Πρόσθεσε και κάνα δυο εκατομμύρια ευρώ στην εικόνα, τύπισσα. Μην κάνεις μισά όνειρα.Antares έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:56Θα μπορούσες να μείνεις στην Ελλάδα σε μέρη που έχουν κρύο και χιόνια. Στο Μέτσοβο δεν φτάνει ποτέ το καλοκαίρι.Green Dragon έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:39
Είμαι φίλος του χειμώνα και του ψύχους, είναι η αλήθεια. Το θερμό μας καλοκαίρι κάθε χρόνο με βασανίζει αλλά ας είναι καλά το air condition.
Η Βόρεια Αφρική και το Ιράκ έχουν πολλή ζέστη, τα 40+ είναι καθεστώς στην Βαγδάτη το καλοκαίρι ενώ μπορεί να φτάσει και 50 (μόνο που το σκέφτομαι απελπίζομαι).
Το αγαπημένο μου καλοκαίρι είναι αυτό των Σκανδιναβών, δροσερό και καταπράσινο!
Κάπου κοντά στην Πίνδο.
Μου αρέσει και μένα το κρύο και δροσερό κλίμα, ιδιαίτερα αν συνδυάζεται με καταπράσινο τοπίο, με ακτές και θάλασσα και με οργανωμένη χώρα. Βλέπεις και τα χρώματα της ανατολής, τα ψυχρά, τα βιολετιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Re: Η πνευματική χώρα του κάθε χρήστη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Έζησα 4 χρόνια στην Νότια Αγγλία. Και φυσικά έχει παρόμοιο κλίμα. Αλλά αν θες μπορείς να τα συγκρίνεις και να μου πεις σε ποιο σημείο βλέπεις μεγάλη διαφορά, πέρα από τις εμφανώς υψηλότερες θερμοκρασίες το καλοκαίρι:mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:12το τερμάτισες. Ίσως οι θερμοκρασίες το χειμώνα να είνια κοντά, αλλά το να πεις οτι το Πόρτσμουθ έχει παρόμοιο κλίμα με Θεσσαλονίκη είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:09Η Νότια Αγγλία έχει πολύ ήπιο κλίμα. Π.χ. το Πόρτσμουθ έχει παρόμοιο κλίμα με την Θεσσαλονίκη. Λίγο υψηλότερη υγρασία, ίδιο επίπεδο υετού, ίδιες θερμοκρασίες τον χειμώνα αλλά χαμηλότερες το καλοκαίρι.
https://www.timeanddate.com/weather/gre ... ki/climate
https://www.timeanddate.com/weather/uk/ ... th/climate
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
Τραμπικοι: βαθη τους Αμαζονιου.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Καλά είναι να ζεις όπου έχεις στο σπίτι σου πράσινο. Αν ζεις στην Ελλάδα σε καμιά πολυκατοικία σαν ο τελευταίος κουνιάδος της κοινωνίας, τι να το κάνεις. Ζούγκλα από άσχημα κτίρια. Κουνιάδοι, παντού κουνιάδοι και μπατζανάκηδες, και μερικές φορές, κάποιες συννυφάδες.
Ordem e Progresso.
Μου έφταναν 50.000 και στην αρχή των σπουδών μου για να ζήσω μια καλύτερη ζωή, αλλά και τώρα.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:14 Πρόσθεσε και κάνα δυο εκατομμύρια ευρώ στην εικόνα, τύπισσα. Μην κάνεις μισά όνειρα.
Τα εκατομμύρια και τα δις είναι για τα τσόλια που έχετε μαζέψει, τσ τσ τσ, ούτε καν βόρειες, ψηλές, ξανθές, γαλανομάτες.
Έχω ζήσει και γω στη Νότια Αγγλία. Η μόνη ομοιότητα είναι κάποιες μουντές μέρες του χειμώνα, που λες ναι και στη Θεσσαλονίκη θα είναι κάπως έτσι.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:15Έζησα 4 χρόνια στην Νότια Αγγλία. Και φυσικά έχει παρόμοιο κλίμα. Αλλά αν θες μπορείς να τα συγκρίνεις και να μου πεις σε ποιο σημείο βλέπεις μεγάλη διαφορά, πέρα από τις εμφανώς υψηλότερες θερμοκρασίες το καλοκαίρι:mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:12το τερμάτισες. Ίσως οι θερμοκρασίες το χειμώνα να είνια κοντά, αλλά το να πεις οτι το Πόρτσμουθ έχει παρόμοιο κλίμα με Θεσσαλονίκη είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:09
Η Νότια Αγγλία έχει πολύ ήπιο κλίμα. Π.χ. το Πόρτσμουθ έχει παρόμοιο κλίμα με την Θεσσαλονίκη. Λίγο υψηλότερη υγρασία, ίδιο επίπεδο υετού, ίδιες θερμοκρασίες τον χειμώνα αλλά χαμηλότερες το καλοκαίρι.
https://www.timeanddate.com/weather/gre ... ki/climate
https://www.timeanddate.com/weather/uk/ ... th/climate
Αλλά άνοιξη, καλοκαίρι, φθνίπωρο δεν έχουν καμία σχέση. Ακόμη και το χειμώνα η βροχόπτωση στην Θεσσ. και η μουντάδα είναι σαφώς πιο σπάνια.
Ούτε ο βαρδάρης που ξυρίζει υπάρχει στη νότια αγγλία.
- hellegennes
Πού και πότε; Στην Ελλάδα πού ζεις;mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:20 Έχω ζήσει και γω στη Νότια Αγγλία. Η μόνη ομοιότητα είναι κάποιες μουντές μέρες του χειμώνα, που λες ναι και στη Θεσσαλονίκη θα είναι κάπως έτσι.
Αλλά άνοιξη, καλοκαίρι, φθνίπωρο δεν έχουν καμία σχέση. Ακόμη και το χειμώνα η βροχόπτωση στην Θεσσ. και η μουντάδα είναι σαφώς πιο σπάνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορεί σε πολλά να μην μου αρέσουν, αλλά η Μαγειρική είναι η δύναμή τους.
Ordem e Progresso.
Βournemouth 2015. Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:31Πού και πότε; Στην Ελλάδα πού ζεις;mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:20 Έχω ζήσει και γω στη Νότια Αγγλία. Η μόνη ομοιότητα είναι κάποιες μουντές μέρες του χειμώνα, που λες ναι και στη Θεσσαλονίκη θα είναι κάπως έτσι.
Οι Άγγλοι ρίχνουν το κέτσαπ πάνω στον δίσκο και βουτάνε εκεί την πατάτα. Δεν παίζονται.
Ordem e Progresso.
Δεν μάζεψα κανένα τσόλι, τύπισσα και δεν καταλαβαίνω την επίθεση.Antares έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:19Μου έφταναν 50.000 και στην αρχή των σπουδών μου για να ζήσω μια καλύτερη ζωή, αλλά και τώρα.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:14 Πρόσθεσε και κάνα δυο εκατομμύρια ευρώ στην εικόνα, τύπισσα. Μην κάνεις μισά όνειρα.
Τα εκατομμύρια και τα δις είναι για τα τσόλια που έχετε μαζέψει, τσ τσ τσ, ούτε καν βόρειες, ψηλές, ξανθές, γαλανομάτες.![]()
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-