Αρίστος έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:14
το εχει κανει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αντιπαθητικο στην Ελλαδα με αποτελεσμα να κερδιζω ΤΕΡΑΣΤΙΟ επικοινωνιακο και ουσιαστικο οφελος
.
Στην Ελλάδα των ηλιθιων είναι λογικό να είναι αντιπαθητικο. Το 40% του πληθυσμού πιστεύει ότι ο κορωνοιός είναι απάτη και ένα άλλο 40% πιστεύει ότι είναι κατασκευασμενος από τους οικονομικα ισχυρούς του πλανήτη για να μειώσουν τον πληθυσμό.
Δηλαδή υποστηρίζουν ότι έφτιαξαν οι οικονομικά ισχυροί κάτι που τους κάνει ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ.
Στην Ελλάδα των εγκεφαλικά αναπήρων που χιλιάδες από αυτους ανέβασαν προχτες βίντεο του αντιστασιακου των.... ερπετομορφων (όχι παίζουμε) David Icke.
Ειναι αντιπαθητικο το χοαξες στην Ελλάδα των βλαμμενων μπατριωτων για τους οποίους η καραντίνα του κορωνοϊου είναι πρόσχημα για να μας φέρουν... λαθρομεταναστες.
Στην Ελλάδα των ηλιθιων που πιστεύουν ότι ο κορωνοιός είναι πουστια για να μας απομακρύνουν από τις εκκλησίες στις οποίες δεν πατούσαν και ποτέ.
Τους κόψανε την ανάσταση λέει, που πήγαιναν λουστραρισμενοι/σοβαντζισμενοι 11:55 και έφευγαν 00:03
Στην Ελλάδα των ιδίων ηλιθιων που αν δεν μας εκλειναν καραντίνα θα μας ζάλισαν τα αρχιδια ότι "εξοντωνουν τους γονείς και παππούδες μας για να γλυτώσουν το συνταξιοδοτικο"
Ειναι αντιπαθητικο σε τύπους που ενώ μπαίνουν χοαξες και το υποστηρίζουν (όσο δεν αντιτίθεται στην παπαρολογια που πιστεύει ο καθένας) μόλις πει κάτι για 5G ή Γκεητς τότε αφηνιαζουν και το χοαξες "τα παιρνει".
Και τέλος είναι αντιπαθητικο στα νούμερα που μόλις ακούν 5G βγάζουν σπυράκια. Το οποίο 5g λέει, καταστρέφει το ανοσοποιητικο (σημειωτέον ότι μιλάμε για μη ιονιζουσα ακτινοβολία), δεν απορροφούν λέει οι πνεύμονες οξυγόνο (εντάξει, τα άκουσα όλα), λες και το 5G το φτιάχνουν εξωγήινοι νεφελιμ και όχι επιστήμονες που κατά τύχη έχουν κι αυτοί οικογενειες παιδιά.
Σ' αυτούς τους "ανθρώπους" Αριστο μου (θέλεις να) έχεις επικοινωνιακο όφελος;
Εγώ προσωπικά ούτε καλημέρα δεν θα ήθελα να μου λένε.