!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 12:57
Ασέβαστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 12:52
Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 12:11 Αυτο με τα κεφαλαια το εχω κολλησει εγω σε ολο το facebook και στα φορα. :lol:
ξακαβαλα λιγο απο το καλαμι, τα κεφαλαια ειναι παγκοσμιο γνωρισμα των ψεκασμενων, απο παντα.
Αλλο τα κεφαλαια γενικα και αλλο το να πετας μια λεξη με κεφαλαια σε μια προταση με πεζα.

Μπορει να μην σε αρεσει αλλα κανει το διαδολογο στα σοσιαλ μιντια πιο ζωντανο.

Ειδικα στο fb που δεν υπαρχουν οι επιλογες του μπολντ και της υπογραμμισης ολοι εχουν παρει απο μενα να βαζουν με κεφαλαια τη λεξη που θα ηθελαν να υπογραμμισουν.

.
Ναι, αλλά όταν το ΑΘΩΟΤΙΚΗ γράφεται με κεφαλαία, χτυπάει περισσότερο.
Ενίοτε, πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο διακριτικές προσεγγίσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 12:57 Αλλο τα κεφαλαια γενικα και αλλο το να πετας μια λεξη με κεφαλαια σε μια προταση με πεζα.

Μπορει να μην σε αρεσει αλλα κανει το διαδολογο στα σοσιαλ μιντια πιο ζωντανο.

Ειδικα στο fb που δεν υπαρχουν οι επιλογες του μπολντ και της υπογραμμισης ολοι εχουν παρει απο μενα να βαζουν με κεφαλαια τη λεξη που θα ηθελαν να υπογραμμισουν.

.
πω ρε φιλε ενα καλαμιιιιι....

κι εγω γραφω με διπλο κενο αναμεσα στις γραμμες, λες να δηλωσω οτι οποιος το κανει με αντιγραφει;

πληροφοριακα, συμφωνα με εγκυρες στατιστικες* για καθε 100 ανθρωπους που γραφουν ετσι, περιπου 0.00000000000000001 ξερουν οτι υπαρχεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ εκει που θα ειχε ενδιαφερον να γινει η δημοσκοπηση για την εγκυροτητα του ellinikahoaxes θα ηταν στην Ινδια που πεθαναν τα παιδια και που εκατονταδες αλλα επαθαν μονιμες βλαβες στην υγεια τους.

Επισης θα ειχε ενδιαφερον να γινει η συγκριση αξιοπιστιας αναμεσα στο hoaxes και στην οργανωση γυναικων SEMA που εχει εκατονταδες γατρινες και επιστημονες στο δυναμικο της και που διεκδικει απο ζημιωσεις για τους θανατους (που δεν δεχεται το hoaxes).

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2020, 12:58
Αρίστο, περιμένω.
ΔΕΝ. Γιατι στη δημοσκοπηση οσοι δεν με χωνευουν θα ψηφισουν υπερ του hoaxes ανεξαρτητα αν εμπιστευονται η οχι το hoaxes.

Οποτε δεν σε τιμαει η προταση σου.

.
Μα δεν θα αφορά εσένα η δημοσκόπηση αλλά τις ιστοσελίδες που θα προτείνεις. Γράφεις δεν γράφεις.

Εγώ, σε κάθε περίπτωση θα το ανεβάσω.

Και ακριβώς γι' αυτό σου πρότεινα να αναφέρεις τις ιστοσελίδες και θεματολογία. Θα είναι δική σου επιλογή.

Για να μην ισχυρίζεσαι μετά ότι έβαλα αυθαίρετα ό,τι ήθελα εγώ, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:05 ΓΑΛΗ εκει που θα ειχε ενδιαφερον να γινει η δημοσκοπηση για την εγκυροτητα του ellinikahoaxes θα ηταν στην Ινδια που πεθαναν τα παιδια και που εκατονταδες αλλα επαθαν μονιμες βλαβες στην υγεια τους.

Επισης θα ειχε ενδιαφερον να γινει η συγκριση αξιοπιστιας αναμεσα στο hoaxes και στην οργανωση γυναικων SEMA που εχει εκατονταδες γατρινες και επιστημονες στο δυναμικο της και που διεκδικει απο ζημιωσεις για τους θανατους (που δεν δεχεται το hoaxes).

.
Καλέ μου άνθρωπε, μην αρχίζεις πάλι τα χρωματιστά τσαλίμια για το τι θα ήταν ενδιαφέρον.

Έχουμε διαφορετική εκτίμηση τόσο για τα ενδιαφέροντα όσο και την τεκμηριωμένη δημοσιογραφία.

Θα συμμετάσχεις στη δημοσκόπηση που θα ανεβάσω ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δεν εχεις με τι να παιξεις τωρα στην καραντινα ε; :lol:

Και εμαι σιγουρος οτι τη δημοσκοπηση θα την παρουσιασεις αντικειμενικα.

Προσεξε ομως γιατι μπορει να κανω κι εγω δημοσκοπηση για θεμα που θα σε εξαγριωσει ιδιαιτερα.

Οποιος κανει μαλακιες να προετοιμαζεται και για τις συνεπειες. :D

.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

https://www.snopes.com/fact-check/bill- ... ndia-sued/

Published 10 April 2020
Is Bill Gates Being Sued by India Over Vaccination Deaths?
A fresh meme resurrected and combined some stale claims that we had already investigated at length.

Bill Gates is being sued by India over the deaths of girls resulting from vaccinations.
Εικόνα

This rating indicates that the primary elements of a claim are demonstrably false.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

talaipwros έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:16 https://www.snopes.com/fact-check/bill- ... ndia-sued/

Published 10 April 2020
Is Bill Gates Being Sued by India Over Vaccination Deaths?
A fresh meme resurrected and combined some stale claims that we had already investigated at length.

Bill Gates is being sued by India over the deaths of girls resulting from vaccinations.
Εικόνα

This rating indicates that the primary elements of a claim are demonstrably false.

Εγω ποτε δεν ειπα οτι ο Γκειτς δικαστηκε στην Ινδια.

Μην παραπληροφορεις γελοιε τυπε.

Του αποδοθηκαν ομως ευθυνες απο τις οργανωσεις που διεκδικουν τις αποζημιωσεις για το θανατο των παιδιων.

Δες το απο το αρθρο μου.

Αποδείχθηκε ότι το πρότζεκτ των εμβολιασμών προωθούσε το PATH, μια διεθνής οργάνωση υγείας, αλλά η χρηματοδότηση του προερχόνταν από το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. “Το Ίδρυμα Γκέιτς οφείλει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη γιατί το PATH χρηματοδοτούνταν από αυτό. Είναι επίσης ανήθικο όταν οι άνθρωποι που υπερασπίζονται τους εμβολιασμούς είναι οι ίδιοι που επίσης επενδύουν συμφέροντα στην ανάπτυξη των εμβολίων.” Αυτά κατέθεσε μεταξύ άλλων ο ακτιβιστής Β Ρουκμίνι Ραό στο Ανώτατο Δικαστήριο.

“Το Ίδρυμα Γκέιτς και η GAVI προωθούν την ατζέντα εμβολιασμών σε πολλές κυβερνήσεις του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας,” δήλωσε ο Ρίτου Πρίγια Μεχρότρα, καθηγητής της Κοινωνικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Τζαβαχαρλάλ Νεχρού. Ο καθηγητής κατήγγειλε πως ενώ η βιομηχανία βιοτεχνολογίας προωθούσε όλο και περισσότερα εμβόλια στην Ινδία, το υπουργείο Υγείας δεν εξασφάλιζε τα απαραίτητα τεστ πριν δώσει τη συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν σε κυβερνητικά προγράμματα.

http://new-economy.gr/2020/04/20/deak-b ... 0lF1oxpsXM

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:16 Δεν εχεις με τι να παιξεις τωρα στην καραντινα ε; :lol:

Και εμαι σιγουρος οτι τη δημοσκοπηση θα την παρουσιασεις αντικειμενικα.

Προσεξε ομως γιατι μπορει να κανω κι εγω δημοσκοπηση για θεμα που θα σε εξαγριωσει ιδιαιτερα.

.
Αν δεν θέλεις να συμμετάσχεις σαφώς και θα την παρουσιάσω όπως θέλω εγώ.

Δεν κατάλαβα γιατί θεωρείς την παρουσίαση του οποιουδήποτε θέματος, δικό σου προνόμιο.

Έχεις ξεφύγει τελείως, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω εχω ξεφυγει η εσυ βλαμενη που εχετε μπει απο το πρωι να γαμισετε το νημα γιατι δεν σας καθισε οπως θα θελατε;

Παιδιαριζετε σαν κακομαθημενα του δημοτικου.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:23 Εγω εχω ξεφυγει η εσυ βλαμενη που εχετε μπει απο το πρωι να γαμισετε το νημα γιατι δεν σας καθισε οπως θα θελατε;

Παιδιαριζετε σαν κακομαθημενα του δημοτικου.

.
Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου, καμάρι της δημοσιογραφίας. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:16 ...
...
Αυτό είναι κάποιο είδος αυτοκριτικής?
Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:19 "...Είναι επίσης ανήθικο όταν οι άνθρωποι που υπερασπίζονται τους εμβολιασμούς είναι οι ίδιοι που επίσης επενδύουν συμφέροντα στην ανάπτυξη των εμβολίων.” Αυτά κατέθεσε μεταξύ άλλων ο ακτιβιστής Β Ρουκμίνι Ραό στο Ανώτατο Δικαστήριο.
...
Οι εμβολιασμοί και οι ανθρωποι που επενδύουν στην ανάπτυξη εμβολίων έχουν σώσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχουν εξαλείψει πολλές επικίνδυνες ασθένειες (βλ. πολιομυελίτιδα, τέτανο κτλ.). Και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Αλλά εσύ βρήκες έναν απίθανο "ακτιβιστή" και τον πλασάρεις ως ειδήμονα?
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:13
Αρίστος έγραψε: 30 Απρ 2020, 13:05 ΓΑΛΗ εκει που θα ειχε ενδιαφερον να γινει η δημοσκοπηση για την εγκυροτητα του ellinikahoaxes θα ηταν στην Ινδια που πεθαναν τα παιδια και που εκατονταδες αλλα επαθαν μονιμες βλαβες στην υγεια τους.

.
Καλέ μου άνθρωπε, μην αρχίζεις πάλι τα χρωματιστά τσαλίμια για το τι θα ήταν ενδιαφέρον.

Έχουμε διαφορετική εκτίμηση τόσο για τα ενδιαφέροντα όσο και την τεκμηριωμένη δημοσιογραφία.

Θα συμμετάσχεις στη δημοσκόπηση που θα ανεβάσω ή όχι;
αααχ, τι μου θυμησες.

παλιες εποχες, που σε διαφορα πολλ, ο αριστος ψηφιζε αυτο που ηθελε, και μετα αποκατω δηλωνε οτι εκανε λαθος, και ψηφισε το αντιθετο, για να νομιζουμε οτι δηθεν οι ψηφοι υπερ αριστου ειναι +1 και οι αντιθετοι -1.

τι γελια εχουμε κανει σε τουτο το πχορουμ, τι ωραια που εχουμε περασει....
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Μενει ο κόσμος σπιτι, δύσκολα βγαζουν μεροκάματο οι παπατζήδες, λογικός ο εκνευρισμός
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Παλι ψεματα. Αυτο με τις δημοσκοπησεις το εκανε ο Γιαννοπουλος, οχι εγω. :lol:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”