!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Παίζει νέα επεισόδια αυτό το παιχνίδι ή βάζουν επανάληψη λόγω κορονοβάιρους;Είχα μείνει στη φάση που το είχαν κόψει.
Όχι δεν το συναντάω πρώτη φορά. Αλλά παραμένει αστείο ένας τόφαλος να μιλάει για τα κιλά κάποιου που είναι πιο αδύνατος.
Και καλά να το κάνεις αυτό σε παρέα, αλλά να το κάνεις και μπροστά σε κάμερες; Δε βλέπεις την ειρωνία του πράγματος;
μπαααα το εχω δει τοσες φορες να παιζεται το εργο - να ειναι επιεικως μπαζα και να μην θελουν η να ειρωνευονται καποιους που τους ριχνουν χιλιαδες κυβικαNamrail έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:23Όχι δεν το συναντάω πρώτη φορά. Αλλά παραμένει αστείο ένας τόφαλος να μιλάει για τα κιλά κάποιου που είναι πιο αδύνατος.
Και καλά να το κάνεις αυτό σε παρέα, αλλά να το κάνεις και μπροστά σε κάμερες; Δε βλέπεις την ειρωνία του πράγματος;
ολα τα χρονια που σε διαβαζω αριστευεις στα ερωτικα και στην γνωση της συμπεριφορας τους - απαιτησεων τους κ το εχω γραψει πολλες φορες
για αυτο σε ρωτησα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Last Veteran
Η Ντέμη σχολιάζει το βάψιμο της Κατερίνας όταν η Μαρία νομίζεις ότι έχει αναστηθεί από τον τάφο με τόσο βάψιμο.
Ρε σεις δεν είναι λιγο τρομακτικός ο guest σεφ απόψε;

Η Ντέμη σχολίασε το βάψιμο της Κατερίνας, επειδή η Κατερίνα σχολίασε στον Γιώργο ειρωνικά ότι προσέχει την εμφάνισή του.Last Veteran έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:40 Η Ντέμη σχολιάζει το βάψιμο της Κατερίνας όταν η Μαρία νομίζεις ότι έχει αναστηθεί από τον τάφο με τόσο βάψιμο.
![]()
![]()
Διαγωνισμός μαγειρικής κ διαφημίζουν τα ετοιμα... Ζντουπ.
- Last Veteran
Πάντως, ξέχασα να γράψω, ότι το γλυκό του guest κουμπάρου πρέπει να γαμαει συνειδήσεις.
Αντί να πάρεις κάνα κανταίφι ή γαλακτομπούρεκο να το ευχαριστηθεις θα φας τώρα αυτή την μπούρδα.
Ε όχι κ μπουρδα η Λέμον πάι... Κ χίλιες φορές καλύτερα με ψημενη καλά τη μαρέγκα.
και αυτο συνηθισμενο στο αλληλοθαψιμο διαπρεπουνCustom_F έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:42Η Ντέμη σχολίασε το βάψιμο της Κατερίνας, επειδή η Κατερίνα σχολίασε στον Γιώργο ειρωνικά ότι προσέχει την εμφάνισή του.Last Veteran έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:40 Η Ντέμη σχολιάζει το βάψιμο της Κατερίνας όταν η Μαρία νομίζεις ότι έχει αναστηθεί από τον τάφο με τόσο βάψιμο.
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Last Veteran
Null έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:49 Αντί να πάρεις κάνα κανταίφι ή γαλακτομπούρεκο να το ευχαριστηθεις θα φας τώρα αυτή την μπούρδα.
Έτσι έλεγα κάποτε όταν άκουσα γλυκό να λέγεται lemon pie. Λέω "ρε δε μπατε να γαμηθειτε".
Μόλις το δοκίμασα λέω "ρε δε μπατε να γαμηθειτε που κάνατε οχτακοσια χρόνια να μου το μάθετε".
Έκτοτε όποτε συναντώ Λέμον pie του ασελγω τη μάνα. Καμία μέρα θα πεθάνω και θα βρούνε το πτώμα μου να βγαζει αφρούς λεμονιού από τ'αυτια.
Δεν έχω φάει ποτέ λέμον πάη. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και εγώ τρώω, φέτος έφαγα πρώτη φορά, μην βλέπεις που το παίζω σκληρός για χάρη των πατροπαραδοτων γλυκών μας. Εδώ έβαλε πολλά παπαράκια, δεν είναι το λεμον παι που ξέρω γω. Κάτι φύλλα σοκολάτας ακούω, κάτι μους, σοκολάτα στο λέμον πάι; Σκουπίδια.Last Veteran έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:57Null έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:49 Αντί να πάρεις κάνα κανταίφι ή γαλακτομπούρεκο να το ευχαριστηθεις θα φας τώρα αυτή την μπούρδα.
Έτσι έλεγα κάποτε όταν άκουσα γλυκό να λέγεται lemon pie. Λέω "ρε δε μπατε να γαμηθειτε".
Μόλις το δοκίμασα λέω "ρε δε μπατε να γαμηθειτε που κάνατε οχτακοσια χρόνια να μου το μάθετε".
Έκτοτε όποτε συναντώ Λέμον pie του ασελγω τη μάνα. Καμία μέρα θα πεθάνω και θα βρούνε το πτώμα μου να βγαζει αφρούς λεμονιού από τ'αυτια.
- Last Veteran
Τρεχα τώρα και μπουκάρε σε ένα ζαχαροπλαστειο σπάζοντας τζαμαρίες και χτύπα το. Παράτα ότι κάνεις.
Αν γαμας, παράτα την γυναίκα και φύγε, πήγαινε.
Εγώ έχω βρει ένα αρτοποιείο στο Παγκράτι που φτιάχνει και ωραία γλυκά και έχει ένα Λέμον παη για το οποίο αξίζει να κάνεις και ισόβια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις