!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΖΑΙΟΙ EDITION)

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (ΖΑΙΟΙ EDITION)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Οαο τα κρουσματα είναι ιχνηλατούμενα δεν χρειάζονται τα μέτρα.Μόλις εμφανισθούν αρκετα κρούσματα αγνωστου προελεύσεως τότε αρχίζουν τα μέτρα.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

κορόιδο έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:12
ζιτανιτα έγραψε: 30 Απρ 2020, 20:12 Ναι οκ. 1) Την Ελλάδα εγκωμίασε ένα κάρο κόσμος παγκοσμίως που δεν ήταν Έλληνες δημοσιογράφοι όμως, εναντίων μας έγραψαν μόνο μια χούφτα θλιβεροί ζαίοι. 2) Η Ελλάδα αντικειμενικά χειρίστηκε σωστά την πανδημία οπότε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να κάνεις κριτική εδώ εκτός και αν όντως πήζεις στην τελική που δεν είχαμε κατακόμβες νεκρών που λέει και ο Καρανίκας 3) Δεν είναι κακό να προμοτάρεις τα καλά της χώρας σου στο εξωτερικό, κακό είναι να λες ψέματα για την χώρα σου και να προσπαθείς να δημιουργήσεις ψευδείς εντυπώσεις γι'αυτήν και να οδύρεσαι που δεν είχε αρκετούς νεκρούς για τα γούστα σου και γενικά με λίγα λόγια να είσαι ζαίος.
Αλλά η τραγική ολιγωρία ήταν ότι πήρε το μέτρο της καραντίνας για όσους έρχονται από το εξωτερικό, στις 18/3 ΕΙΚΟΣΙΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ. Αυτό για όσους έρχονταν με αεροπλάνο για΄τι κανείς δεν ξέρει τι έγινε με όσους έρχονταν οδικώς και με πλοία.

Δες εδώ που κάνουν ελέγχους τώρα ενώ έπρεπε να γίνει από την αρχή γιατί ο ιός είναι εισαγόμενος.

Δες εδώ χάλι με τα πρώτα κρούσματα από την Ιταλία.

Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:16 Οαο τα κρουσματα είναι ιχνηλατούμενα δεν χρειάζονται τα μέτρα.Μόλις εμφανισθούν αρκετα κρούσματα αγνωστου προελεύσεως τότε αρχίζουν τα μέτρα.
Εγώ ειδικός δεν είμαι, είδα φως και μπήκα.

Για εισαγόμενο ιό από χώρα όπου έσκασε η κορονοκρίση (λέει η πρώτη που αρρώστησε ότι στις 23/2 οι Ιταλοί ακύρωναν επιδείξεις μόδας), ποιο είναι το μέτρο για να μην εισαχθεί ο ιός στην Ελλάδα οέο;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

κορόιδο έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:20
πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:16 Οαο τα κρουσματα είναι ιχνηλατούμενα δεν χρειάζονται τα μέτρα.Μόλις εμφανισθούν αρκετα κρούσματα αγνωστου προελεύσεως τότε αρχίζουν τα μέτρα.

Για εισαγόμενο ιό από χώρα όπου έσκασε η κορονοκρίση (λέει η πρώτη που αρρώστησε ότι στις 23/2 οι Ιταλοί ακύρωναν επιδείξεις μόδας), ποιο είναι το μέτρο για να μην εισαχθεί ο ιός στην Ελλάδα οέο;
Δεν υπάρχουν τέτοια μέτρα εκτός εάν απομονωθείς.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Re: Σχετικά με προπαγανδιστικό άρθρο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Cavaliere έγραψε: 30 Απρ 2020, 21:01
foscilis έγραψε: 30 Απρ 2020, 20:35 Υπάρχει άνθρωπος που δε θα μισούσε μέχρι θανάτου την κουλτούρα των γονιών του αν αυτή είχε οδηγήσει στο να λέγεται το παιδί τους Φέρρυ Μπατζόγλου;
Είναι τα χαζοχαρούμενα των Γερμανών όταν το παιδί πάει σχολείο, και παιδικό σταθμό, λέγεσαι Θρασύβουλος και σε λένε Τράσυ, πήγανε να κάνουν κάτι τέτοιο στον γιο μου, και τους πήρε ο διάολος, τους λέω, άμα μου τον βαφτίσετε θα σας κάψω ζωντανούς, θα σας πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, θα σας στείλω τον Κλεμέντσα, τον Μπράζι, τον Neri, και τον κύριο Μάκη να σας δικάσουνε.
Κάπου διάβασα ότι η μάνα του είναι Ιρανή και το Φέρρυ βγαίνει απ' το περσικό όνομα Φεριουνάν. Δεν ξέρω αν αληθεύει πάντως.
Εν τω μεταξύ, θυμήθηκα αυτή την παλιά ιστορία:
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/60746
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:22
κορόιδο έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:20

Δεν υπάρχουν τέτοια μέτρα εκτός εάν απομονωθείς.
Μερικοί με εκπλήσσετε για το ότι ζείτε στην κοσμάρα σας.

Υπάρχουν τα μέτρα. Στις 27 Απριλίου είναι το δελτίο ειδήσεων.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Σχετικά με προπαγανδιστικό άρθρο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Νταρνάκας έγραψε: 30 Απρ 2020, 22:25 Κάπου διάβασα ότι η μάνα του είναι Ιρανή και το Φέρρυ βγαίνει απ' το περσικό όνομα Φεριουνάν. Δεν ξέρω αν αληθεύει πάντως.
Εν τω μεταξύ, θυμήθηκα αυτή την παλιά ιστορία:
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/60746
Λες να κρατά τόση πικρία για την χώρα τόσα χρόνια μετά λόγω της μαλακίας δύο ανόητων; Αν είναι αυτό, Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:47 Before
[img]https://i.postimg.cc/qRCPVXFv/FB-I ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/mrnv568n/FB-I ... .jpg[/img]

After

Εικόνα

Εικόνα

Ζαίοι πεμπτοφαλλαγιτες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ξεπουλανε και κλεβουν τη χωρα και τους φταιει ο συριζα.
μιλαμε για ανθυπουπανθρωπους
Άβαταρ μέλους
elchav

TOYΡΚΟΙ
It also noted that Egypt had already abandoned 11,500 square kilometers (3,350 square nautical miles) of its continental shelf with a previous agreement it signed with the Greek Cypriot administration in 2003.

Egypt is again losing its maritime jurisdiction with the latest so-called treaty, which seeks to usurp Libya's rights as well, it said.
https://www.yenisafak.com/en/news/turke ... pt-3536280

ΖΑΙΟΙ
πήζον bot έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:13 ξεπουλανε και κλεβουν τη χωρα και τους φταιει ο συριζα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

elchav έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:19 TOYΡΚΟΙ
It also noted that Egypt had already abandoned 11,500 square kilometers (3,350 square nautical miles) of its continental shelf with a previous agreement it signed with the Greek Cypriot administration in 2003.

Egypt is again losing its maritime jurisdiction with the latest so-called treaty, which seeks to usurp Libya's rights as well, it said.
https://www.yenisafak.com/en/news/turke ... pt-3536280

ΖΑΙΟΙ
πήζον bot έγραψε: 07 Αύγ 2020, 00:13 ξεπουλανε και κλεβουν τη χωρα και τους φταιει ο συριζα.
δεν πιστευω τιποτα απο μιντια δεν ειμαι ηλιθιος. ποσο μαλλον απο μιντια που δεν γνωριζω.
Το σιγουρο ειναι οτι θα γινουν διαφορες σποντες. Επισης σχδον σιγουρο ειναι οτι θα ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης.
Ειχες ποτε δικιο τοσα χρονια? οχι.
γιατι να χεις τωρα επειδη το γραφει το yenisfak?
Άβαταρ μέλους
elchav

tamam zaie
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”