NO PROB. Το έγραψα βασιζόμενος σ αυτό που πε η Βίκυ στο βίντεο που ανέβασα νωρίτερα.. Τι τραγούδια είχε αυτός ο δίσκος.. και τι φωτογραφία της Βικυς στο εξωφύλλο...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Απρ 2020, 15:36 Όχι και δεν ήξερε. Μια χαρά έμοιαζε από τότε πιάνο, αν και δεν είναι η τεχνική, αλλά ένας συγκεκριμένος ήχος που έχει το πιάνο του, κάπως βαθύς και μελαγχολικός. Με το που τον ακούς τον αναγνωρίζεις άμεσος, όπως και το στυλ της μουσικής που γράφει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω
Re: Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Κραουνάκης:αυτο για μενα ειναι βιασμός ....του πνευματικού μου δικαιώματος.Θα διεκδικήσω 100.000-120.000 ευρω
Και οι επόμενοι ήταν καλοί με την Βίκυ, όπως βέβαια και την άλλη θεα την τσανακλιδου, με την πρωτοψάλτη. Αν και εμενα μου αρέσει πιο πολυ όταν τραγουδάει ο ίδιος.georgebi έγραψε: 29 Απρ 2020, 15:48NO PROB. Το έγραψα βασιζόμενος σ αυτό που πε η Βίκυ στο βίντεο που ανέβασα νωρίτερα.. Τι τραγούδια είχε αυτός ο δίσκος.. και τι φωτογραφία της Βικυς στο εξωφύλλο...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Απρ 2020, 15:36 Όχι και δεν ήξερε. Μια χαρά έμοιαζε από τότε πιάνο, αν και δεν είναι η τεχνική, αλλά ένας συγκεκριμένος ήχος που έχει το πιάνο του, κάπως βαθύς και μελαγχολικός. Με το που τον ακούς τον αναγνωρίζεις άμεσος, όπως και το στυλ της μουσικής που γράφει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι είναι απαίσιο και θα έπρεπε να τους ευχαριστεί που ξανακούστηκε
Μπράβο στον Κραουνάκη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ασέλγεια επί των πνευματικών δικαιωμάτων; 
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Απρ 2020, 15:55
Και οι επόμενοι ήταν καλοί με την Βίκυ, όπως βέβαια και την άλλη θεα την τσανακλιδου, με την πρωτοψάλτη. Αν και εμενα μου αρέσει πιο πολυ όταν τραγουδάει ο ίδιος.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- wooded glade
- Eθνικοκοινωνιστης
σας τα ελεγε για αυτα τα κρατικοδιαιτα ερπετα απο τοτε ο ραφαηλιδης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΜΟΊΡΑΣΕ ΠΌΝΟ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΡΟΣ!! ΠΟΝΑΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΙΚΑ;;;;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- nik_killthemall
Ποιο είναι το θέμα μας ? Η περιφερόμενη βιοχλαπάτσα με μόνιμο ένδυμα λεκιασμένη σωβρακοφανέλα μειμπιλινο, που στην αρχή της πανδημίας ήταν ενάντια στη καραντίνα και συνιστούσε ματζούνια ?
Καλά υπάρχει κανείς που να μπορεί να πάρει σοβαρά αυτό το blob ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- The Great Leader
Ο Κραουνάκης είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όσο πιο σπουδαίος καλλιτέχνης είσαι, τόσο θα πρέπει να το βουλώνεις για τα πολιτικοκοινωνικά θέματα.nik_killthemall έγραψε: 29 Απρ 2020, 19:26 Ποιο είναι το θέμα μας ? Η περιφερόμενη βιοχλαπάτσα με μόνιμο ένδυμα λεκιασμένη σωβρακοφανέλα μειμπιλινο, που στην αρχή της πανδημίας ήταν ενάντια στη καραντίνα και συνιστούσε ματζούνια ?
Αυτός είναι ένας δηκτικός αλλά εύστοχος χαρακτηρισμός.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Το μυαλό του κραουνάκη είναι πάντα εκεί ...
Και τώρα φαντασιώνεται και βιασμούς!
.
Το μυαλό του κραουνάκη είναι πάντα εκεί ...
Και τώρα φαντασιώνεται και βιασμούς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όπως και να το κάνουμε μπορεί κάποτε ο Σαββόπουλος να υπήρξε πασόκος αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς που γνώρισε μέχρι σήμερα η Ελλάδα. Τι να κάνουμε τώρα; Ο άνθρωπος έγραψε τραγουδάρες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Απρ 2020, 19:12
σας τα ελεγε για αυτα τα κρατικοδιαιτα ερπετα απο τοτε ο ραφαηλιδης![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-