Cavaliere έγραψε: 01 Μάιος 2020, 18:53
Σε όλες τις κρίσιμες φάσεις καλείσαι να πεις με ποιόν θα πας. Κινδυνεύει η Πατρίδα σου, είσαι μαζί ή εναντίον, κινδυνεύει η θρησκεία σου, δηλώνεις πιστός, ή κάνεις κοκοκό. Όταν ο λαός στέλνει μήνυμα στην Εξουσία, πάλι διαλέγεις. Είσαι από αυτούς που κάνουν αέρα στην Εξουσία, ή με τον λαό;
απο ποτε τα ΚΚ κοπτονται για πατριδες κ θρησκειες ;
απο το πολυ τρολλαρισμα γλυστρησες και βρεθηκες στην πιστα με τους ελληνοχριστιανους
Κομμουνια αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ γιατί ο Έλληνας είναι φιλότιμος, αλλά δε μπορεί την αδικία, τα 2 μετρα και 2 σταθμά.
Άλλοι νόμοι να ισχύουν για εκείνον και άλλοι για εσάς.
Προτείνω να την Κυριακή να πανε οι πιστοί έξω από τις εκκλησίες με αποστάσεις, να δούμε τι θα γίνει.
Cavaliere έγραψε: 01 Μάιος 2020, 18:53
Σε όλες τις κρίσιμες φάσεις καλείσαι να πεις με ποιόν θα πας. Κινδυνεύει η Πατρίδα σου, είσαι μαζί ή εναντίον, κινδυνεύει η θρησκεία σου, δηλώνεις πιστός, ή κάνεις κοκοκό. Όταν ο λαός στέλνει μήνυμα στην Εξουσία, πάλι διαλέγεις. Είσαι από αυτούς που κάνουν αέρα στην Εξουσία, ή με τον λαό;
απο ποτε τα ΚΚ κοπτονται για πατριδες κ θρησκειες ;
απο το πολυ τρολλαρισμα γλυστρησες και βρεθηκες στην πιστα με τους ελληνοχριστιανους
Εγώ είμαι άλλης κοπής, συντάσσομαι με το Κόμμα ως ταπεινός στρατιώτης, αλλά είμαι Ρωμηός Χριστιανός Ορθόδοξος. Με ξέρουν εδώ χρόνια, δεν είμαι από αυτούς που μαγαρίζουν τις Εκκλησιές και κάνουν τον Επαναστάτη.
Lugozzi έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:00
Κομμουνια αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ γιατί ο Έλληνας είναι φιλότιμος, αλλά δε μπορεί την αδικία, τα 2 μετρα και 2 σταθμά.
Προτείνω να την Κυριακή να πανε οι πιστοί έξω από τις εκκλησίες με αποστάσεις, να δούμε τι θα γίνει.
Να πάνε, με την ευχή μου. Γιατί αρκετά κυνήγησε τον Χριστό το Μητσοτακέικο. Και το σατάνιασμα έχει όρια.
under έγραψε: 01 Μάιος 2020, 18:37
Μιλας για την εκκλησια που συμμορφωθηκε στους κανονες αλλα για το κωμα που κατεβασε τους επαγγελματιες διαδηλωτες κανεις τουμπεκι.
Ο κομμουνισμος ειναι πνευματικη χολερα και το αποδειξατε σημερα.
Καμία εκκλησία δε συμμορφώθηκε στους κανόνες. Στο χέρι σας κράταγε καημενε, στο τσεπακι σας είχε. Είχε κλείσει όλος ο ντουνιάς, άνθρωποι έχαναν λεφτά γιατί δεν πήγαιναν στη δουλειά και η Ιερά σύνοδος έβγαζε ανακοινώσεις που δεν προέβλεπαν κλείσιμο.
Ακόμα και μετά την απόφαση για κλείσιμο των ναών, πλήθος ανταρτών άφηναν το συνωστισμό να υφίσταται ή ακόμα και μεταλαμβαναν τους πιστούς. Σε κάθε εμφάνιση στα κανάλια οι ιεράρχες μιλούσαν για ταπείνωση της εκκλησίας οργισμένοι, απλά και μόνο γιατί δεν δεχόταν το αυτονόητο, την προστασία της δημόσιας υγείας.
Το ΚΚΕ όλο αυτό τον καιρό πειθάρχησε με τα μέτρα περιορισμού του ιού, συναισθανομενο τις στιγμές.
Και έκανε μια συμβολική κίνηση πάνω στη λήξη της καραντίνας, όταν ήδη έχει αποφασιστεί η απελευθέρωση των μετακινήσεων, με στρατιωτική πειθαρχία και με όλα τα μέτρα να τηρούνται.
Είναι γελοίο και μόνο να κουνάτε το δάκτυλο για μια εκδήλωση που είναι καθόλα σύμφωνη με το πνεύμα των ημερών περί άρσης της καραντίνας. Σε 48 ώρες η συνύπαρξη ατόμων στον ίδιο εξωτερικό χώρο με τήρηση των αποστάσεων θα είναι νόμιμη.
Τι αλλάζει από την 1η ως την 4η μαϊου; Τίποτα. Όπως τίποτα δεν αλλάζει και.με τον αντικομμουνισμό ορισμένων.
Αλλάζει το R0 όπως θα σου έλεγαν τα μποτ εδώ. Εδώ σας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που δεν λένε τίποτε για τις δηλώσεις της Γιαμαρέλου που έλεγε χθες ότι θα πάει να κοινωνήσει όταν ανοίξουν οι εκκλησίες. Τι είναι πιο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία ο συνωστισμός σε ένα κλειστό χώρο και η θεία κοινωνία ή μια συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο υποδειγματική με τις αποστάσεις να τηρούνται? Να πάνε αν είναι τόσο εύθικτοι να συλλάβουν και τους υποστηρικτές του Κούλη που ήταν δίπλα του στο άθλιο σόου με την Πρωτοψάλτη.
Γω θα πάω γιατί είμαι χριστιανοκομμουνιστής και κατά δεύτερο πτυχίο θεολόγος.
Γω θα πάω γιατί είμαι χριστιανοκομμουνιστής και κατά δεύτερο πτυχίο θεολόγος.
Να σ΄αγκαλιάσω, σύντροφε. Είμαστε καμπόσοι τέτοιοι.
Εντυπωσιακό πάντως το γεγονός ότι ο καθένας που σκούζει όταν παραβιάζουν την καραντίνα "οι άλλοι" απαιτεί συλλήψεις, ενώ όταν το κάνουν οι "δικοί του" η απάντηση είναι καλά το έκαναν, πηξτε.
Για τις Εκκλησίες έχω πει: Να τελούνται οι Ακολουθίες με μάσκες, και μάξιμουμ ατόμων ανά εμβαδόν. Πλήρης απαγόρευση ατόμων που βήχουν, φτερνίζονται, κλπ. Να μην ασπάζονται τις Εικόνες, αλλά να κάνουν μια υπόκλιση. Κανονικά η Θεία Μετάληψη. Διότι στην Θεία Μετάληψη δεν υπάρχει ιοί, ο Υιός.