Μλκ,που τα βρίσκεις ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Νήμα της Σινοφοβίας
Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας
- Northern Spirit
Ποια αληθεια; Καταδικαστηκε ποτε για παιδεραστια ο Μπαιντεν η θα τον βαφτισουμε παιδεραστη επειδη τα Τραμπο-ορκς ζοριζονται που στις δημοσκοπησεις τον πινει ο αρχηγος τους και ξεσπανε βριζοντας;nostromos έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:28σε ετσουξε ετσι ...?σε ενοχλει η αληθεια μαλλον ... γραψε biden pedo να δεις ποσες παραπομπες θα βγαλει ...Northern Spirit έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:14Kανενα απο αυτα δεν φτανει τον "παιδεραστη Μπαιντεν".nostromos έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:11 με επιβεβαιωνεις ακομη μια φορα με την ελλειψη σοβαροτητας και τις βρισιες σου...ουγκ ορκ χουντογερος μεχρι εκει εισαι
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
γιατι εχουμε χουντα στις ΗΠΑ και δεν το ξερουμε ...?
και συνεχιζεις να βριζεις και να προσβαλλεις τον συνομιλητη σου ... εσυ που αν ειχες ελαχιστη ντροπη θα ειχες διαγραφει μονος σου απο το φορουμ ...εχεις εξευτελιστει απειρες φορες εδω μεσα ...βασικα υπηρχανε στιγμες που ησουνα δημοσιος περιγελως
και συνεχιζεις να βριζεις και να προσβαλλεις τον συνομιλητη σου ... εσυ που αν ειχες ελαχιστη ντροπη θα ειχες διαγραφει μονος σου απο το φορουμ ...εχεις εξευτελιστει απειρες φορες εδω μεσα ...βασικα υπηρχανε στιγμες που ησουνα δημοσιος περιγελως
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Northern Spirit
Eγω μιλαω για χουντοπροεδρο οχι για χουντα στις ΗΠΑ..Με τα υπολοιπα απλα γελαω..
Το ευχαριστο της υποθεσης ειναι οτι οταν τα Τραμποφωνα το ριχνουνε στις βρισιες και συκοφαντιες εναντιον του Μπαιντεν ειναι επειδη βλεπουνε την επερχομενη πανολεθρια του αρχηγου τους και πανικοβαλονται..Ψυχραιμια.
Το ευχαριστο της υποθεσης ειναι οτι οταν τα Τραμποφωνα το ριχνουνε στις βρισιες και συκοφαντιες εναντιον του Μπαιντεν ειναι επειδη βλεπουνε την επερχομενη πανολεθρια του αρχηγου τους και πανικοβαλονται..Ψυχραιμια.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Τραμποφωνο εισαι και φαινεσαι καρναβαλι ... ψυχραιμια τωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 01 Μάιος 2020, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ignore list και αντε γεια ... που καθομαι και ασχολουμε με επιδοτουμενους
- Northern Spirit
- EKPLIKTIKOS
Απο που κ ως που χουντοπροεδρος τυπε; σοβαρα, πατε καλα;; τα ιδια λεγανε κ για το λαος, ναζι α ου κ μετά ήρθαν οι ρηαλ ναζι κ δεν τους πίστευε κανεις.Northern Spirit έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:44 Eγω μιλαω για χουντοπροεδρο οχι για χουντα στις ΗΠΑ..Με τα υπολοιπα απλα γελαω..
Ρηαλ χουντοπροεδρος τυπε μου δε θα άφηνε τα ΜΜΕ να αλωνίζουν, που ειναι ολα σχεδον εναντιον του.
- Northern Spirit
Τα μηντια παντοτε ασκουνε κριτικη στην εκαστοτε κυβερνηση, δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα με τον Τραμπ. Η διαφορα ειναι στις αντιδρασεις του στην κριτικη. Προσωπικες επιθεσεις σε οποιον (δημοσιογραφο, επιστημονα, πολιτικο κλπ) του ασκει κριτικη, απολυσεις οποιου στην κυβερνηση η γενικα στο δημοσιο του ασκει κριτικη, επιθεσεις σε οργανωσεις ανθρωπινων δικαιωματων, αρνηση να θεσει οποιοδηποτε θεμα που αφορα ανθρωπινα δικαιωματα σε διεθνες επιπεδο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:01Απο που κ ως που χουντοπροεδρος τυπε; σοβαρα, πατε καλα;; τα ιδια λεγανε κ για το λαος, ναζι α ου κ μετά ήρθαν οι ρηαλ ναζι κ δεν τους πίστευε κανεις.Northern Spirit έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:44 Eγω μιλαω για χουντοπροεδρο οχι για χουντα στις ΗΠΑ..Με τα υπολοιπα απλα γελαω..
Ρηαλ χουντοπροεδρος τυπε μου δε θα άφηνε τα ΜΜΕ να αλωνίζουν, που ειναι ολα σχεδον εναντιον του.
Η συμπεριφορα του ειναι ο ορισμος της καταχρησης εξουσιας που χρησιμοποιουνε κυριως αυταρχικοι ηγετες και δικτατορες.
Α, αυτό δεν είναι δικό μου. Είναι γνωστό από καιρό. Το είχα δεί τότε που έφευγε ο Ομπάμιας. Κάπως έτσι ήταν:
Το είχαν αφιερώσει στους Δημοκρατικούς ποντικαράδες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαυροβασίλης
Α/Γ ΠΑΣΟΚ και γκρεγκ λουγκάνης ο καλός φίλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣKauldron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:33Α, αυτό δεν είναι δικό μου. Είναι γνωστό από καιρό. Το είχα δεί τότε που έφευγε ο Ομπάμιας. Κάπως έτσι ήταν:
Το είχαν αφιερώσει στους Δημοκρατικούς ποντικαράδες.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:01Απο που κ ως που χουντοπροεδρος τυπε; σοβαρα, πατε καλα;; τα ιδια λεγανε κ για το λαος, ναζι α ου κ μετά ήρθαν οι ρηαλ ναζι κ δεν τους πίστευε κανεις.Northern Spirit έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:44 Eγω μιλαω για χουντοπροεδρο οχι για χουντα στις ΗΠΑ..Με τα υπολοιπα απλα γελαω..

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μαυροβασίλης
ακριβώς, τεξτβοοκ είναι ο Πρόεδρας Σι που κερνά διακοπές αναμόρφωσης, όχι ο γερομπαμπαλής που του κατεβάζεις παναγίες και το χειρότερο που θα συμβεί, αν έχεις πολλούς φολοουερς, είναι να σε ξεκατηνιάσει στο τουιelchav έγραψε: 01 Μάιος 2020, 16:07EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:01Απο που κ ως που χουντοπροεδρος τυπε; σοβαρα, πατε καλα;; τα ιδια λεγανε κ για το λαος, ναζι α ου κ μετά ήρθαν οι ρηαλ ναζι κ δεν τους πίστευε κανεις.Northern Spirit έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:44 Eγω μιλαω για χουντοπροεδρο οχι για χουντα στις ΗΠΑ..Με τα υπολοιπα απλα γελαω..
Ρηαλ χουντοπροεδρος τυπε μου δε θα άφηνε τα ΜΜΕ να αλωνίζουν, που ειναι ολα σχεδον εναντιον του.![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Μαυροβασίλης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 16:05Α/Γ ΠΑΣΟΚ και γκρεγκ λουγκάνης ο καλός φίλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- EKPLIKTIKOS
Περισσότερα νεα για τον κινεζικο κομμουνιστικό ιο.
Βγαινουν σιγα σιγα τα εγκλήματα των κινέζων κομμουνιστών. Θα πιστεψουν, ακομα κ τα ζώα.
Βγαινουν σιγα σιγα τα εγκλήματα των κινέζων κομμουνιστών. Θα πιστεψουν, ακομα κ τα ζώα.
A leaked 15-page dossier from the 'Five Eyes' intelligence alliance says China's secrecy over the pandemic is an 'assault on international transparency'
The US, Canada, the UK, Australia and New Zealand intelligence agencies have exposed a series of cover-ups
It claims Five Eyes found a 'deadly denial of human-to-human transmission'
Researchers who tried to raise the alarm have been silenced or disappeared and evidence of the outbreak was destroyed, it adds
Report shows China refused to hand over virus samples to develop vaccines and censored its internet
China also allegedly censored virus news on search engines from December
The leaked files show the nations have evidence the virus was leaked from the Wuhan Institute of Virology
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... break.html
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση