Nandros έγραψε: 30 Απρ 2020, 18:37
.
Όποιος νομίζει ότι απειλείται, στον εισαγγελέα, αν έχει τα γκαφρά να πληρώσει την αγωγή. Αλλιώς μόκο με τις απειλές! :
.
Μόκο με τις απειλές εσείς, καταλάβατε;
Γιατί αν σας πάει κανένας άμεσα θιγόμενος από αυτές στο δικαστήριο μετά θα κλαίγεστε όπως οι τραμπούκοι που είχαν επιτεθεί στον Μπουτάρη.
Lord Brum έγραψε: 30 Απρ 2020, 17:33
δε χρειαζόταν το πλην ζαίων, εφόσον ανέφερες Έλληνες, οι ζαιοι εξ ορισμού αποκλείονται
Είμαστε κοσμοπολίτες
Ανθελληνες είστε. Όσο για το.κοσμοπολιτες φάνηκε από τα αγγλικά του τσιπρακου που δεν είχε νηειμαποντη χώρα το γίδι
Δεν είμαστε ανθέλληνες, προσωπικά π.χ. μου είναι τελείως αδιάφορα όλα τα έθνη και θέλω να πάμε σταδιακά σε ολική παγκοσμιοποίηση, με πρώτο στάδιο ευρωπαϊκό κράτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 30 Απρ 2020, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σε ένα , οποιοδήποτε , πολιτικό κόμμα , θα πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός το τι αποτελεί επίσημη γραμμη θέση και στάση του κόμματος και τι σποτελουν προσωπικές θέσεις και απόψεις συγκεκριμένων μελών η στελεχών αυτού του πολιτικού κόμματος
Ανθελληνες είστε. Όσο για το.κοσμοπολιτες φάνηκε από τα αγγλικά του τσιπρακου που δεν είχε νηειμαποντη χώρα το γίδι
Δεν είμαστε ανθέλληνες, προσωπικά π.χ. μου είναι τελείως αδιάφορα όλα τα έθνη και θέλω να πάμε σταδιακά σε ολική παγκοσμιοποίηση, με πρώτο στάδιο ευρωπαϊκό κράτος.
Και μετά να τρέχουμε γυμνοί στα Λειβαδιά πιασμένοι χέρι χέρι ενώ.τα χερουβειμ θα παιανιζουν Σοστακόβιτς?
Lord Brum έγραψε: 30 Απρ 2020, 17:33
προσευχή (ατομική) για θεια δίκη
Αυτά μπορεί να τα κρίνει ο δικαστής.
Και ρουφιάνοι τώρα? Αν πάω ακτιβιστικα αλά.ροθβικωνας καιντουμπβ δύο φωνήεντα του χαζοβιολη θα.με χειροκροτησεις
Από πότε είναι ρουφιανισμος να καταγγέλεις ακροδεξιές απειλές κατά της ζωής; Δημοκρατικό χρέος είναι.
Δε συμφωνώ ούτε με αναρχικούς/αντιφασιστικούς τραμπουκισμούς, αλλά δεν τους θεωρώ το ίδιο επικίνδυνους γιατί ο σκοπός τους είναι σωστός αλλά το μέσον τελείως λάθος.
Lord Brum έγραψε: 30 Απρ 2020, 18:45
Δεν είμαστε ανθέλληνες, προσωπικά π.χ. μου είναι τελείως αδιάφορα όλα τα έθνη και θέλω να πάμε σταδιακά σε ολική παγκοσμιοποίηση.
Άλλη η παγκοσμιοποίηση των αφεντικών και του κεφαλαίου και άλλη αυτή των εργατών
Οσο για τα έθνη , έχει γράψει πάρα πολλά ο Καρλ Μαρξ στο Κεφάλαιο
Παγκοσμιοποίηση με κοινωνικό πρόσημο μεν όχι κομμουνιστική δε... Σε πλαίσια τύπου ΕΕ αλλά και με περισσότερες κοινωνικές πολιτικές και προστασία ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Δεν είμαστε ανθέλληνες, προσωπικά π.χ. μου είναι τελείως αδιάφορα όλα τα έθνη και θέλω να πάμε σταδιακά σε ολική παγκοσμιοποίηση.
Άλλη η παγκοσμιοποίηση των αφεντικών και του κεφαλαίου και άλλη αυτή των εργατών
Παγκοσμιοποίηση με κοινωνικό πρόσημο μεν όχι κομμουνιστική δε... Σε πλαίσια τύπου ΕΕ αλλά και με περισσότερες κοινωνικές πολιτικές και προστασία ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Απάντησα ήδη
Άλλη η παγκοσμιοποίηση των αφεντικών και υου κεφαλαίου και άλλη αυτή των εργατών
Κατά μία έννοια δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση η διεθνισμός υπάρχει υποταγή του ντόπιου εθνικισμού η τοπικισμού σε ένα αυτοκρατορικό ιδεώδες
Πώς λέμε υποταγή της τοπικής εξουσίας σε μια αυτοκρατορική
Και αυτό έχει γίνει πολλές φορές στην ιστορία
Και εν προκειμένω υποταγή του ντόπιου ελληνικού εθνικισμού σε έναν ..
Ευρωπαϊκο εθνικισμό !!
Που δεν ξέρουμε το εάν θα είναι καλύτερος η χειρότερος από τον ντόπιο εθνικισμό !!!
Απάντησα ήδη
Άλλη η παγκοσμιοποίηση των αφεντικών και υου κεφαλαίου και άλλη αυτή των εργατών
Κατά μία έννοια δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση η διεθνισμός υπάρχει υποταγή του ντόπιου εθνικισμού η τοπικισμού σε ένα αυτοκρατορικό ιδεώδες
Ευρωπαϊκο εθνικισμό !!
Που δεν ξέρουμε το εάν θα είναι καλύτερος η χειρότερος από τον ντόπιο εθνικισμό !!!
χειρότερος θα είναι το ξέρουμε. Αν δεν είσαι εσύ ο επισπεύδων τις αλλαγές είναι απίθανο να είσαι ωφελούμενος από αυτές, σιγά μην τρέξουν άλλοι για τα δικά συο συμφέροντα
Απάντησα ήδη
Ευρωπαϊκο εθνικισμό !!
Αναλύεις τα πράγματα με βάση δεδομένα τελείως διαφορετικών εποχών.
Εποχών στις οποίες δεν υπήρχε παγκόσμια επικοινωνία, τεχνολογία, σταδιακή επικράτηση κοινού τρόπου ζωής και κοινών συνηθειών σε πολλές περιοχές του κόσμου.
Οπότε σαφώς και μιλάμε για διεθνισμό.
πολύ ωραία μόνο που είστε μειοψηφία αυτοί που τα θέλετε αυτά. Ειδικά τα ανθρώπινα δικαιώματα που είναι ο δούρειος ίππος της αθρομετανάστευσης είναι κόκκινο πανί για όλους τοους ευρωοπαίους πλην κομουνισμένων