!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχει δημοσιοποιηθει ποτε περιστατικο γυναικας αυνανιστριας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχει δημοσιοποιηθει ποτε περιστατικο γυναικας αυνανιστριας;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
συντονίστριας διάβασα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Πάλι μαλακίες; Άνθρωπος που φτάνει σε τέτοιες πράξεις πάσχει από ψυχική διαταραχή. Είναι επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν τηρεί κάποιο πατριαρχικό πρωτόκολλο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:26 Αυτά τα προνόμια τα έχουν οι αντρηδες. Πατριαρχική νοοτροπία κτλ κτλ να μη τα ξαναλέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι αλλά η πατριάρχια βοηθάει στον δημόσιο αυνανισμό.Χαοτικός έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:32Πάλι μαλακίες; Άνθρωπος που φτάνει σε τέτοιες πράξεις πάσχει από ψυχική διαταραχή. Είναι επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν τηρεί κάποιο πατριαρχικό πρωτόκολλο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:26 Αυτά τα προνόμια τα έχουν οι αντρηδες. Πατριαρχική νοοτροπία κτλ κτλ να μη τα ξαναλέμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι ο αυνανισμός η κύρια πράξη. Είναι η επίδειξη. Τίποτα δεν βοηθάει το δημόσιο αυνανισμό. Δεν υφίσταται εξορισμού κιόλας. Ο αυνανισμός που αποβλέπει στην ικανοποίηση δεν μπορεί να γίνει δημόσια.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι σεξουαλικες διαστροφες και οι καθε ειδους παραφιλιες ειναι προνομιο το αντρικου φυλου.
Ποτε δεν εχει υπαρξει γυναικα που ειναι παιδοφιλη ειναι επιδειξιας η αυνανιζεται δημοσια.
Μην λεμε οτι θελουμε.
Ποτε δεν εχει υπαρξει γυναικα που ειναι παιδοφιλη ειναι επιδειξιας η αυνανιζεται δημοσια.
Μην λεμε οτι θελουμε.
Η επίδειξη του αυνανισμού είναι πράξη πατριαρχική.Χαοτικός έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:36 Δεν είναι ο αυνανισμός η κύρια πράξη. Είναι η επίδειξη. Τίποτα δεν βοηθάει το δημόσιο αυνανισμό. Δεν υφίσταται εξορισμού κιόλας. Ο αυνανισμός που αποβλέπει στην ικανοποίηση δεν μπορεί να γίνει δημόσια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναι, κάτι τρελές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ότι μαλακία θέλει γράφει ο καθένας επειδή έτσι!
Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Να, ορίστε, μητριαρχία!Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:49 Εγώ το έχω κάνει μια φορά(δυο,τρεις) αλλά ήμουν σε αυτοκίνητο εν κινήσει και το επεδείκνυα στον οδηγό. Δεν ξέρω αν πιάνει.
Ήταν καλοκαίρι και γυρίζαμε από τη θάλασσα. Δε φταίω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
GOOGLE SEARCH δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή https://www.google.com/search?newwindow ... pMQ4dUDCAs
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
plouf έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:43 Οι σεξουαλικες διαστροφες και οι καθε ειδους παραφιλιες ειναι προνομιο το αντρικου φυλου.
σχετικα με τις παιδοφιλες μια χαρα τις πιανουν και τις μπουζουριαζουν οταν βιαζουν μαθητες αλλα οχι εδω στην αμερικη.
σχετικα με το αν οι γυναικες ειναι επιδειξιες εχω να γραψω οτι εαν δεν υπηρχε η σχετικη απαγορευτικη νομοθεσια ολες οι γυναικες θα κυκλοφορουσαν εξω μονο με την σερβιετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bolek την 01 Μάιος 2020, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γιάννης
Ήθελα να πώ κάτι τώρα αλλά είμαι ντροπαλός και συνεσταλμένος και ντρέπομαι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 4464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 8 Απαντήσεις