορειου αυτες που βλεπεις μπροστα και αυτη ειχε απλωθει και χαιδευοταν σε ολο της το σωμα στις 3 θεσεις μαλλον για ανθρωπους με κινητικα προβληματα αυτες που βλεπαν πλαγιως στο δεξιο μερος.
ισως να ηταν και ιεροδουλη αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα, αν και εμφανισιακα ητν ωραια σκεφτηκα οτι ετσι θα εχει κανει μπροστα και σε αλλους.
παντως γενικα οι γυναικες μεσα στα λεωφορεια βγαζουν πολλα φετιχ τους το πιο συχνο ειναι να σε πλησιαζουν με τον πισινο τους δηθεν τυχαια για να ακουμπησουν στον καβαλο σου η να ακουμπανε το στηθος τους στον αγκωνα σου και τετοια.
γενικα οι γυναικες ειναι πολυ εκφυλες
εγω ημουν σε μια απο τις θεσεις στο αριστερο μερος του λεωφορειου αυτες που βλεπεις μπροστα και αυτη ειχε απλωθει και χαιδευοταν σε ολο της το σωμα στις 3 θεσεις μαλλον για ανθρωπους με κινητικα προβληματα αυτες που βλεπαν πλαγιως στο δεξιο μερος.
ισως να ηταν και ιεροδουλη αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα, αν και εμφανισιακα ητν ωραια σκεφτηκα οτι ετσι θα εχει κανει μπροστα και σε αλλους.
παντως γενικα οι γυναικες μεσα στα λεωφορεια βγαζουν πολλα φετιχ τους το πιο συχνο ειναι να σε πλησιαζουν με τον πισινο τους δηθεν τυχαια για να ακουμπησουν στον καβαλο σου η να ακουμπανε το στηθος τους στον αγκωνα σου και τετοια.
γενικα οι γυναικες ειναι πολυ εκφυλες
Πατριαρχια .....Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:22Δεν νομίζω. Εδώ μια φώτο ειχε ανέβει απο μια μαυρουλα στην Ακρόπολη που φοραγε διάφανο και φαινόταν τα πάντα ολα και έπεσαν να τη φανε ολοι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2020, 22:16Ασφαλως υπαρχουν γιναικες που αυνανιζονται σε κοινη θεα απλα δεν εχει γεννηθει ακομη ο αντρας που θα καταγγειλει ενα τετοιο περιστατικοManolis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:30 Δε νομίζω ότι έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό, δεν έχω ακούσει ποτέ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Γύριζες από τη θάλασσα κάνοντας ώτοστοπ, σταμάτησε κάποιος να σε πάρει και μόλις μπήκες άρχισες να το παίζεις μπροστά του;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Eθνικοκοινωνιστης
α ρε ναιδα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
stergiosbik
Στανταρακι και το τι εκανες αμεσως μετα στον οδηγο καθως οδηγουσε αλλα δεν μου επιτρεπει η αγωγη μου να το πω.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 4464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 8 Απαντήσεις